Militaire ondersteuning Huize Ashiana gaat zesde dag in

4
Huize Ashiana krijgt ondersteuning van militairen

Ondersteuning door de militairen aan Huize Ashiana gaat de zesde dag in. Het ministerie van Defensie heeft de manschappen ingezet om de nodige ondersteuning te bieden aan de senioren burgers. Het gaat om keuken-, geneeskundig- en wachtpersoneel dat op verzoek is ingezet.

Het personeel bij het bejaardentehuis is in beraad. De medewerkers zijn ontevreden over de gang van zaken. Volgens de bond hebben ministers Uraiqit Ramsaran van Sociale Zaken en Volkshuisvesting en Bronto Somohardjo van Binnenlandse Zaken zich niet gehouden aan de gemaakte afspraken om de problemen van het personeel op te lossen.

De problemen zijn onder andere het uitblijven van gratificaties, de middag- en nacht- en de kledingtoelage en de functieherwaardering. Geen vaste aanstelling van enkele personeelsleden is ook een heet hangijzer.

Defensieminister Krishnakoemarie Mathoera hoopt dat de personeelsproblemen snel opgelost worden zodat de rust bij het bejaardentehuis terugkeert.

4 REACTIES

 1. Heel mooi. En vanaf volgende week gaat Mathoera ze in kindertehuizen inzetten om poppenkast te spelen. En de week daarop kunnen ze als stripteasedanseressen optreden in de kazerne. Ze moeten achter de criminelen gaan, want de politie kan dat niet aan.
  gemodereerd

 2. Voor de grenzen zijn er geen militairen. Heb nog nooit 1 gezien in Albina als ik de oversteek doe.
  De hele weg nr Par’bo zie je een paar luie zitten bij stolkersijver.
  Wat een leger hft Su.
  En overal berovingen
  gemodereerd

 3. Militairen kunnen het heel lang volhouden , dus de bewoners van Ashiana worden goed verzorgd.
  gemodereerd

 4. Dus omdat je geen gratificatie, kledinggeld en een vaste aanstelling krijgt, ga je staken en laat je de oudjes in de kou staan? Ik zeg, op staande voet ontslaan en nieuw personeel aannemen. Dit soort figuren hebben geen plichtsbesef en moraal. Het zijn gewoon ratten!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.