Notoire inbreker: ‘Ik steel om te overleven’

5
Politie in Suriname

Alerte buurtbewoners van de Oedaiweg, een zijstraat van de Tout Lui Fautkanaalweg in Suriname, hebben maandag de beruchte inbreker Maikel N. op heterdaad betrapt. Bij zijn aanhouding verklaarde de 50-jarige verdachte dat hij steelt om te overleven.

Hij was gisteren bezig twee kratten met lege bierflessen weg te nemen, toen de bewoners hem op heterdaad betrapten. Na de aanhouding werd hij overgedragen aan de ingeschakelde politie van Livorno. Deze verdachte is regelmatig door de politie aangehouden voor diverse inbraken. 

Hij maakt de woonomgeving van de bewoners onveilig. Bij onderzoek in de woning waar hij de kratten wegnam, bleek dat de complete elektra installatie was leeg gesloopt. De verdachte ontkent dit feit met klem. Na overleg is de notoire inbreker in verzekering gesteld.

5 REACTIES

 1. En sommige Surinaamse burgers maar ook de Surinaamse politie die trekken hun wapens om te doden, niet om te verwonden.

  That’s life
  gemodereerd

 2. dus je steelt om te overleven?
  en brengt daardoor anderen in problemen?
  het laagste van het laagste…….jouw problemen andersmans problemen maken.
  je hebt 50 jaar geleefd zonder een dag van morgen te kennen en alles opgemaakt.
  die dommigheid straft je nu
  waarom ontken je de diefstal van de electra?
  je straf wordt alleen maar groter, dus gratis kost en inwoning bij de staat?
  gemodereerd

 3. Jammer dat deze notoire dief door luiheid de verkeerde pad en baan heeft gekozen . Hij had een heel goeie en snel werkende Electricient kunnen worden .
  gemodereerd

 4. Dus deze Maikel zet zyn leven op spel om te overleven inplaats hy een werk gaat zoeken.wel beste Maikel ga zo door een dagje gaan die zelfde buurtbewoners jw flink aftakelen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.