‘Bouterse gaat in de binnenstad lopen, praten en luisteren wat het volk wil’

82
president desi bouterse ndp verkiezingen suriname
Archieffoto

De Nationale Democratische Partij in Suriname (NDP) heeft bevestigd dat partijvoorzitter Desi Bouterse vandaag, woensdag 23 februari, een bezoek brengt aan de binnenstad van Paramaribo.

Bouterse zal langs gaan bij de Centrale Markt. “De verarming van het volk neemt grove vormen aan en er dient een ombuiging in het beleid van de regering. Bouterse gaat lopen, hij gaat praten en luisteren wat het volk wil. Laten we hem poweren!”, meldt de partij.

Op Facebook schrijft de NDP: “We hadden het beter onder de vorige regering. A vorige regering no ben pina a volk.”

Donderdag 24 februari houdt de partij een persbijeenkomst en op 25 februari worden er kransen gelegd bij het Revoplein, waarna Bouterse een toespraak zal houden. Zaterdag 26 februari houdt de NDP een grote manifestatie in Ocer.

82 REACTIES

 1. Het kan echt verkeren: De veroordeelde Drugscrimineel tevens Moordenaar heeft Suriname naar de financiële afgrond gebracht. Nu gaat deze zelfde vernietiger van de Surinaamse economie de mensen vragen wat ze willen.

  Tot maar gauw op samen met je NATIONALE DEPLORABELE PARTIJ

  Jij hoort thuis in het Gevang en nergens anders.
  gemodereerd

 2. Bouterse waant zich een Vader des Vaderlands.Hoe megalomaan kun je zijn.De toestand van nu is te wijten aan zijn destructieve beleid tijdens zijn regeerperiode en toch snapt zijn NDP aanhang het niet.Ze willen kruipend terug naar de tijd van GELD,BROOD en SPELEN!!!!! God behoede Suriname!!!!!
  gemodereerd

 3. Goed zo meneer Bouterse. We hebben reuze spijt dat we op Santokhi hebben gestemd. Jij roddelt alleen over de vorige regering en zelfs doet hij niets anders voor het land dan luxe reizen met zijn vrouw maken, zonder enig resultaat. We willen u terug meneer de Bouterse. Als Hindoestaanse schaam ik dat ik erin ben getrapt om op een Hindoestaanse te stemmen. Santokhi heeft de toekomst van ons kinderen vernietigd. En blinde vhp aanbidders komen jullie hier niet lullen en je f commentaar geven. Vooral niet de Nederlandse Surinamers die in NL waardeloos zijn ( schoonmakers etc) en die met ons land bemoeien. We willen nooit meer VHP. NDP of een andere partij die iets voor ons land doet
  gemodereerd

 4. De NDP heeft het volk mentaal op een verkeerde spoor gezet. Mensen hoeven niet te werken en daarom zijn er duizenden mensen in dienst genomen om thuis in hun hangmat te liggen. Mensen mogen stelen en drugs verhandelen om in hun levensonderhoud te voorzien. Vandaar dat er een hele generatie is ontstaan zonder moreel kompas. De NDP heeft door haar leenbeleid vrijwel alles verpand of verkocht in Suriname en hopelijk beseft het volk dat je met een NDP regering een land nooit zal kunnen opbouwen.
  gemodereerd

 5. Wat een schaamteloos wezen…hij heeft Suriname naar de afgrond gebracht en probeert nu de grote messias uit te hangen. En het olie domme deel van de bevolking danst nog steeds bij elke scheet die hij laat. Het is te hopen dat iemand op straat zo dapper is en hem de vraag stelt waar boefdraad is gebleven. Hij is zo bekrompen dat hij niet beseft dat hij met deze actie nog meer maatschappelijke onrust en verdeeldheid veroorzaakt. Maar hij heeft olie geroken en weet dat daar geld te halen is en zal er alles aan doen om weer aan de macht te komen, de landrover, moordenaar en drugsdealer.
  Het is een feit een dom volk, kiest een domme president!
  gemodereerd

 6. Beste famiri, de grootste en beruchte, corrupte leider van heel Caraïbisch gebeid.
  Hij ruikt natuurlijk weer geld en dat maakt hem hondsdol om weer te willen regeren.
  Helaas zullen vele hersenloze Surinamers en strategische criminelen graag willen dat hij aan de macht komt. Want dan kan de tot heden de moeilijk te beteugelen bandeloosheid, dankzij A-nationalist Druga Bouta weer vieren.

  God verhoede ons van deze man! De Nederlandse overheersing was gruwelijk, maar wat deze man Suriname heeft gebracht als ” een van ons” is vele malen erger!

  Hij is echt het duiveltje dat uit de hoed springt!
  gemodereerd

 7. Chan dit is nu je kans om
  wanted op te en opsluiten in de gevangenis van SB in Surinsme.Hij is veroordeeld voor 20 jaar gevangenisstraf door de krijgsraad.

  Hij mag de openbare orde en veiligheid in de drukke Centrale markt aan de Waterkant/ Saramaccastraat niet verstoren. Goed opletten of hij zich aan de mohana- maatregelen houdt en i.v.m het Coronavirus en varianten kan deze misdadiger mensen besmet laten worden.

  Deze man heeft sinds 25 februari 1980 de grondwet, Verdragen/ mensenrechten vertrapt, de democratische rechtsstaat, 8 december 1982 moorden, Moiwana 86 moorden, Suriname skeer gemaakt, grote armoede en grote ellende. zich zelfen familie, adviseurs verrijkt, is in Nederland veroordeeld voor 11 jaar voor drugshandel door de Nederlandse rechtbank, et cetera, et cetera, et cetera.

  Deze man is de paarse vloek van Suriname vandaar dat het land er zo slecht aan toe is, criminaliteit, Neks No Fout. Deze man mag niet de ruumte krijgen om nog meer schade en ellende aan de Surinamers en Suriname toe te brengen. Oppakken en in in de boeien slaan en smijten un de laadbak ve politieauto en naar de gevangenis van SB brengen en opsluiten. Deze man heeft nooit enige respect getoond voor de democratische rechtsstaat voor de Trias Politica, Wetgevende Macht, Uitvoerende Macht, Rechterlijke Macht,

  Waar zijn de gestolen zware militaire wapens gebleven? Zie ook de drugshandel, mensenhandel, wapenhandel met de Columbiaanse drugshandel.
  gemodereerd

 8. Eeehm toen die aam de macht was moest die dat elke maand doen.
  Nu is het te laat.
  is een beetje politiek a la vroeger.
  gemodereerd

 9. Bouterse: is het niet beter het volk te gaan uitleggen wat je het volk hebt aangedaan. De geschiedenis herhaalt zich. Nadat Bosje er een puinhoop had gemaakt moest Front de boel oplossen. Het volk moest door die SAP pijn lijden. Toen stapte je op die soundtrack om het volk te vertellen dat jij, Delano Desiree Bouterse het beter zou doen. Het volk heeft jou 10 jaren lang de kans gegeven om dat te bewijzen. Laten we eerlijk zijn. Jij hebt net als Bosje een puinzooi van gemaakt. De regering Santokhi moet net als het Front van weleer nu jouw puinhopen opruimen. Dat betekent dat het volk voor een tweede keer het onderspit moet delven.
  Nu ga jij het volk vertellen dat jij het beter hebt gedaan. Ja dat kan alleen bij de laagopgeleide NDPers die op de centrale markt te vinden zijn.
  Bouterse jouw houdbaarheidsdatum is overschreden. ga lekker van jouw pensioen genieten in Santo Boma. Mijn slagen: Delano Desiree Bouterse en de NDP: noot meer, Zij hebben in ieder geval bewezen dat zij het niet kunnen.
  gemodereerd

 10. Haha
  Komt hij met rolator ?

  De Nationale Dagu Partij kan duidelijk niet zonder die bejaarde crimineel, bakru Bouta is nog steeds hun grootste trekpleister !

  In de afgelopen 40 jaar is de VHP verjongd en vernieuwd en heeft zich verder ontwikkeld.
  In de afgelopen 40 jaar is de NPS verjongd en vernieuwd en heeft zich verder ontwikkeld.
  PL is deels verjongd en deels vernieuwd en deels verder ontwikkeld.
  Maar de NDP volgt nog steeds de oude desastreuze filosofie. De geschiedenis van deze partij is net een kapotte grammofoonplaat dat vastzit.

  Volk van Suriname,
  willen wij een beter Suriname dan zullen wij verder moeten ontwikkelen.
  En dat doet de Nationale Dagu Partij duidelijk niet. De NDP weet telkens middels list, bedrog en haatzaaien aan de macht te komen. Telkens wanneer de honingpot gevuld is. En telkens laten zij een ravage achter.
  De geschiedenis is het bewijs !

  Het is duidelijk dat de NDP geen andere leider heeft, NDP sympathisanten laten zich leiden en laten Suriname lijden door een criminele dictator.

  Volk van Suriname,
  volg goed op wie bakru Bouta invloed wil uitoefenen en waarom.
  Bakru Bouta strooit met koekkruimels, potjes bruine bonen, blikjes Morjon en vlak voor de verkiezingen met pakketten basis levensmiddelen in bepaalde wijken met voornamelijk veel arme en onderontwikkelde mensen.

  Deze mensen hebben wel stemrecht !

  Wat heeft de NDP in de afgelopen 40 jaar voor hen betekend ?
  Kunnen jullie de lange rijen nog bij Chotelaar nog heugen en voor de wat ouderen de lange rijen van eindjaren ’80?

  M.a.w. de Nationale Dagu Partij houdt bewust zijn achterban onderontwikkeld en arm / afhankelijk !

  Een ezel in het gemeen stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen, maar de paarse pakketten-ezels doen het al 40 jaar !
  Nogmaals, het grootste probleem is is dat deze paarse pakketten-ezels wel stemrecht hebben !
  Politieke partijen, organisaties en activisten die menen een beter Suriname te willen ontwikkelen moeten dus zorgen voor een mindshift vooral in de achterstandswijken waar het stemvee woont van de NDP !
  Want wat zien we nu gebeuren dat het onderontwikkelde stemvee reageert op strooigoed !
  En welke politieke partij hanteert diezelfde strategie dus stemvee lokken met strooigoed en populistisch gedrag maar heeft verder geen kwalitatief leiderschap en geen ontwikkelingsvisie laatstaan deskundigheid ?

  Suriname voorwaarts, wi mus seti kondre bun.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 11. Volg de tactiek van de Nationale Dagu’s:
  ze vallen de VHP aan,
  laten via NPS olie op het vuur gooien
  en slijmen bij ABOP.

  Moge het duidelijk zijn dat deze Nationale Dagu’s zorgen voor destabilisatie zowel onder het volk van Suriname als tussen de coalitie partners !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 12. Op Facebook schrijft de NDP: “We hadden het beter onder de vorige regering. A vorige regering no ben pina a volk.”
  =============================================

  Desiré Delano Bouterse, de mán en zijn team die voor de ondergang van Suriname heeft gezorgd.
  Wat een simpel volk, van enige reflectie is er totaal geen sprake.

  Er zal een reden zijn waarom hij een bezoek brengt aan de Centrale Markt van Suriname. Laat hij dat vooral blijven doen, daar waar chaos en ellende heerst, want van ontwikkeling en welvaart brengen voor een land als Suriname heeft hij geen kaas van gegeten.
  En dan heb ik mij nog netjes uitgedrukt.
  gemodereerd

 13. Dit participerend vooronderzoek van de gewezen president zal wel veel gedetailleerde informatie opleveren. De vermoedens dat het volk zwaar pienaart zullen met deze observatie bevestigd worden.Allen de gehersenspoelde aanhang van de Friends & Family partij zullen dit ontkennen. Dit participerend veldonderzoekje zal genoeg stof opleveren om de regering Santokhi op de bijeenkomst van de NDP af te slachten. De leugens van VHP, NPS,PL, Maishia Neus, Xaviera Jesserun, Henna Draaibaar, Pakitouw zullen ontmaskerd worden.Het volk van Suriname heeft input nodig. Ik kijk uit naar deze bijeenkomst die live te volgen zal zijn op radio en televisie.
  gemodereerd

 14. Suriname is de 17de rijkste land ter wereld, met een heel kleine bevolking. En toch heerst er grote armoede. Het is zo slecht dat er dagelijks geroofd wordt, ook nog overdag. Als je op straat moet gaan om te weten hoe erg het is in het land, dan leef je onder een …… Lees tenminste ‘waterkant’ nieuws (ook al bevat het alleen mar rommel).
  gemodereerd

 15. Wat het volk wil is, dat al het gestolen gelden teruggestort worden op het Centrale Bank van Suriname, vervolgens Bouterse en Hoefdraad voor een aantal jaren achter de tralies opbergen.
  10 jaren njang dringie presierie genoeg geweest nu tijd om te werken, Suriname een productieland te maken 🤝🇸🇷👌
  gemodereerd

 16. bouterse kan dan meteen doorlopen naar santo boma dan is suriname eindelijk van hem verlosd. God zij met ons
  gemodereerd

 17. De moordenaar die WEDEROM zelf debet is geweest aan het faillissement van SU gaat praten en luisteren wat het volk wilt….

  ach tja…je hebt altijd van die ondankbare figuren die nooit de lessen willen leren uit het verleden en graag blijven pinaren….

  aanbidden jullie de moordenaar als maar door….hy gaat “verlichting”brengen..
  gemodereerd

 18. Wat een lef, geen respekt voor het volk, ik zou ,als ik hem was, langzaam naar de achtergrond verdwijnen.
  gemodereerd

 19. A vorige regering no ben pina a volk.”

  het is de vorige regering die dit allemaal veroorzaakt heeft
  alweer het wegkijken van al hun eigen falen

  bouta in de binnenstad?
  santokhi doe je werk en pak deze brulaap eens op
  gemodereerd

 20. NATIONALE DIEVEN PARTIJ is weer op jacht naar arme zieltjes. In 10 jaar hebben jullie het land failliet gemaakt en alles kapot gemaakt. Aasgieren wanneer gaan jullie ophouden?
  gemodereerd

 21. Loop hij met of zonder rollator.? Je moet behoorlijk veel ka in je hoofd hebben om je op straat te vertonen terwijl je 20 jaar aan je broek hebt, terwijl je het volk vernietigt hebt, terwijl je met een broek vol schijt rondloopt.
  Hij mag van geluk spreken dat ze hem niet stenigen
  de ndp heeft geen leider, dus denken ze liever een demente lijder dan geen leider.
  gemodereerd

 22. Laat hij vertellen waar hoefdraad is en de gestolen gelden van het volk is. Dat moet hij vertellen.
  gemodereerd

 23. Beetje laat…, niet?

  De brutaliteit van deze ransaap, beetje lekker in vrijheid rondlopen en luisteren naar wat het volk wil?

  Nou simpel toch,
  alle gestolen goederen teruggeven aan het volk ook je buitenlandse bankrekeningen teruggeven aan het volk.

  Want je kwam tenslotte als een armoedzaaier ook met niks, dus hoe ben je aan je bezittingen gekomen? In ieder geval niet door hard te werken!

  En graag even doorlopen naar de gevangenis en daar plaats nemen in je cel.
  Om de andere dag ‘s-morgens uit te glijden in de douche en met je hoofd op de vloer terechtkomen.
  En daarna nooit meer wakker worden.

  Je hebt de bevolking immers al genoeg geld gekost!
  gemodereerd

 24. Sodemieter op grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar van Suriname. Ga nou geen mooiweer spelen, terwijl jij en jouw paarse criminele boevenbende ons land de afgrond heeft ingetrapt. Jo sebrefata. Val dood, opa D en met jou de rest van de paarse ratten.
  gemodereerd

 25. 1 grote grap. Gaat Bouterse ook uitleggen hoe de schulden en de mega inflatie tot stand zijn gekomen ? De NDP mag nooit mee aan de macht komen. Het is over en uit met die partij.
  gemodereerd

 26. De NDP is van mening dat de armoede om zich heen grijpt, dat de criminaliteit ernstige vormen aanneemt, dat nepotisme verheven is tot beleid, het financieel veel slechter gaat en dat het volk enorm lijdt onder deze omstandigheden. Over deja vu gesproken. De NDP moet zich doodschamen. Uitgerekend de veroorzakers van de problemen wijzen nu met het vingertje. Bijna lachwekkend.
  gemodereerd

 27. We willen dat hij opdonderd en nooit meer aan de macht komt. Soso broko a kondre a man dis’ sab doe. Altijd uit voor zichzelf en zijn onderdanen.
  Uitleveren aan Nederland of better yet naar de VS, zodat hij met zoon lief kan zitten en rotten.
  gemodereerd

 28. Waarom gaat bakru Bouta lopen in de binnenstad ?
  Wie bedoelt deze paarse pipo met het volk ?
  Waarom loopt hij bijvoorbeeld niet door Wanica, of gaat hij praten met de bewoners van Saramacca ?

  Deze paarse Pinokkio durft alleen te slenteren waar dom-Suriname zich bevindt en durft alleen te praten met dom-Suriname !

  Mek Bouta grat gwe yere. Har a dang !

  Suriname voorwaarts.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 29. Het dom gehouden volk zal massaal aanwezig zijn, omdat hun opper God
  aanwezig zal zijn, om hun verder te indoctrineren. Kijken jullie hoe ze achterlijk zijn, wat een goedkoop en domme volk man!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 30. Ga maar zieltjes winnen, dit allemaal te danken door deze zelfde NDP ongedierte.
  Corona is bijna voorbij en de ratten komen weer naar buiten.
  Maar
  gemodereerd

 31. Zo doorzichtig dit…

  Deze paarse kakkerlak ruikt het oliegeld en hij komt meteen onder zijn steen vandaan!
  gemodereerd

 32. Praten met volk omdat IMF usd dollars aan ons leent? Die wil t land en volk weer beroven omdat er nu geld is? Mn klote. Vervloekt hen die hem steunt want t domme betaald nog steeds zijn schuld vanaf hij aan t bewind is. Ze zien dat nog steeds niet?
  gemodereerd

 33. Hoezo gaat Bouta nu luisteren naar het volk, heeft hij al die jaren toch ook niet gedaan, moet hij weer de zieltjes van het domme ongeschoolde volk voor zich winnen. Die gaan nu trouwens achter Brunswijck staan want die strooit met geld, dus daar valt op dit moment meer te halen. Ik hoop dat het grootste gedeelte van het volk toch zijn verstand voor zover dat mogelijk is gaat gebruiken, en inziet dat we met Chan best wel een goede koers varen. Als Bouta er weer gaat zitten, komt Boefdraad weer terug en gaan die graai-ers die nu opgesloten zitten weer vrolijk verder met hun praktijken. Suriname begint langzaamaan weer een betere koers te varen, een koers die Bouterse helemaal de vernieling in heeft geholpen.
  gemodereerd

 34. Ze hadden moeten luisteren toen ze regeerden. Het is erg goedkoop Omni te doen of het allemaal de schuld is van de nieuwe regering terwijl ze zelf het land in de misère hebben gestort
  gemodereerd

 35. Deze man wil terug? Mn m….., alleen omdat IMF usd aan ons heeft geleend? Kijk maar wat er nu is gebeurd vanwege de Nationale Dieven Partij. Hoop niet dat de mensen erin trappen. Geloof me, als ze terug komen gaat t volk dood want dan kunnen ze echt niks meer eten en wordt de koers als toen, geen suiker, geen spijsolie, van alles moet je in de rij staan, zelfs brood!!! En de koers donderd weer naar de miljoenen. De SRD krijgt dan weer 3nullen achter. Denk na mensen!!
  gemodereerd

 36. De verarming van het volk neemt grove vormen aan en er dient een ombuiging in het beleid van de regering.

  klopt
  pak die ndp ratten op en laat ze al de gestolen gelden terugvorderen naar de staat
  dan kunnen de meeste problemen verholpen worden.

  Bouterse gaat in de binnenstad lopen, praten en luisteren wat het volk wil
  ja luister eens en geef dat gestolen en verduisterde gelden terug aan de staat

  Laten we hem poweren!
  power voor een electrische stoel zal je bedoelen
  gemodereerd

 37. Op Facebook schrijft de NDP: “We hadden het beter onder de vorige regering. A vorige regering no ben pina a volk.”
  ======================================
  Ai, maar intussen hebben jullie wel ons graf gegraven, lenen, lenen, lenen, iemand moet het terug betalen, of niet!!??? Aan het einde van jullie rit konden jullie geen ambtenaren meer uitbetalen, daarom oeng beng begi Chan foe tek eerder abra toch. Heel die revoplein moet gedozerd worden, liever een speeltuin voor kinderen daar.

  Je wil Chan gaan na doen, meet the people, hahahahahahaha……..olie-gas geld willen jullie komen halen noh?
  gemodereerd

 38. Wat een drukte terwijl die man effe naar de markt wilde.
  Wanneer gaat Pres naar de markt??
  Die komt niet meer in de ghetto.
  gemodereerd

 39. Hoeft u niet de straat voor op meneer Bouterse . Het volk wil u nooit meer als president want u heeft het land naar de afgrond geholpen en vele Surinamers in bittere Armoe gestort , en het volk wil dat u de rechtsstaat respecteert en zien u graag uw straf uitzitten op santo Boma .
  gemodereerd

 40. Een gotspe. De man die met zijn trawanten het land naar de afgrond bracht wordt nog steeds op handen gedragen. Zo kom je als land nooit ergens.
  Hoe kan het dat dieven van het eigen volk hiermee weg komen?
  gemodereerd

 41. De fascisten hebben geen moer om het volk gegeven. Tien jaar lang heeft de fascistische beweging een zeer discriminerend en racistisch beleid gevoerd. De openbare weg tussen Alkmaar en Tamanredjo moest geasfalteerd worden. Omdat in dat gebied voornamelijk VHP en PL aanhangers wonen werd dat stuk niet geasfalteerd. Dankzij de VHP is dat stuk nu ook begaanbaar gemaakt.
  Als je werkelijk een iets om het volk geeft breng dan de gestolen 4 miljard terug!
  Zo niet … mars kwe
  Bouterse een weldoener?
  Mi mars papa !
  gemodereerd

 42. Desi is als een pyromaan die de brandweerkazerne in de fik zet en dan gaat klagen over het feit dat de brandweer de brand niet kan blussen.
  gemodereerd

 43. Chan ie faja. Chan niemand wil je en lust je. Aangezien je een kind op 3 meter afstand op je perceel had dood geschoten.
  gemodereerd

 44. wanneer gaat deze paarse rat achter de tralies!!!!!!!

  ze moeten hem opsluiten in de goot, want daar horen ratten thuis
  gemodereerd

 45. Dit is alleen in Su. mogelijk. Een tot 20 jaar veroordeelde man, die vrolijk fluitend door de straten van Paramaribo loopt om reclame voor zijn politieke partij te maken. Als ik het was zat ik al lang in Santo Boma. En dan beweren dat er in Suriname geen klassejustitie heerst. Dit is het bewijs van het tegendeel.
  gemodereerd

 46. natuurlijk gaat deze revo man , nu de straat op , niet om de mensen aan te horen , maar om mensen te ronselen voor zaterdag 26 naar ocer te komen , als hij niet op staat gaat zal er zaterdag nog geen kale kip verschijnen , want de meeste mensen weten niet meer wie hij was , omdat hij hun belazert heeft
  gemodereerd

 47. Wat het volk wilt? Zijn achterbakse achterban zeker. Het volk wil het geroofde geld en gerechtigheid, geen president die besmet is en zeker niet 1, die het land niet uit kan.
  gemodereerd

 48. Verslaggevers zijn blijkbaar ook in de ban van bakroe Bouta, ze zien het verschil niet met zijn aanhang enkele jaren terug.

  De hersenlozen die Bouta nog toejuichden waren de optelsom van de zogenaamde activisten onder leiding van Hooghart, Sallons, Feller en Paquet. Meer was er niet. Zij zijn diehard boutisten en zullen nooit op iemand anders stemmen ook al beweren ze dat ze dat wel hadden gedaan.
  Dit soort hersenlozen zeiden ooit: liever arm onder Bouta dan rijk onder Santokhi. Zij zullen altijd in koor blijven roepen: ie aa bouta ie aa bouta ie aa bouta ie aaa !

  Wanneer is het Hoger Beroep ?
  Oppakken en uitleveren. Het is genoeg geweest !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 49. De crisis die nu er is in Suriname komt door het beleid
  wat de NDP heeft gevoerd 10 jaren geleden .Ze hebben een
  puinhoop van het land gemaakt en leeggeroofd.
  Bouterse en zijn roversbende hebben zichzelf verrijkt ten kosten
  van alles. Mensen houden jullie toch op met deze nonsens om achter
  deze moordenaar te staan.
  gemodereerd

 50. Ik tel hier maar twee ezels die nog bereid zijn de ndp-kar te blijven trekken.
  De oplettende lezer weet precies welke twee boerikie’s het zijn.
  gemodereerd

 51. Allen,

  Ik hoop niet dat wij Surinamers zo dom zijn om weer in deze man te geloven.
  Als je een echte vent bent, dan geef hij toe dat hij en zij partij onze mooie Suriname kapot hebben gemaakt.
  De huidige regering is bezig alleen maar puin van de NDP op te ruimen.
  Geef de huidige regering even de tijd, dan komt het goed.
  Eerst alle leningen van de NFP oplossen, daarna kunnen wij weer vooruit gaan.

  SUCCES
  gemodereerd

 52. wilco 23 februari 2022 Bij 22:29
  We want Barabbas !
  —————————————–
  Bij deze.
  gemodereerd

 53. Het laatste kunstje van deze fossiele, veroordeelde drugscrimineel en MASSAMOORDENAAR. Populistisch op de markt gaan staan bleren en roeptoeteren als een ordinair viswijf. De volgende meeting voor het laaggeschoolde en hersenloze paarse stem en klapvee is bij de hekken van Santo Boma, alwaar deze gevaarlijke gek zijn vonnis van 20 jaar kan gaan uitzitten. Samen met zijn corrupte, criminele matties, v. Trikt, Kromosoeto, Hausil en binnenkort ook Hoefdraad. Adhin, Veira en Bouva volgen nog.
  gemodereerd

 54. Aau,. au, auwww! Wat een pijn en frustratie hier op WK.net! Kijk, dat is nou wat de waarheid veroorzaakt bij de trollen hier en hun baasjes!
  gemodereerd

 55. Ieder volk krijgt de regering die het verdient. Daarvoor hoef je maar de geschiedenis vanaf 25 februari 1980 tot heden te volgen en te begrijpen. Stelen van je eigen mensen? Mensen benoemen die je nog niet eens als vakkenvuller zou aanstellen? Ook deze regering heeft er een handje van…..maar voorlopig niets beter dan de vorige roversbende die het land terug in de tijd schopte.
  We moeten met elkaar toegeven dat Surinamers niet een land kunnen besturen. De deplorabele stand van het land is daar een bewijs van.

  En nu ik hier toch ben: geen weg is zonder gaten; onderhoud is hier ver te zoeken. Wat een land…..en toch hou ik ervan. Het is heerlijk vissen in troebel water. 😉
  gemodereerd

 56. luci jij geeft een reactie , omdat robg en debby ook onzin uitkraamden , maar iedereen hier weet dat allang , dus oogjes dicht snaveltje toe , kruip weer onder jou steen loser
  gemodereerd

 57. robg , voel jij jou nou lekker in je vel dat je je baasje weer eens ziet met zijn vrouwtje , je zal je wel drie keer afgetrokken hebben he , en nog een keer toen klojo”s zeiden sorry dat we verkeerd gestemd hebben , afgod vergeef ons , we buigen voor U , weet jij robg dat dit zijn laatste optreden was , want zaterdag 26 februari zal hij ocer niet meer bereiken , omdat het revo monument hem op 25 februari met de krans legging opeens omvalt en op zijn pik terecht komt , nou robg zielig he , maar een opluchting voor het Surinaams volk
  gemodereerd

 58. flijer , goh wat een mooie en op waarheid beruste reactie van jou , ineens is robg verdwenen , hij is op bezoek gegaan bij debby om samen te treuren dat de ndp verloren heeft , er was geen wijn of bier en geen plezier , ze hebben paarse gal gedronken
  gemodereerd

 59. sita , Santokhi is een hindoestaan , en geen hindoestaanse , en jij hebt kinderen van die massamoordenaar bouta , nou jou kinderen gaan ook moorden , vandaag of morgen lezen we hier kinderen vermoorden hun moeder omdat bouta ook mensen vermoorde
  gemodereerd

 60. debby ,goh jij geniet he van het optreden van je baasje , en wat veel mensen om hem heen he , nou je was er niet maar van de 100 mensen waren 99 beveiligers en die ene kunnen we niet plaatsen , een persoon met zonnebril op rara wie was die , jij zal die persoon toch wel kennen,
  we zijn benieuwd wie jij zal noemen
  gemodereerd

 61. 25 februari 1980: Aanzet ondergang van mensenrechten
  25 Feb, 02:50
  foto

  (Ingezonden)

  Op deze dag, 25 februari 1980, werd een democratisch gekozen regering o.l.v. premier Henck Arron bloedig omver geworpen en werd een gewelddadige militaire dictatuur gevestigd. De eerste dodelijke slachtoffers van het schrikbewind vanaf 25 februari 1980 waren: de militairen 1ste luitenant Van Aalst, majoor Comvalius, de politieagent Sultan en de burger Joseph Bacchus. Hierna stapelden de lijken van de dictatuur zich alleen maar op en werden mensenrechtenschendingen systematisch en openlijk geschonden. Buitengerechtelijke executies, marteling en willekeurige detentie kwamen vaak voor.

  De Surinaamse mensenrechtenschendingen zijn complex, met diepe wortels, die de structuur van de Staat en het trauma van de samenleving na 42 jaar nog steeds beïnvloeden. Deze schendingen van de mensenrechten moeten in ons land veel beter geadresseerd worden. De moorden op 27 maart 1987 te Tamanredjo van 3 politiemannen, inspecteur Jules Blagrove, agent Rabindre Ramkisoen Panday en brigadier Eugene Olieberg evenals de moorden in het dorp Moiwana in 1986, worden ondanks er een OAS vonnis uitgesproken is, evenals de zovele andere mensenrechtenschendingen, niet vervolgd. Onze republiek blijkt onvoldoende bereid en in staat op dit stuk.

  Dat er vandaag door extremisten geruggensteund door naïeve volgers de dag romantiseren over de lijken van de zovele slachtoffers (burgers en militairen) en hun ‘dans macabere’ op de graven van de doden uitvoeren, weergeeft hun minachting voor het leven van de mens. Echter zal er geen vrede, geen gerechtigheid, geen democratie zijn in Suriname zolang de mensenrechtenschenders straffeloos kunnen rondlopen binnen onze samenleving.

  De Stichting 8 december 1982, roept de samenleving op zich van haar helder verstand te bedienen bij het analyseren van de omstandigheden waar wij na 42 jaar revolutie in verkeren en het contrast met de weelde van de veroorzakers van deze bewust gecreëerde ondergang sinds 25 februari. De democratische beweging in ons land en de Stg 8 december 1982 zien het verband tussen mensenrechten en democratie dat ligt in burgerlijke, politieke, economische, sociale en culturele rechten. Daarom komt de stichting niet aan het recht van protest of viering, maar blijft principieel van opvatting dat het onethisch en verwerpelijk is “een staatsgreep te vieren”.

  De over het algemeen positieve vooruitzichten, met de bijbehorende uitdagingen voor ons land moeten ‘het monument van de revolutie’ permanent vervangen door ‘een monument van morele moed’, omdat de zogenaamde revolutie voor het Surinaamse volk en onze republiek niets anders is dan een optocht van rouwkransen, een complete destructie van hoop, saamhorigheid en een vredige samenleving.

  Sunil Oemrawsingh
  Voorzitter Stichting 8 december 1982
  gemodereerd

 62. Sita 23 februari 2022 Bij 07:12
  Vooral niet de Nederlandse Surinamers die in NL waardeloos zijn ( schoonmakers etc) en die met ons land bemoeien.
  ========================================

  Sita, laat het nu net zo zijn dat diezelfde waardeloze schoonmakers met hun geld en goederen elke maand ervoor zorgen dat jij nog een beetje te vreten hebt. Ga maar in 2025 lekker weer op je afgod stemmen, dat is je goedrecht. Ook al heeft hij het land in 40 jaar tijd in chaos en ellende achtergelaten. Daar waar anderen vooruitgang willen, zal jij als achterblijver het met kruimels moeten doen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.