Drie verdachten klemgereden na beroving bij Platte brug 

5
vuistvuurwapen
Photo by RODNAE Productions.

Door kordaat optreden van het Regio Bijstandsteam in Suriname, zijn drie verdachten in de nacht van zondag op maandag 28 februari aangehouden, na een beroving te hebben gepleegd bij de Platte brug aan de Waterkant. De sterke arm reed de vluchtauto klem waarmee de daders zich verplaatsten. 

De rovers hebben een man onder bedreiging van een vuistvuurwapen beroofd van zijn geld, mobiele telefoon en een pak sigaret. Kort voor de beroving zat het slachtoffer een biertje te drinken bij de Platte brug. Op een gegeven moment stopte een wit gelakte Toyota Vitz, iets voorbij de plaats waar de man zat. 

De daders stapten gewapend met een vuistvuurwapen uit en hielden de man daarmee onder schot. Onder bedreiging daarvan maakten zij SRD 500, een mobiel en een pak sigaret buit. Na de daad ging het slachtoffer de daders achterna die met de gereedstaande Vitz de plaats verlieten.

Hij nam het kentekennummer van de vluchtauto op en speelde dit vervolgens door aan de politie. Door snelle actie van de wetsdienaren, is de vluchtauto klemgereden. Het trio werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau van Keizerstraat. Het onderzoek duurt voort. 

5 REACTIES

 1. Handen en benen in de boei en vlak daar bij platta broki in de Surinamerivier dumpen. Netjes opgeruimd.
  gemodereerd

 2. goh debby en eigen+ mening , dus toch is de Surinaamse politie jullie vriend , meestal zijn het niet jullie vrienden
  gemodereerd

 3. @ WAT

  Debby is vergelijkbaar als een deegroller, of te wel ze gaat met alle windrichtingen
  mee. ”Lid van de Nationale Debielen Partij”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Waarom deze criminelen niet gelijk ontarmen zodat ze geen wapens meer kunnen vasthouden.
  Kunnen ze met hun mond proberen iemand te beroven.
  Een wapen in hun mond en tussen de lippen vastklemmen lukt niet omdat het wapen niet meer zal functioneren daar deze verdwijnt achter hun bigi lip
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.