Volksgezondheid geeft vooralsnog geen toestemming voor organiseren evenementen

1

Het ministerie van Volksgezondheid deelt hierbij mede dat het organiseren van evenementen vooralsnog niet is toegestaan. Uit diverse berichten is naar voren gekomen alsof het ministerie toestemming zou hebben gegeven aan organisatoren voor het houden van een festival in de maand maart.

Het ministerie heeft diverse gesprekken gehad met organisatoren van evenementen en staat open voor elke organisator om van gedachten te wisselen. Entertainment Bondru is ook op gesprek geweest bij minister Amar Ramadhin waar het voorstel is gedaan om een pilot event te organiseren in de vorm van een festival op 13 maart.

Ramadhin heeft aangegeven dat er een voorstel van het festival opgestuurd kan worden met de protocollen naar het ministerie zodat de werkgroep protocollen deze kan screenen om na te gaan als het mogelijk is om dit pilot event te houden.

Het ministerie meldt dat het voorstel nog niet is ontvangen en is er dus nog geen besluit genomen is over het organiseren van dit pilot event.

1 REACTIE

  1. wassenneus , nu U de avondklok hebt vrij gegeven , geeft U eigenlijk al toestemming dat alles weer mag en kan , zaterdag 26 februari geeft de ndp een soort evenement en zullen velen komen , wilt U dat tegen houden , de politie zal niet ingrijpen want die zijn o zo bang voor de ndp
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.