Weer kindje dood binnengebracht op polikliniek

4
Kindje

In Suriname is opnieuw een kindje dood binnengebracht op een polikliniek. Het zou dit keer gaan om een 3-jarig meisje, dat vrijdagmorgen door haar ouders werd binnengebracht op de RGD-poli van Latour.

De politie kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek. Volgens de ouders was hun kind ziek. Toen zij vanmorgen merkten dat de peuter niet herstelde, brachten zij haar naar de dokter.

Bij aankomst constateerde de behandelende arts dat het slachtoffer reeds was overleden. De deskundige vermoedt dat het kind door verstikking om het leven is gekomen.

Het lijkje werd na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden. 

4 REACTIES

 1. De deskundige VERMOEDT dat het kindje door verstikking om het leven is gekomen. Deze deskundige weet het dus niet zeker, op die manier kan iedereen deskundige zijn. En zolang men niet zeker weet waardoor het kind kwam te overlijden, zou men het lijkje niet mogen vrijgeven voor begrafenis of crematie.
  gemodereerd

 2. 😔😟😞😢

  Ghetto land, waar kinderen plots ziek worden en tegenwoordig lijkt het wel, dagelijks sterven door wat? Giftig water, vervuilde Chinese of Indiase voedsel en medicijnen? SAN E PSA DRAPE?
  gemodereerd

 3. henkes we zijn met jou eens , die man is geen deskundige , in zo’n geval ook als het een kindje betreft moet een schouwarts dit onderzoeken of het wel een natuurlijke dood is
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.