VIDEO: Grote opkomst NDP manifestatie in OCER

58

In NDP partijcentrum Ocer is een grote groep mensen op de manifestatie afgekomen zaterdagmiddag. Dat blijkt uit onderstaande beelden van de zojuist begonnen bijeenkomst.

58 REACTIES

 1. Hoop dat de politie in grijpt. Gaat men weer gillen dat regering schuld dat zoveel mensen besmet zijn geraakt.
  gemodereerd

 2. Bigi Bek van minister van justitie en waarnemend korpschef van Politie dat geen vergunning is verleend en dat er opgetreden zal worden.
  Soso mofo e gi Bouta moro power un dong hatelijk.
  gemodereerd

 3. Jammer te zien dat er nog mensen zijn die zich aansluiten bij dit soort onzinnige manifestaties. Een bord eten muziek een ‘t shirt en ze doen het . Diep triest de weg van miesere en pina te willen voortzetten.
  Gelukkig wil het merendeel van de Surinaamse bevolking met gezond verstand , dat niet . Nog meer offers brengen voor de paarse boeven bende nee!!!
  gemodereerd

 4. Heel goed van WKN om de beelden te laten zien. De media moet altijd neutraal zijn. Zo kunnen de Surinamers goed op de hoogte zijn van de politieke ontwikkelingen in hun land. Of je nou voor of tegen bent maakt allemaal niet uit.
  gemodereerd

 5. Gefinancieerd mer gestolen geĺd v d arme bevolking. Wordt wakker. NDP heeft op de miljarden olie $$ gemunt.
  gemodereerd

 6. Een onderontwikkeld volk kiest veelal haar leiders naar haar evenbeeld.
  Meestal zijn het niet alleen de leiders die slecht zijn, maar het is het volk dat het zo wil.
  Elk volk krijgt dus de leiders die het verdient.
  gemodereerd

 7. De vos ruikt weer z’n kansen. In 10 jaar heeft hij z’n kern niet kunnen opleiden tot hard werkende burgers.
  gemodereerd

 8. Comedy hour, dit noemt men veel mensen? De NDP had liever dat geld gedoneerd aan de minder daadkrachtige families of aan sociale projecten… Dan had je tenminste getoond dat je het meent met het volk.
  gemodereerd

 9. De WITWASGELDEN worden toch goed besteed ; De mislukkelingen van de samenleving zijn voor tenminste 1 dag verzekerd van een bordje eten en drinken.
  gemodereerd

 10. Per jaar slinkt het groepje paars stem en klapvee.
  Zie nu…een paar 100 laaggeschoolde, geïndoctrineerde meelopers.

  In ruil voor een paars petje en vlaggetje als runderen in busjes gepropt voor een ritje Ocer.

  Allemaal een portie ouwe bami en een soft. Wat een kansloos leven heb je dan eigenlijk.

  Dit was het laatste openbare kunstje van de veroordeelde MASSAMOORDENAAR, binnenkort voor 20 jaar achter de tralies……wen er maar aan.
  gemodereerd

 11. Bouterse en Hoefdraad verantwoordelijk voor de crisis

  Wat is nou eigenlijk de oorzaak van de financieel-economische crisis waarin we thans verkeren en wie is verantwoordelijk voor deze crisis? Daarvoor hebben we in de afgelopen jaren een veelheid aan verklaringen gekregen. Maar mijn antwoord is heel simpel.
  De crisis is niet plotseling ontstaan. De primaire oorzaak van de financieel-economische crisis van ons land is het bestuur van regering Bouterse I en II. Het verkeerde monetair beleid van ex-governor Gillmore Hoefdraad heeft ook geleid tot deze crisis.

  Daarom stel ik president Desi Bouterse en de voormalige governor van CBvS, de heer Gillmore Hoefdraad, thans minister van Financiën, verantwoordelijk voor deze crisis. Had de president adequate politieke en economische maatregelen genomen dan zou het financieel-economische plaatje niet zo somber zijn.
  Het is duidelijk dat president Bouterse niet deed wat hij moest doen namelijk, investeren in duurzame projecten en de corruptie aan te pakken. Wat hij niet moest doen heeft hij wel gedaan namelijk, eigen familie en vrienden accommoderen, meer uitgeven dan je verdiencapaciteit terwijl het land stond aan de rand van het faillissement.

  Om de laatste verkiezingen te winnen heeft hij veel populistische maatregelen getroffen en cadeautjes verdeeld. We hebben een governor van CBvS gehad en een directeur van het AZP met vorstelijke salarissen. Als resultaat, een monetaire crisis en een crisis in de gezondheidssector.

  We hebben nu een crisis van ongekend formaat, een probleem waar we dit jaar echt de gevolgen van gaan merken en wat nog vele jaren kan duren. De reislustige minister van financiën stort het land in het ravijn door a la dol leningen te sluiten op internationale kapitaalmarkten waarvan het einde nog niet inzicht is. De leningen die gesloten zijn met de buitenlandse banken zijn verontrustend, hierover is al veel gezegd.

  Een veel gehoorde opmerking is dat de president verkeerde adviezen krijgt van mensen die rondom de president zitten. Je kan misschien een paar keren verkeerde adviezen krijgen maar niet 7 jaar lang. Ik weiger dat te geloven, de president is bijkans 7 jaar aan de macht, heeft hij zich ooit afgevraagd waarom het land altijd in problemen komt als hij aan de macht is? Het is niets anders dan zwak leiderschap. Als hij aan de macht is hebben we te maken met bestuurlijke crisis.
  Het parlement heeft onlangs de presidentiële commissie Alcoa teruggefloten, de commissie heeft de opdracht van het parlement niet uitgevoerd. Dus in feite heeft het parlement de president teruggefloten. Zie daar zwak leiderschap. Heel frappant is dat de president geen woord daarover heeft gerept. De conclusie is dat de president de presidentiële commissie die hij benoemd heeft de hand boven het hoofd houdt.

  De president heeft wederom aangekondigd het kabinet per 1 februari te zullen wijzigen. Hij gebruikt ‘reshuffling’ als toverstok. Door de jaren heen heeft hij als machthebber heleboel ministers gereshuffeld, het heeft niet gewerkt. De verwachting is dat ook deze kabinetswijziging geen zoden zet aan de dijk. Als president Bouterse werkelijk van het land en volk houdt, is er slechts één optie om uit deze crisis te geraken, en dat is zo snel mogelijk nieuwe verkiezingen uit te schrijven. We hebben dynamische, integere en capabele leiders nodig.
  gemodereerd

 12. Chandrikapersad Santokhi. Disi na yu suku.
  Je had de kans het volk aan je te binden door een anticorruptie en antiracistisch beleid te voeren. Maar niets is minder waar gebleken.
  Voor het eerst in de geschiedenis heeft zo’n grote bromtyi dyari op jouw Verenigde Hindoestaanse Partij gestemd. Maar je hebt het volk op een vuile en vieze manier staande genaaid. En nu ga je er voor boeten. Zelfs misschien al voor 25.05.2025. Let maar op wat ik zeg.
  gemodereerd

 13. de korpschef zei toch dat als er meer dan 50 personen komen en geen vergunning is , zal de politie ingrijpen , wat een een aanfluiting , het hele korps kps moest naar daar om het verkeer te regelen
  zal wel het werk zijn van die amoksie , verdomd niemand behalve de ndp ,vhp en abob mogen alles , wij als volk worden gestraft als er een feestje is met 51 gasten
  korpschef of heeft die bouterse jou een geweer in de rug gezet , want mensen vermoorden en ook nog in de rug schieten dat is zijn ding
  santokhi en brunswijk worden constant bedreigd door die halvezool
  gemodereerd

 14. debby , welke boodschap bedoel jij , dat onze president ook mensen moet vermoorden , zou kunnen als hij bouta maar als eerste pakt en dan de rest van die zwijnen
  gemodereerd

 15. eigen+ mening , nou voel jij je lekker in je vel he , maar het zal niet lang duren , straks ja straks wordt je vel kippenvel
  gemodereerd

 16. mensen je moet eens goed kijken naar die beelden , je ziet nog niet de top van de ndp , ze laten alleen maar ongeschoolden zien , mensen ze hebben een echte tribunes gebouwd in paarse kleuren , met het gestolen geld , en de bovenste ringen zitten de laagste klasse , dan de ringen eronder zitten de een na laagste klasse ,en de onderste ringen zitten de ongeschoolden , deze nietsnutters krijgen allemaal een bakje vreten en iets te drinken , en als limbo zegt applaus dan doen ze dat
  gemodereerd

 17. helemaal voor aan dicht bij het podium waren gereserveerde stoelen leeg , dus robg , debby ,eigen+mening , pony , mul , en de rest van de Nederlandse ndp lovers zijn niet gekomen , vliegangst of
  gemodereerd

 18. Domme massa.
  De toppers hebben elke dag te eten zonder zich zorgen te maken over de dag van morgen.
  Er worden demonstraties uitgeroepen niemand die komt opdagen en hier wel.
  Daarom zeg ik domme massa.
  Is goed voor ze dat ze pilaren.
  Ba soekoe ba vinny ba tjari
  gemodereerd

 19. Zelfs een piepkleine partij als PALU kan deze massa op de been brengen als ze net als de NDP bussen inschakelt om mensen vanuit alle districten naar Paramaribo te vervoeren en hun voorziet van een portie eten en een drankje. De meeste mensen zien als een uitje. De chauffeurs van al die bussen worden ook dik betaald. Het geld dat in de periode 2010-2020 door de NDP is gejat wordt thans ingezet om de mensen die niet hebben doorgeleerd te manipuleren.
  gemodereerd

 20. Al 47 jaar onafhankelijk maar nog steeds is een groot deel van het volk onderontwikkeld.
  De fascisten van de NDP beweging hebben nooit iets voor het volk betekend. Het eigen belang ging voor het algemeen belang. Dit deel van het volk klaagt als enige over armoede en hongersnood …
  Welnu mij is bekend dat Chotelall tienduizenden voedselpakketten aan de fascistische beweging schonk. Deze werden alleen aan de aanhang van de fascistische beweging uitgedeeld. Mensen die niet aan het profiel van de fascisten voldeden werden overgeslagen. Schaamteloos wangedrsg van dit gedrocht !
  gemodereerd

 21. Chandrikapersad Santokhi en zijn VHP, ABOP, PL,NPS, Mashia Neus, Pakitouw,enz.enz kunnen het vergeten bij de volgende verkiezing. De NDP wordt de grootste. Het volk zal afrekenen met Santokhi en zijn boeven.
  gemodereerd

 22. Laat dit voor CS en de VHP een duidelijke teken zijn dat het de kiezers/ demos zijn die in een democratische rechtsstaat de sterkste factor zijn.

  Er zal daarom goed geluisterd en gekeken moeten worden naar wat de uitdagingen voor het volk zijn. Daar moet men aan voldoen en niet naar de kapitalisten vd VHP luisteren.

  Laat dit een duidelijke boodschap zijn. De criminele leiders vd ndp moeten worden opgepskt en worden opgesloten in een democratische rechtsstaat.
  gemodereerd

 23. Heb medelijden met 80% van de Surinamers, die niet ontwikkeld zijn vooral van Afrikaanse afkomst. Is Bouterse de enige leider in Suriname,,, de man die met zijn bende Suriname heeft leeggeroofd en geplunderd!!!
  Het zal nooit goed komen met Suriname, omdat men is niet ontwikkelt en kan ook niet relativeren.
  gemodereerd

 24. De VHP onder leiding van Chan is niet in staat om Suriname verder te ontwikkelen. In de VHP zitten een behoorlijk aantal corrupte figuren. Ik krijg bijna medelijden met Jogi dat de wet grondconversie niet door is gegaan. Jogi, met de duizenden ha grond zag de miljoenen US-dollars al voor zijn ogen. Wat een zielige figuur. De huidige regering heeft gewoon een verkeerde start gemaakt om gelijk hun familie, vrouw en kinderen en vrienden te accomoderen. De ABOP is totaal ongeschikt om mee te regeren.

  Om Suriname echt vooruit te krijgen hebben we een sterke leider nodig als Ronald Venetiaan. Chan zou misschien goed zijn voor een post als politiecommissaris of minister van justitie. Het grootste deel van de minsters van de huidige kabinet is ongeschikt. Zij zouden een functie elders van hooguit een beleidsmedewerker moeten vervullen. Sommigen van hun zijn totaal ongeschikt voor een redelijke functie. Brunswijk zou een functie van gevangenis bewaker kunnen krijgen. De heer Bee zou onderwijs op de lagere school in het binnenland kunnen verzorgen.
  gemodereerd

 25. Debiele Debby… geef toch eens een aanwijzing waar jij staat op de beelden/ video?
  Kunnen we jou akelige kop eens bestuderen… heb je al in de spiegel gekeken?
  Achterlijk wijf!
  gemodereerd

 26. Gratis eten en drinken is altijd meegenomen! Deze klootzakken hebben het land keer op keer vernietigd en dan komen ze praten? NDP,ers zijn idioten en hun aanhang ook! Suriname, word wakker en straf deze gasten! Zelf zijn ze stinkend rijk en met een volle buik kan je veel uitleggen!
  gemodereerd

 27. Hé daar heb je DE REAGUURDERS weer. De beste stuurlui, DIE ZICH NIET AFVRAGEN WAAROM HUN NIEUWE PREZ, DE ORGA WAAR HIJ ZELF OOIT HOOFD VAN WAS, NIET DE OPDRACHT GEEFT, OM DE CRIMINELEN DIE ZIJN BERECHT OP TE SLUITEN, MAAR NU ZELF LIJKT MEE TE DOEN MET DE ONGURE ZAKEN ACHTER DE SCHERM

  En daar heb je de gratis bussen rijden, eten drinken en pakketten crew.

  Deze 2 groepen zijn net de coalitie en oppositie, die tegen elkaar worden uitgespeeld, terwijl de mensen aan de top alle geld dat bestemd is vd staatskast, in hun diepe zakken doen verdwijnen.
  Rommel dommies
  gemodereerd

 28. Het publiek zal genoten hebben. Het beste moment om mensen te verleiden en hun ziel te winnen, is wanneer ze met de handen in het haar zitten. Zieltjes winnen met mooie slogans, spektakel en beloften, terwijl je track record het tegendeel bewijst, is profiteren van het lijden van degenen die verarmd zijn door het wanbeleid van het afgelopen decennium. Er zullen weer wonderen worden verricht. Maar wie de geschiedenis kent, weet wat er zal gebeuren als een ongereformeerde paarse partij weer aan de macht komt. Het wordt weer volop graaien in de grabbelton.

  Bron : Starnieuws

  En zo is het maar net. De fascisten staan klaar om het goede werk dat door ZE Santokhi verricht is teniet te doen.
  gemodereerd

 29. Voor mensen uit de districten is dit een uitje, gratis vervoer, eten drinken. Ze hebben toch niets te verliezen, ze zijn arm, ongeschoold. Het enige wat telt voor deze mensen is, gratis eten en drinken en hiervoor verkopen ze hun ziel aan de duivel. Of het land opgebouwd voor hun kinderen, dat is niet boeiend, want de kinderen vallen niet ver van de stam. Mensen met een sociale en onderwijs achterstand is moeilijk te begrijpen. God bless Suriname
  gemodereerd

 30. Voor mensen uit de districten is dit een uitje, gratis vervoer, eten drinken. Ze hebben toch niets te verliezen, ze zijn arm, ongeschoold. Het enige wat telt voor deze mensen is, gratis eten en drinken en hiervoor verkopen ze hun ziel aan de duivel. Of het land opgebouwd wordt voor hun kinderen, dat is niet boeiend, want de kinderen vallen niet ver van de stam. Mensen met een sociale en onderwijs achterstand zijn moeilijk te begrijpen. God bless Suriname
  gemodereerd

 31. 50-60% van de plek doe OCER biedt was maar bezet. Alleen zij die nog kunnen profiteren zijn er.

  zie de mevrouw die vervellend riep baas, baas, baas help mij in heb honger bij de herdenking van 25 februari en hoe die hard handig weg gesmeten werd. Baas negeerde het geheel en roept maar wat.

  Niet dat de huidige regering het perfect of zelfs maar goed doet. Maar altijd beter dan de struikrovers van Bouterse.
  De Nieuwe regering heeft te veel trekjes van de voorgaande regering en moet helaas te vak bluffen om te kleine stapjes te maken.
  Het is begrijpelijk want je kunt de niet functionerende ambtelijke top niet direct naar huissturen als je law en order wilt uitstralen en er binnen de oude partijen een heel groot aantal profiteurs hun kansen willen verzilveren.

  De bodem is geweest. pluk de profiteurs ook in de eigen gelederen.
  gemodereerd

 32. Mooie pica!

  Verdwaasd staat Jaleisia te kijken naar de schreeuwende menigte. Jaleisia is een nieuwe tijdskind en begrijpt helemaal niets van het hysterisch gehuil.
  De aerosolen vliegen boven haar hoofd.
  Mama had beloofd dat ze eindelijk na 2 jr corona, met de bus naar de stad zouden gaan. Er zou heel veel ete en drinke zijn en ook andere kinderen om te spelen. Mama is een jokkebrok een leandra!

  Is dit nou een oefening voor een singie-netie, waarom zingen ze eigenlijk.
  God vergeef het hun want ze weten niet beter. Fly high!

  Als je deze bromkie djarie (niets v te zien) morgen een pakket geeft, zijn ze klaar met dezelfde ndp. Dus…. geef dit deel brood en spelen, dan blijven ze rustik.

  NPS daar zitten je ex-kiezers.
  gemodereerd

 33. Auuwww bingo!

  Nu komt de grote aap uit de mouw.
  Het gaat ze(zie reacties hierboven), dus niet om “het arme volk”, maar om posities en die neppe bromkie djarie.

  Het bloed kruipt waar het niet gaan kan.
  Ik zie overwegend afro’s in beeld.
  Doodse stilte over die bromkie djarie op de 5 ministeries van abop.

  Dit zegt alles, maar dan ook alles, over de verziekte geest vd eendagsvlieg-stemmer.
  Wow, wow, wow!
  You’ve got what you deserve.
  gemodereerd

 34. Ik heb één verhaal gemist: de MOORDENAAR en zijn boezemvriendin Tante Jenny hebben ons niet gevraagd wat deze regering met de miljarden EURO’s/USD’s die de ndp bankrovers als reserve hebben achtergelaten gedaan heeft. Het is nu toch weer de zoveelste vol achtergelaten staatskas die de VHP/NPS combinatie hebben gestolen.

  Zijn jullie bij de Nationale Dieven Partij werkelijk debielen of gewoon door en door verrotte criminelen.
  gemodereerd

 35. RobG 27 februari 2022 Bij 08:38

  Chandrikapersad Santokhi en zijn VHP, ABOP, PL,NPS, Mashia Neus, Pakitouw,enz.enz kunnen het vergeten bij de volgende verkiezing. De NDP wordt de grootste. Het volk zal afrekenen met Santokhi en zijn boeven.
  =================================
  Het volk rekent niks af met Santhoki, het volk heeft dan zich zelf mee, ma goed iff ba sa soekoe ba sa feni. Alleen de ontwikkelden begrijpen wat ik bedoel.
  gemodereerd

 36. robg, jij hebt zeker ook gekeken toen jou baas het revo monument weer ging eren , je had alleen maar oog voor jou baas en jij vindt het goed dat hij zoveel mensen heeft vermoord, maar je baas en zijn familie en vrienden en de ndp en de ndp aanhangers gaan rechtstreeks naar de hel , de duivel heeft het vuur al aan gewakkerd, ja op smelt temperatuur
  gemodereerd

 37. De opkomst viel zwaar tegen voor een mega NDP manifestatie met de meest populaire trekpleister, bakroe Bouta, als eregast !

  Te bedenken dat deze paarse profeet al ruim 40 jaar apekool verkoopt en door het uitschot van Suriname tot koning is gekroond dan kan toch geconcludeerd worden dat hij in populariteit sterk is gedaald !

  En wie goed kijkt ziet geen een NDPer ! Er zijn alleen boutisten !
  Want waar was de aanhang van de nieuwe voorzitter Ashwin Adhin en waar was de aanhang van de andere sprekers ?

  Inhoudelijk hebben de paarse poeppraters niks constructiefs verteld, zij zijn ook niet met oplossingen gekomen voor de problemen van het volk.
  Vinger wijzen naar alleen de VHP en Santokhi, haat en verdeeldheid zaaien waren de boventoon.
  Tussen de regels door kon nog wel opgemerkt worden dat ze het eens zijn met de regering Santokhi dat de NDP er een puinhoop van had gemaakt. Dit heeft Afonsoewa toch nog redelijk duidelijk aangegeven.

  Bullshit Bouta wil een nationaal dialoog maar is niet thuis wanneer hij tekst en uitleg moet geven.
  Laten we nu eerlijk zijn, Santokhi is consequent in beeld en geeft gevraagd en ongevraagd tekst en uitleg, hij durft verantwoording af te leggen.

  Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden een andere bestuurder zal vast een andere weg hebben gekozen. Maar om te zeggen dat Santokhi de verkeerde weg heeft gekozen is niet terecht, want kijk maar naar de behaalde resultaten zoals het vertrouwen van internationale partners hetgeen een noodzaak is om uit de impasse en vicieuze cirkel te komen.
  Nu kan er weer geïnvesteerd worden !

  Volk van Suriname,
  het is nu een kwestie van volhouden, de zaadjes zijn geplant, laat het groeien en bloeien !
  Pasensi na wan bita bon, ma eng froktu switi fu njan.

  Suriname voorwaarts.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 38. Ik ben helemaal eens met een heleboel reageerders, op deze site.
  Alleen niet met 2 idioten en dat zijn @Domme Gans Debby en de achterlijke
  professor @ RobGay. Wat domme Debby betreft kan ik me enigzins voorstellen.
  Niet geschoold en dom gebleven, en die RobGay is gestoord geworden van het leren.
  Kort samen gevat het zijn 2 debielen!!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 39. Jammer dat er mensen zijn die nog steeds lijden onder het bouta syndroom, dat ze alleen maar kunnen schelden en de realiteit niet onder ogen kunnen zien ( het duurt al langer dan 40 jaren). Het zgn ontwikkeld deel van de bevolking kan het nog steeds niet snappen dat wij in een democratische land wonen waar elke burger dezelfde rechten heeft, als hij ontwikkeld is of niet. Het zijn juist de “ontspoorde” hoogopgeleiden die corruptief zijn, in de oppositie en coalitie. De minder ontwikkelden worden als stemvee gebruikt voor hun duistere zaakjes, dus Sranansma, als jullie willen schelden dan moeten jullie schelden op de hoogopgeleiden en niet op eeuwige slachtoffers van het politieke spel.

  Bouta lijkt pasé, wat nu nodig is, is de kiezers niet in zijn armen terug brengen. Gaan jullie daaraan werken in plaats van lopen schelden. Laten wij niet dezelfde fout maken als mevrouw Clinton, door de aanhangers van Bouterse weg te zetten als onderontwikkeld, analfabeten enz. Zij die deze kwalificaties hanteren zijn geen haar beter. Elke kiezer maakt zijn/haar keuze, ook de gasten hier op WKT, zijn jullie dan ook analfabeten, ik denk het niet.
  De Surineds snappen het nog steeds niet, Sranan is een heel andere maatschappij dan die aan de Noordzee. Met rede alleen red je het niet. Als de massa dom is, waarom kiezen zij dan voor Bouterse en niet voor Santokhi, waaraan zal het liggen. De mensen willen het goed hebben dus kiezen zij voor degene die het kan garanderen. Santokhi/Brunswijk heeft alle uitkeringen verhoogt, prima, maar tegelijkertijd ook alles behoorlijk duurder gemaakt, zogenaamd marktconform, dat de mensen helemaal niet meer kunnen rondkomen, dat is het probleem. Het zijn geen idioten. Elke kiezer kijkt naar de partij programma’s of degene die van alles belooft en waarmaakt, als je geschoold bent of niet, dat bepaalt hun keuze. Je hoeft niet hoogopgeleid of analfabeet te zijn.

  De NDP heeft zich gepresenteerd, nu is het aan de coalitie te laten zien waar zij staat. Pakt de handschoen op, ga ook de straat op, laat zien waar je staat, of zijn wij te braaf voor zulke acties. De schreeuwers hebben de wereld, als de meerderheid, de zgn hoogopgeleiden, hun stem niet laten horen. De minder ontwikkelden schijnen het politieke spel beter te spelen dan de ‘ontwikkelden. Wie is hier dom!!!!!!!! Waar blijft het beter ontwikkeld deel van de bevolking, hebben zij het druk met hun eigen “streken”. Niet het arme deel geeft leiding aan het land zoals de “hoogopgeleiden” de wereld wilt doen geloven, maar hun eigen corruptie “soort”.

  Wie zo minachtend denkt over zijn broeders en zusters en terzelfder tijd ontwikkeling wilt brengen voor de door hen verguisde groep heeft het niet begrepen en is zelf geen haar beter. Je mag boos zijn op de mensen maar ze zijn niet de “vijand”. Jip en Janneke. Mensen zijn niet dom, meestal doen zij altijd dom🤮

  Btw, de wereld heeft een groter probleem met Poetin!!!!!!!
  gemodereerd

 40. Het is toch duidelijk waarom deze manifestatie is toegelaten. De NDP is de enige Asociale groep die agressief wordt. Dus voor de algemene orde en de nationale veiligheid is er blijkbaar voor gekozen om de paarse paniekzaaiers hun moment te gunnen.
  Uiteindelijk zijn ze met minder wijsheid naar huisgegaan dan waarmee ze gekomen waren.

  B.t.w. is met deze opkomst duidelijk geworden dat de dreiging om Bouterse op te pakken sterk is afgenomen.

  Aan de andere kant is de paniek bij Hoefdraad aangeslagen. Als de informatie klopt dan is deze paarse poortwachter in het vizier.

  Don’t argue with stupid people.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 41. Wij Surinamers, moeten stoppen met negativiiteit en ophouden elkaar uit te maken voor van alles dat slecht is, slechts omdat men een andere mening heeft, een ander geloof heeft, een andere partij aanhangt, een ander ras is of iets dergelijks. Je hoeft niet van de persoon en diens aanhang te houden, maar dat wil niet zeggen dat je de goede boodschappen bekritiseert, alles markeert als slecht. Wat maakt dat dan van jou? Gaan we zo om met elkaar? Zelfs kinderen doen het beter. Die kijken niet naar uiterlijk. De oproepen van de sprekers bij deze meeting om 1 vuist te maken, omdat we allemaal Surinamers zijn, elkaar lief te hebben dat is van belang. Als je eens dringend hulp nodig hebt, zal je die weigeren omdat hij vhper, aboper, ndper of wat dan ook is? Kijkt Onze Vader ook zo naar ons? Laten we ophouden en wat meer liefde in ons hart zetten. Het leven is kort. Samen werken, elkaar ondersteunen mensen. Laten we bij ons zelf beginnen. Haat breekt. Liefde bouwt. Srang na loktu fu wi alla.
  gemodereerd

 42. De aanwezigen in ocer hebben een cumulatief IQ van een schoenmaat/
  Geeft ze een gratis portie bruine bonen met zoutvlees en ze gaan overstag !!!
  Wat ze niet weten dat deze regering puin aan het ruimen is en verwacht je binnen 5 jaar vooruitgang?????
  gemodereerd

 43. Ok dan….nu komen wij weer ….lets bring the big money men again on stage:….mr..opa desi ,mr.big boefie en abraham lincoln…….
  gemodereerd

 44. pony , wat jij syndroom noemt , is dat jij net zo als je baas de nabestaanden van al die gruwelijke moorden van jou baas kleinneerd , maar als jij je er goed bij voelt ben jij geen haar beter dan jou baas
  heb jij gezien toen jou baas bij dar revo monument stond en een vrouw riep , baas baas baas ik heb honger , nou jou baas keek niet om , maar de beveiligers van jou baas drukten de vrouw op de grond , vindt jij pony dat ook goed
  gemodereerd

 45. Overal in het land hoor je het galmen. Op radio, televisie en overige media vragen de mensen om vergiffenis en spijt te hebben omdat zij om Lee mofo Chandrika en partners hebben gestemd. Dit is een duidelijke indicatie voor de aanhang van VHP, NPS,PL, ABOP om slapeloze nachten te hebben. Wij gaan zegevieren. De NDP zal overwinnen en afrekenen met de invloed van de corrupte VHP en haar partners. Ook de mentaal gestoorde Ludwig van Mulier gaat zal met zijn start tussen de benen wederom veracht worden door het kiezersvolk van Suriname.
  gemodereerd

 46. Correctie:
  “… B.t.w. is met deze opkomst duidelijk geworden dat de dreiging om Bouterse op te pakken sterk is afgenomen. … ”

  Met deze opkomst is duidelijk geworden dat de dreiging dat de situatie uit de handloopt wanneer Bouterse opgepakt wordt afgenomen.

  Het overgrote deel van het Surinaamse volk is deze paarse patjakkers spuugzat.

  Suriname wordt slimmer.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 47. Pony 27 februari 2022 Bij 16:51
  “Wie zo minachtend denkt over zijn broeders en zusters en terzelfder tijd ontwikkeling wilt brengen voor de door hen verguisde groep heeft het niet begrepen en is zelf geen haar beter. Je mag boos zijn op de mensen maar ze zijn niet de “vijand”. Jip en Janneke. Mensen zijn niet dom, meestal doen zij altijd dom.”
  ================================================

  Dus dat, die splinter in andermans ogen zie je wel, maar die grote dikke F balk in je eigen ogen zie je niet…..
  Ik verwijs naar je eigen berichten waar je zelf mensen voor dom uitmaakt….

  Het volk is nu al vergeten wat voor ellende deze massa moordenaar in de laatste 40 jaar heeft achtergelaten. Ze zijn vergeten dat hij samen met zijn kornuiten heeft zitten graaien in de spaarcentjes van het volk. Ze zijn vergeten dat er geen geld meer was om de ambtenaren te betalen en dat hij daarom niet wist hoe snel hij het land na de verkiezing moet overdragen aan Santokhi.
  Ze zijn vergeten waarom ze niet op de NDP hadden gestemd.
  Maar toch gaan ze elke keer terug naar die charismatische man met die mooie woorden, die in zijn hele leven nog helemaal niet heeft gepresteerd, anders dan zich over de ruggen van het volk heeft zitten verrijken en het volk keer op keer in chaos en ellende heeft achtergelaten.
  Als deze domme massa voor de zoveelste keer weer op deze criminele NDP stemt, tekenen ze hun eigen doodvonnis en zijn ze samen met hun nazaten gedoemd hun verdere leven in armoede te leven.
  Als deze domme massa weer op deze criminelen stemt, gun ik het ze…..
  gemodereerd

 48. “Als de massa dom is, waarom kiezen zij dan voor Bouterse en niet voor Santokhi, waaraan zal het liggen. De mensen willen het goed hebben dus kiezen zij voor degene die het kan garanderen.”
  ===============================================

  Ik heb zelden zo’n stommiteit mogen aanschouwen. Alsof Bouterse en zijn kliek zouden kunnen garanderen dat het volk het goed heeft. Dat hebben ze de laatste 40 jaar keer op keer bewezen. En daarom moet na elke periode Bouterse en zijn team een andere komen die de puinhopen van zijn bestaan moet opruimen. Het moet niet gekker worden.
  gemodereerd

 49. Haha
  En dan was er ook nog zoiets als een Meriba op het podium.
  Bullshit Bouta was vergeten hem te introduceren. Alhoewel, heel Suriname weet inmiddels dat zoon Dino een veroordeelde is, kleinzoon Walter zat in dezelfde illegale wapenhandel, pleegzoon Meriba is een veroordeelde crimineel en couppleger Bouterse is ook meerdere keren veroordeeld.

  Ik denk wel dat NDP sympathisanten willen weten wat de functie van die Meriba binnen de partij is.
  Wordt hij de nieuwe presidentskandidaat van de NDP of aankomend minister van JusPol?

  Wij willen vanaf nu een integer kabinet !
  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 50. Sabaku, schelden doe ik ook, natuurlijk, maar niet met minachting naar hen, het volk, toe.
  Als er geen geld in kas was, hoe heeft deze regering dan al de tijd aan haar consumptieve plichten kunnen voldoen. Doorlopend ontvangt de regering diverse gelden van derden enz.m dus moni dé, alleen als je een slechte boekhouding op na houdt zoals de regering Bouterse en meer uitgeeft dan binnen komt, ja, dan heb je een groot probleem. Dat beleid heeft deze regering omgebogen, door diverse (lekkers) subsidies af te schaffen enz., en dat heeft zij, om hun eigen term te gebruiken, prudent gedaan, en ook door te gaan schuiven met het kostenplaatje/schuldenplaatje.

  Maar, maar, dit alles heeft geleid tot grote verarming van de bevolking, terwijl dat niet de bedoeling was.
  Waarom waren zij niet mans genoeg tijdens de verkiezing te zeggen, dat zij de subsidies zouden afschaffen, dat zij onnodige consumpties zouden afschaffen, dat zij alles marktconform zouden maken, waarom niet verteld wat dit zou gaan inhouden. Je kunt mensen niet van de ene op de andere dag confronteren met hoge levenskosten. In NL wordt een verkiezingsprogramma van een partij uitgerekend, dan weet je ook wat het waard is, zo’n programma met allerlei beloftes.
  In Srana zijn we nog niet zover, maar de regering had eerlijk moeten zijn naar de kiezers toe. Nu voelen zij zich bedrogen, terecht of niet, Santokhi heeft gelogen. En wie vertrouwd iemand alleen om zijn bruine ogen, niemand tôg. Waarom hebben zij gekozen om het volk moedwillig voor te liegen, ook al was het “goed” bedoeld.
  Je moet het volk geen zoet beloven en dan zuur geven. Als je niet kunt geven wat je belooft hebt dan heb je gefaald, dan zijn de consequenties voor jouw rekening. Dat is wat zich nu afspeelt in Sranan. Men vindt dat Santokhi heeft gefaald, laat een ander uit de VHP het stokje nu overnemen tot de nieuwe verkiezingen.
  Kiezers waarderen dat beter dan elke keer geconfronteerd te worden met iemand die gefaald heeft. Straks wordt hij nog de nieuwe Bobo sjuul.
  Tot de nieuwe verkiezing zal Santokhi het met zich meedragen en misschien ten nadele/koste van de VHP, die het niet verdiend heeft. Jip en Janneke

  (WAT, nogmaals, ik ben geen ndper, nooit geweest ook) heb niet de militairen ‘onze jongens’ na de coupe achternagelopen, zoals velen van jullie klagers wel deden en nu teleur gesteld zijn. Tot acht december waren jullie blij met de coupe. Ik ben geen coupe ‘believer’.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.