Vrouw snijdt man met scheermes in hals; zegt door ‘bakroes’ te zijn aangezet 

9
Photo by Elīna Arāja

Een Chinese winkelierster in Suriname heeft haar partner in de nacht van zondag op maandag met een scheermes en een kapmes bewerkt. Ze verklaarde tegenover de politie hiertoe te zijn aangezet door ‘bakroes’.

Haar man liep een diepe snijwond op aan zijn hals die gehecht moest worden. Los van deze snijwond vertoonde het slachtoffer diverse verwondingen aan zijn achterhoofd en in het gezicht. Uit het medisch onderzoek blijkt dat de vrouw bijna de slagader had geraakt. 

De vrouw legde twee verschillende verklaringen af bij de politie. Ze gaf aan dat er bakroes in de kamer waren, die haar gezegd zouden hebben om tot de daad over te gaan. Ze maakte het licht uit en bewapende zich met een scheermes en een kapmes. Daarmee viel zij haar man aan.

Het ander relaas was dat ze beweerde dat haar man wilde dat zij een vierde vaccinatie prik moest nemen, waardoor ze dood zou gaan en hij het leven verder met zijn buitenvrouw kon voortzetten. Hangende het onderzoek is de vrouw in verzekering gesteld.   

9 REACTIES

 1. Ik weet hier niets van af. Zo gaan wij niet te werk.
  De vrouw lijkt niet een Chinese te zijn. Zij weten niet eens van onze bestaan af.
  gemodereerd

 2. Dit is pas integratie jongens.
  Chinese winkeliers met Bakroe’s en buitenvrouw.
  ‘T moet niet gekker worden.
  gemodereerd

 3. Chinezen en bakroes is pas lachen.
  En wie zegt dat die nieuwe Chinezen niet zijn ingeburgerd.
  gemodereerd

 4. Heeft deze Chinese dame de bakroes uit China meegenomen of heeft ze hen in Suriname leren kennen?
  gemodereerd

 5. Sinds wanneer ziet een Chinees bakroes hun ogen zijn daar veels te klein voor.
  En hoe zie je of hoor je iets wat er niet is.
  Deze Chinese is rijp voor lpi.
  gemodereerd

 6. Het tweede verhaal klinkt natuurlijk geloofwaardiger. Maar wie zou niet weg willen gaan met zn buitenvrouw van zo een gek..? Watje, ben je het niet mee eens dat hij haar zei om die vierde prik te nemen? Wat scheelt haar nou.. die man wil het allerbeste voor haar!
  gemodereerd

 7. die is geestelijk ziek , terug sturen naar china , maar dat zal niet lukken , china neemt nooit vertrekkende landgenoten terug , ze kampen nog met veel te veel mensen
  gemodereerd

 8. De woorden ‘bakroe’ en ‘buitenvrouw’ worden in Suriname gebruikt, maar deze fenomenen zijn universeel, alleen de benamingen zijn verschillend.
  gemodereerd

 9. hans oh , jij durft nog niet eens de eerste prik te nemen , je zal al flauwvallen als je het spuitje ziet , ja altijd een grote bek , maar als het er op aankomt , laten ze het afweten , die chineese zal precies bij jou passen , en als dan bakroes weer de vrouw benaderd , kun je beter al van te voren een harnas aantrekken , wel van gepantserd staal he
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.