Surinaamse en Afrikaanse vrouw voor drugssmokkel aangehouden in India

10
De 45-jarige Maurey Erna G. uit Suriname en de 35-jarige Namubiru J. uit Oeganda (r)

Deze twee vrouwen zijn deze maand door een speciale eenheid van de politie in Delhi (India) aangehouden op verdenking van het smokkelen van cocaïne. Een van de vrouwen, de 45-jarige Maurey Erna G. is een inwoner van Suriname. De ander genaamd Namubiru J. (35) komt uit Oeganda, maar is woonachtig in Mumbai melden de Indiase autoriteiten.

Ze werken samen en zouden volgens de Indiase politie in opdracht van een intercontinentaal syndicaat van cocaïnehandelaren hebben gehandeld. Er werd in totaal 1,85 kilogram cocaïne bij de vrouwen in beslag genomen. De smokkelwaar werd de afgelopen maanden clandestien naar India gesmokkeld in damesportemonnees en cosmetische artikelen zegt de politie.

De Surinaamse vrouw werd in de tweede week van februari, na een inval in het hotel waar ze verbleef, met 1 kilogram cocaïne aangehouden. Tijdens het verhoor onthulde ze dat ze de smokkelwaar had vervoerd op aanwijzing van haar in Paramaribo gevestigde opdrachtgevers, die verbonden zijn met andere kartels die opereren vanuit landen zoals Mexico en partners hebben in verschillende Afrikaanse landen.

De drugs van goede kwaliteit, waren netjes en professioneel verpakt in onder andere damestassen en deodorantcontainers. Volgens de Indiase politie leverde de Surinaamse de drugs aan de Oegandese Namubiru J.

Op 21 februari werd J. aangehouden en had een deel van de cocaïne bij zich, die ze van G. had gekregen. Ze werd ook gearresteerd en in voorlopige hechtenis genomen, waarbij de rest van de cocaïne in beslag werd genomen.

De politie heeft de respectieve ambassades geïnformeerd over hun arrestaties en er wordt verder onderzoek gedaan, aldus de berichtgeving uit India.

10 REACTIES

 1. 😲Nee🤭, dat kan niet. Dat zou de hardwerkende ’mevrouw’ met dr tatoo wenkbrauwen nooit doen.

  Nooit
  gemodereerd

 2. Ai na miiii : gelukig is ze niet aan het roven en aan het plunderen . En heb je die chineese uit Afrika gezien met wie ze zaken deed . Met wie je omgaat door die wordt je besmet .
  gemodereerd

 3. De Indiaanse cellen…, wel eens een kijkje genomen op vakantie.

  Meestal doen ze daar hun behoefte gewoon op straat.
  Alleen de vrouwen daar, doen het voor of na zonsondergang.
  Nou dan weet je het wel, het is één groot openbaar riool.
  Dus die wijven zien we nooit meer terug!
  gemodereerd

 4. In India mogen ze deze 2 duivels heel lang weg rotten in de bajes.
  Dat wordt nu wel hard werken in de gevangenis, iets wat ze al zoo lang zo graag wilden doen….
  De wereld heeft genoeg ellende en mensenlevens worden onnodig stuk gemaakt door mensen als deze 2.
  gemodereerd

 5. Alleen een onvervalste racist als Harry is in staat verschil in het verderfelijke gedrag van deze twee ‘dames’ te zien, op basis van hun ras. Beide ‘dames’ zijn even misdadig bezig, het maakt niets uit of hun voorouders uit Afrika of India afkomstig zijn.
  gemodereerd

 6. @ Harry hou je kop dicht:

  “gelukig is ze niet aan het roven en aan het plunderen .”

  Heb jij je ooit wel bij stil gestaan dat het er wel op neerkomt dat deze 2 vrouwen wel aan het roven zijn, want door hun gedrag zijn ze WEL mensen aan het roven en beroven van hun kostbaar leven?
  gemodereerd

 7. @Ai na miiii 28 februari 2022 Bij 14:30,

  Aan de naam van de Surinaamse kun je toch opmaken dat ze het resultaat is van het bekeringswerk van de missionarissen? Er is weinig dat Hindoestaans is aan haar behalve haar uiterlijk.
  gemodereerd

 8. Wat triest dat ik nu door roveres en dieven liefhebberds word uit gemaakt voor rasist terwijl, zij hier degenen zijn die alltijd racistise opmerkingen maken . Hebben julie je uitkering al ontvangen ? Harde werkers .
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.