Snelle actie politie resulteert in spoedige aanhouding gasbomdief

3
gascilinder

De Surinaamse politie heeft hedenochtend de 57-jarige verdachte Marlon P., op heterdaad betrapt, toen hij bezig was een gascilinder weg te nemen. Hij werd aan de Orchideestraat aangehouden met de buit in zijn bezit.

De benadeelde schrok wakker door gestommel. Zij stond op, keek naar buiten en zag een man die met haar gasbom er vandoor ging. De vrouw raakte in paniek en stuurde een chatbericht naar haar vriendin met het verzoek om de politie in te schakelen.

De ingeschakelde politie was snel ter plaatse en wist de verdachte in de directe omgeving in de kraag te vatten. Hij werd overgebracht naar het bureau ter voorgeleiding.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie in Suriname, is P. in verzekering gesteld.   

3 REACTIES

 1. Geweldig werk, Agenten! Good Job! Direct aanpakken en laten vergoeden voor het stelen ook al hebben ze niets kunnen stelen! Beboeten die lummels!!!! en gewoon volledige naam plaatsen..want eerst volgende keer doen ze het weer!
  gemodereerd

 2. En, heeft de benadeelde haar gasbom terug, of heeft één van onze beste kameraden het in beslag genomen als ‘bewijsmateriaal’?
  gemodereerd

 3. Waarom mag de veroordeelde crimineel, rover , moordenaar wel vrij rondlopen op de markt en in de binnenstad van Suriname.
  Daar wordt er niets aan gedaan.
  Ik begint mijn vertrouwen te verliezen in deze regering.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.