Moeder van 7 kinderen aangehouden met 2,29 gram marihuana

15
gevangenis

De politie heeft een moeder van 7 kinderen aangehouden met 2,29 gram marihuana in haar bezit. De vrouw wordt verdacht van drugsverkoop in Suriname, maar zij ontkent dat.

De verdachte verklaart dat het verboden spul haar toebehoort, maar ontkent de verkoop. Naar haar zeggen heeft een van haar kinderen een beperking. Zij is er alleen voor de zorg van ze.

Volgens de vrouw gebruikt ze de drugs als pijnstiller tegen reuma. Zij heeft advocaat Maureen Nibte in de arm genomen. De raadsvrouw heeft een verzoek op grond van artikel 54a van het Wetboek van Strafvordering voor haar ingediend.

De rechter-commissaris heeft nog geen beslissing in deze zaak genomen.

15 REACTIES

 1. Ik hoop dar dr kinderen groot genoeg zijn om op zichzelf te letten zoniet heeft de staat een probleem. Want tehuizen vol, familieleden hebben zelf geen eten.
  Dus moeten ze met mama in de cel
  gemodereerd

 2. Ben geen expert maar dit is waarschijnlijk een gebruiker. Zijn er geen boetes hiervoor?
  Drugsbaronnen, moordenaars en allerlei beroepsgeboefte lopen wel vrij en blij rond in het land.

  Dit is echt de omgekeerde wereld…
  gemodereerd

 3. Ach, laat die arme vrouw met rust en ga achter de echte criminelen en misdadigers.
  gemodereerd

 4. nibte inhuren? dan is er geld genoeg
  waarom geen normale pijnstillers?
  en is de vrouw onder behandeling? zoniet is het hele verhaal gewoon een leugen
  gemodereerd

 5. Achterlijk gedoe om zo iemand te arresteren! Suriname loopt nog ver achter op veel zaken. Tijd voor een moderne aanpak.. dit is niet meer van deze tijd!
  gemodereerd

 6. O.M.G, 2,29 gr. marihuana. Goed dat ze haar aangehouden hebben. Nu zal de oorlog in Oekraine spoedig beëindigd worden of op z’n minst zullen de economische – en de covid crisis in Suriname opgelost worden.
  gemodereerd

 7. 2,2 gram? So valijk. Suritje meteen drugs vrij😒

  7 kids? Moeten die soms bij stichting 1voor12 gaan bedelen? Laat de mensen met gras in hun bezit met rust. Het is een plant, en niet chemisch vervaardigd.
  gemodereerd

 8. Maar dat is een record vangst, degene die 1000 den kilo exporteert lopen vrij
  rond. Maar dat is geweldig hoor, klasse van de politie van Su.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 9. weer zo’n raar verhaal , die vrouw heeft zeven kinderen waarvan een met een beperking , waar zijn die vaders van die kinderen , en hoe kan een drugsverslaafde die kinderen verzorgen , en wat weer opvalt is dat die nibte ingeschakeld is om advocaat van die vrouw te zijn , wie betaald dat?
  gemodereerd

 10. Hoe kunnen ze haar niet geloven dat ze zelf gebruikt? Dat mens heeft 7 kinderen gek! Die heeft minstens 5 gram nodig voor haar hoofd maar vanwege de economische crisis kon ze nog niet eens de helft aanschaffen. Je ziet waar het land naar toe gaat.
  gemodereerd

 11. hans oh , klopt jou baasje heeft ervoor gezorgd dat zijn volk vanaf 2010 tot 2020 verslaafd werd , dus jij keurt het goed dat deze vrouw drugs neemt en haar kinderen verwaarloost waarvan er een een beperking heeft , ja hans oh jou baasje heeft dit land naar deze rotzooi gebracht , en hans oh jou baasje gaf niets om die arme mensen en zeker niet om mensen met een beperking , hij heeft nooit iets gedaan voor deze groep mensen , wel werd er een weg aangelegd van a naar b en een soort bijeenkomst centrum wakapasi door zijn vrouw voor de ndp leden en friends
  gemodereerd

 12. Leuk en aardig een vrouw met 2,29 gram drugs aangehouden. In nieuw weergevondenweg wordt er vollop drugs verkocht. Ik heb de politie Ik heb 2 keer aan de politie het adres door gegeven vanwaar het verkocht wordt. Maar blijkbaar verdiend de politie ook mee. De drugs dealers lopen vrij rond en verkopen nog steeds en een zielige vrouw met maar 2 gram moet de cel in. Wat een klote politie actie. Ze moeten zich schamen.
  gemodereerd

 13. Dit is echt belachelijk wat betreft de stomme idiote wetten cocaïne handelaren gaan vrij uit
  zelf mensen in de regering doen aan mee en ze worden niet aangehouden hebben de politie agenten niets te doen als ik politie in suriname was zou ik niemand met maruana aan houden
  ga jullie toch achter de criminelen aan ik zeg het nogmaals politie van suriname Julie zijn een fucking nul voor een getal
  gemodereerd

 14. dit is toch een lachertje 2.2gram hasj nooit geweten dat je voor zo n hoeveel heid de nieuws bereikt.
  dit gebeurt of komt alleen in suriname voor, degene die dit schrijft moet zich schamen vinden jullie dit nou echt nieuws.

  ANTW: Ja. Fijne dag.
  gemodereerd

 15. Ja, het is belangrijk nieuws.
  Die kids zijn afhankelijk vd moeder, straks heb je 7 gebruikers. Het begint bij de gebruiker, zonder vraag geen aanbod tok!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.