Man met steekverwonding meldt zich bij politie Centrum 

1
De Spoedeisende Hulp in Suriname (SEH)
Archieffoto: De Spoedeisende Hulp in Suriname (SEH)

Een man met een steekverwonding aan zijn hals meldde zich zaterdagavond bij de politie van het ressort Centrum. Vernomen wordt dat hij aan de Waterkant in Suriname, bij een beroving is gestoken met een scherp voorwerp. 

Hij is vanuit het politiebureau met een ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. Volgens de politie verkeert de man buiten levensgevaar.

Afgelopen weekend hebben twee berovingen plaatsgevonden aan de Waterkant. Bij een van de berovingen heeft het Regio Bijstandsteam (RBTP) door kordaat optreden drie verdachten klemgereden en aangehouden. Het onderzoek in beide gevallen duurt voort.

1 REACTIE

  1. ons zie je niet aan de waterkant , door tien jaar wanbeleid en geen onderhoud daar is het een en al een rovers hol en het is vies , en stinkt , maar er moest zo nodig iets anders komen voor de ndp elite en friends , waka pasi , gerealiseerd door de vorige f.l. , en waar kwam dat geld vandaan , juist van het geld dat ze van het volk gestolen hebben
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.