Man geraakt door tak van omgevallen boom

3
omgevallen boom suriname
Foto ter illustratie

Een man in Suriname is afgelopen zaterdag tijdens werkzaamheden gewond geraakt, nadat een tak van een omgevallen boom op hem terechtkwam. Het incident voltrok zich te Vierkinderen, in het district Para. 

Tijdens ontbossingswerkzaamheden duwde een graafmachine een boom omver. Bij die gelegenheid kwam een tak van de ontwortelde boom te vallen op de man, die op dat moment in de buurt stond. Als gevolg hiervan liep hij een beenbreuk op.

Toen hij het gevaar zag, probeerde hij nog weg te komen, maar werd door de modder vertraagd. Hij kon nog net de boom ontwijken.

Bij aankomst van de politie bleek dat de man reeds was afgevoerd voor medische hulp. Het slachtoffer is stabiel en verkeert buiten levensgevaar. 

3 REACTIES

 1. Als een machine bezig is te werken, waarom sta je dan zo dichtbij.
  Gelukkig kan hij het nog naveryellen
  gemodereerd

 2. Niet zo slim he om daar te blijven staan en kijken, terwijl een graafmachine al het werk al deed!

  En natuurlijk alleen in SU geen inschattingsvermogen, diep triest.
  Nu vreselijke pijn…
  Wordt gauw maar weer beter want er toch zoveel meer waar men kan blijven staan en kijken wat er gebeurd.
  gemodereerd

 3. jammer weer een boom minder , ons bos zal spoedig verdwijnen , die chinezen zijn ook nog steeds bezig , bouta heeft de chinezen hout concessies gegeven , na het moorden is dit ook een grote fout van , zaterdag in ocer vertelde hij dat ze de laatste 10 jaren veel fouten hebben gemaakt , maar hij vertelde geen enkele fout , alleen zat hij en die onnozele partijleden valse beschuldigen te doen aan deze regering , nou kijk eens in een spiegel dan zie je aan je gezicht dat je liegt
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.