Politievrouw geslagen door partner tevens collega

5

Een agente van het Korps Politie Suriname heeft zondagnacht in Paramaribo aangifte van mishandeling gedaan tegen haar partner tevens collega. Volgens de vrouw heeft de man haar geslagen tijdens een ruzie.

De agente verklaarde dat zij samen thuis waren. Haar partner verkeerde onder invloed van alcohol. Zij kregen ruzie en daarbij sloeg hij haar.

De vrouw deed het station aan om aangifte te doen. Haar collega’s verwezen haar naar de Spoedeisende Hulp.

De politieman meldde zich later aan op het bureau, waarna hij werd aangehouden ter ontnuchtering. Hij is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie heengezonden.

Beide agenten zijn hangende het onderzoek ontwapend.

5 REACTIES

 1. De politie wordt geslagen door de politie, waarna er aangifte wordt gedaan bij de politie, die vervolgens de politie opsluit
  gemodereerd

 2. Beiden moeten opgesloten worden want als het een burger was die dit had gedaan zouden ze hem opsluiten je he als hun wapens wan hun weg dus thuis is er geen scherpe voorwerpen die ze kunnen gebruiken en waarom beiden opgesloten moeten worden ze zijn agenten ze kennen de regels en ze hebben gezworen erop of ze zijn in dienst gekomen doordat ze mensen kennen en want dat gebeurd er in ons mooi land
  gemodereerd

 3. Ik wacht nog steeds op de suri ‘Me-too’ database. Ik kan me niet voorstellen dat die nog niet bestaat.
  De suri-media zit vol met berichten van tieners, volwassenen en granies die één of ander grensoverschrijdend gedrag hebben vertoond.

  Waarom wordt de wet op grensoverschrijdend-gedrag in het DNA niet asap aangenomen? Wat houd jullie tegen.
  Waarschijnlijk omdat het zal regenen van aanklachten, zoveel dat er alleen vrouwen overblijven.
  Meneertjes willen dit aanpassen aan de suri-levenstijl. Wat betekent dit nou weer!

  En waarom is er nog geen sprake van een alimentatie-wet. De suri vrouw lijkt goed gebekt, maar als het aankomt op vechten voor hun rechten, dan is ‘oom paul’ de baas.

  8 maart, Internationale vrouwendag.
  Hopelijk nemen ze het initiatief om al die baby-momma’s te ondersteunen. Niet met financiën maar met rechten en opportunity’s voor een respectvol leven.
  gemodereerd

 4. Deze bezopen geweldenaar, die een vrouw mishandelde, werd door de politie heengezonden, alleen maar omdat hij een agent van politie is. Elke andere dronken geweldenaar, uitgezonderd een politicus die regeermacht heeft, zou worden opgesloten als hij het in zijn bezopen kop haalde een vrouw te mishandelen.
  gemodereerd

 5. Esmerald , het zal niet lukken in de huidige DNA , de vorige zo wie zo niet , en of er nog een volgende DNA komt is maar afwachten , nu met alle ellende in de wereld.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.