Bromfietsrace Lelydorp eindigt in ongeluk; 14-jarige geschept door auto

4

Een illegale bromfietsrace aan de Sumatraweg te Lelydorp is vrijdagavond rond 23.00 uur geëindigd in een ongeluk. Een 14-jarige bromfietser is tijdens het keren op de weg geschept door een personenauto.

De tiener raakte ernstig gewond en is in bloedende toestand met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp.

Het slachtoffer is vanwege zijn leeftijd niet bevoegd om een bromfiets te besturen. In Suriname moeten bromfietsbestuurders tenminste 16 jaar oud zijn.

De bromfiets raakte aanzienlijk beschadigd, terwijl de auto zwaar gehavend is. De politie is ter plaatse bezig om de bescheiden van de bromfietsers te controleren. Op het moment van schrijven waren er reeds een aantal in beslag genomen.

4 REACTIES

 1. 14 jarige moet 11 u s’avonds thuis zijn.
  Ik snap niet dat mensen hun kinderen niet zeggen, voorzichtig, kom niet in het ziekenhuis. De zorg is zo slecht.95 % komt niet levend of gezind eruit.
  gemodereerd

 2. Zo erg maar ja was van de deze maand in su net terug ik reed op de ringweg zo 80km en gingen twee bromfietser me voorbij met 100 km voorbij
  gemodereerd

 3. Richard, op de ringweg mag je max. 50 km/uur rijden. Jij was dus ook in overtreding met je 80 km/uur, je hebt daarom.geen recht van spreken dat die krankzinnige kamikaze bromfietsers 100 km/uur reden.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.