Man (66) dood binnengebracht op RGD-poli Zanderij

5

In Suriname is een 66-jarige man dinsdagavond omstreeks 21.35 uur dood binnengebracht op de RGD-poli van Zanderij. 

Vernomen wordt dat het slachtoffer Ronny A., zich in de avond thuis onwel voelde. Hij begaf zich naar de slaapkamer om te liggen, denkende dat hij zou opknappen. Zijn begeleider die nadien de kamer binnenging ontdekte dat hij verergerde. De man kwam in ademnood waarna hij naar de poli werd bracht.

Bij aankomst bleek dat de man reeds het leven had gelaten. Een aanwezige arts stelde natuurlijke dood vast. De politie van Zanderij werd ingeschakeld en ging ter plaatse voor onderzoek.

De wetsdienaren schakelden een uitvaartbedrijf in om het lijk naar het mortuarium af te voeren. 

5 REACTIES

 1. Alweer natuurlijke dood,die artsen van Suriname ding koni moro gado.Degene voelt zich slecht thuis en hij verergerd en kan niet ademen.En wordt meteen natuurlijke dood vastgesteld.Onbegrijpelijk met die artsen van Suriname.Ze moeten blijkbaar meer scholing krijgen.Want komt vaak voor dat artsen in Suriname de stempel natuurlijke dood gauw geven.Heeel erg
  gemodereerd

 2. Niet alleen de artsen (ze zullen het wel weten),maar ook de bevolking. Uit verhalen van anderen,lijkt het op een hartaanval.ben zelf geen arts,maar wordt tijd dat we meer hierover met elkaar gaan praten! We kunnen wel denken dat we de persoon naar de dokter brengen ( begrijpelijk),maar soms verergeren wij onbewust het probleem. Bijvoorbeeld water geven aan iemand met een hypo,goed bedoeld,maar niet beseffen dat je de persoon juist verder in een coma brengt.
  Dus men zou eerder meer informatie moeten verstrekken.

  Mi anno datra,na truck me rij. No Kos mi,na wang denkie we Kapoor!
  gemodereerd

 3. De arts is weer de pineut in sommige hun ogen, net als de Advocaten. Het is niet de schuld van de arts dat de man overleden is. Trouwens ook in NL (ik noem NL omdat dit landje bekend is) is dit een normaal proces, als er verdenking is van een misdrijf dan gaat men verder kijken naar de doodsoorzaak, alleen in de film vindt er gelijk autopsie plaats. Trouwens, dit heeft niks te maken met de opleiding tot arts, zoals Bezorgde Surinamer suggereerde. De Sranan artsen doen niet onder voor de NL artsen, vraag maar aan de NL artsen, dus aan de opleiding schort het niet.
  gemodereerd

 4. De man die is overleden, kan mogelijk mijn vader zijn. Ik heb vernomen dat mijn vader wonende in dezelfde plaats aan een hartaanval is overleden in dezelfde periode. Alleen mijn vader was 64 jaar en zijn (roep)naam conny a. Is er iemand die weet of dit krantenartikel klopt qua leeftijd en naam en of dat het mogelijk om mijn vader gaat?
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.