Verdachte moordzaak begraafplaats aangehouden; bekent feit volmondig

3
Lijk van man aangetroffen op begraafplaats

Glenn B. (58) is donderdag opgespoord en aangehouden door Kapitale Delicten (KD) in verband met de moord op de 55-jarige Mahinderpersad Bhagwanie op de begraafplaats Vrede en Arbeid. Hij geeft het feit volmondig toe. 

Op zondag 16 januari werd het ontzielde lichaam van het slachtoffer op de begraafplaats aan de van Esveldstraat in Suriname aangetroffen. De verdachte hield zich al die tijd schuil op een locatie aan de Afobakaweg. Nadat rechercheurs van KD de informatie binnenkregen, werd die terstond uitgewerkt, hetgeen resulteerde in de aanhouding van de voortvluchtige verdachte.

Bij de aanhouding bekende Glenn het slachtoffer met een eind hout te hebben geslagen, waardoor hij is komen te overlijden. Volgens de verdachte was het nimmer de bedoeling om het slachtoffer te vermoorden.

Naar zeggen van de verdachte is hij tot de daad overgegaan omdat Bhagwanie zijn belofte niet was nagekomen. Hij had namelijk gekooide zangvogels van de verdachte weggenomen, die hij na overleg zou terugbrengen. 

De verdachte is in verzekering gesteld. Het onderzoek duurt voort.

3 REACTIES

 1. Om een vogel ????? Nu moet je ophouden man !!!!! Was er geen dialoog mogelijk ???
  Velen kunnen niet logisch denken, auto rijden beheersen ze ook niet! Maar stelen en anderen dood slaan, beheersen ze als geen ander. ”Wat een domme mensen zeg”
  Zijn ze soms lid van één of andere Domme Partij of zo ????

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.