Veel politie bij reconstructie moord vrouw in bakkerij Kwattaweg

4
Reconstructie moord vrouw in bakkerij Kwattaweg

De reconstructie van de dood van de 50-jarige Zhenjie Yang in een woning annex bakkerij aan de Kwattaweg trok donderdagavond veel bekijks. De politie heeft het gebied afgezet. Het verkeer wordt omgeleid.

De verschillende politie-eenheden zijn ter plaatse met de verdachten, voor de reconstructie. Aan de hand hiervan zal duidelijk naar voren komen wat er zich precies heeft voorgedaan. 

Op zondag 19 december 2021 werd het ontzielde lichaam van de vrouw in haar slaapkamer liggend op haar rug op haar bed aangetroffen. Om haar hals troffen de wetsdienaren een kleine baddoek aan. Vermoedelijk is het slachtoffer gewurgd.

In deze zaak zijn zes verdachten gearresteerd van wie de scholieren Nikiel R.(15) David R.(16) en Ch.P.(17). De overige verdachten zijn Timothy L.(23), Radjkoemar R.(21) en Simson F.(19). 

4 REACTIES

 1. mijn land een stukje verziekte bende bij elkaar als je naar de leeftijd kijkt. hoe veilig moeten wij ons voelen. in mijn jeugd werd een ieder door families en buren gecontroleerd op Je gedrag. het is nu voor de ouders zelfs een ver van mijn bed show.
  schandelijk dat deze jongeren nu al in de politie verslagen vermeld staan. ik hoop alleen dat zij gecontroleerd gaan worden bij het solliciteren naar functies bij de overheid.

  tjee
  gemodereerd

 2. If a no furu, da na kiri….
  Sanngg…..dus jongeren zelfs beginnen te moorden..een hele gangbang dudes……vreselijk gewoon!.
  We zullen de ouders maar geen vinger aanwijzen…….deze nietsnutters moordenaartjes moeten gewoon voor 50 jaar de bak in..want die vrouw komt nooit meer levend terug…..
  gemodereerd

 3. Wat Opa Dooly nee….., alléén kogels of ophanging kan hier de oplossing zijn !!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Inderdaad Jacko , deze jeugd is al bedorven , en de ouders ook aanpakken , het zijn geen opvoeders
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.