VIDEO: Nummer ‘Soso Lobi’ brengt boodschap van saamhorigheid

2
VIDEO: Nummer 'Soso Lobi' brengt boodschap van saamhorigheid

Onlangs is het nummer ‘Soso Lobi’ uitgebracht, een lekkere en verfrissende party Reggae song met een algemene boodschap van de Dancehall en Reggae artiesten Lord Fenda en Jah Prince  in samenwerking met de artiesten Padrino en Boejakka.

De heren hebben voor de titel ‘Soso Lobi’ gekozen omdat zij vinden dat Surinamers meer liefde, eenheid en saamhorigheid moeten gaan tonen aan elkaar. Daarnaast is bewust voor de titel gekozen omdat zij ook plannen hebben om de internationale muziekmarkt te betreden.

In het nummer zijn drie talen te horen namelijk Engels, Surinaams en Nederlands. Het is gezongen op de Rise Up Sranan Riddim (Produced by Lord Fenda & Pj James) en uitgebracht onder de Music Label van Lord Fenda ‘2HoTT Music’.

De kleurrijke en creatieve videoclip staat inmiddels ook op Youtube en is hieronder te zien:

2 REACTIES

  1. Leuk nummer, lekker relaxed voor aan de Noordzee!
    Woehoehoe, heb er zin in blote voetjes in het zand, cocktail, zonnebril, gluren naar de buurtjes.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.