Inhalende dienstauto Juspol-minister veroorzaakt aanrijding

9
Minister Amoksi
Minister Amoksi

Een dienstauto van de beveiliging van minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie heeft maandag een aanrijding veroorzaakt aan de Johannes Mungrastraat. Dit gebeurde nadat de bestuurder, een politieman, bezig was een voertuig in te halen.

De aanrijding vond plaats bij de hoek van de Virola- en Johannes Mungrastraat. Beide voertuigen hebben schade opgelopen, maar niemand raakte gewond.

De bestuurders zijn in het bezit van een geldig rijbewijs en ze verkeerden niet onder invloed van alcohol. 

9 REACTIES

 1. De arrogantie van de macht. Alweer het zoveelste incident met betrokkenheid van medewerkers van het gezag (Amoksi zat er niet bij). Notabene een politieman die de ovetreding heeft begaan door binnnen de bebouwde kom in te halen. Niet zomaar een dommerik maar ook nog eens een onbeschofterik. Justitie moet deze man aan een onderzoek onderwerpen. Was hij onder invloed van alcohol of drugs ?
  gemodereerd

 2. Beste famiri, het lijkt dat de meeste Surinamers ontzettend haast hebben tegenwoordig. De genoemde straat moet een 30 km zone worden. Daar kan je toch niet harder rijden?
  Deze meneer moet naar een spoedcursus rijvaardigheidstraining op eigen kosten, met succes af ronden.

  Gado de wi fesi mang.
  gemodereerd

 3. Breaking !

  Off topic.

  ” … Suriname staat op een belangrijk kruispunt. Óf de democratie en rechtsstaat krijgen een belangrijke impuls, óf de georganiseerde misdaad wortelt zich verder in de democratie. (Nu.nl)

  Volk van Suriname,
  het is geen toeval dat er een massa meeting wordt gepland door de paarse patjakkers en een paarse protest in Nederland bij de Ambassade.

  Atompai is een werkarm van Belfort die weer een werkarm is van Bullshit Bouta. Er wordt zeer belangrijke en gevoelige informatie gelekt naar criminele organisaties buiten Suriname. Atompai houdt de politie korps van zijn taken en verantwoordingen door gebruik te maken van het feit dat de politie korps zwaar “ondervoed” is.
  De oorzaak is bekend maar zal nu even ter zijde gelegd moeten worden. Het is zeer urgent om nu de goed gemotiveerde politie ambtenaren met een gevoel voor land en volk te voorzien van alle tools die nodig zijn om gemotiveerd te kunnen functioneren.
  Het is ook urgent om een betrouwbare leider te positioneren die de Surinaamse politie oprecht en zonder dubbele agenda weet te vertegenwoordigen. Atompai is dus niet geschikt !

  In het belang van de veiligheid van land en volk moet de Min van JusPol zich veel breder gaan oriënteren. En beter kijken naar kwalificaties en competenties ongeacht ras, cultuur, geloof of geslacht.
  Suriname heeft hele goede en sterke vrouwlijke leiders, zie team Santokhi !

  Volk van Suriname,
  wij staan op een kruispunt. Laten wij voor eens en voor altijd een einde maken aan die paarse pleuris zooi.

  Wij willen een veilig Suriname.
  Jij toch ook.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 4. Suriname heeft hele goede en sterke vrouwlijke leiders, zie team Santokhi !

  mag ik even heel hard lachen om die domme uitspraak
  gemodereerd

 5. santokhi is de grootste schande van suriname, nog groter dan bouta.
  nog steeds heeft hij hem niet opgepakt.
  daarom kan en zal het nooit wat worden met suriname
  gemodereerd

 6. Para Express , goed verwoord , en de mooist zin wat op waarheid berust ::: laten wij voor eens en voor altijd een einde maken aan die paarse pleuris zooi :::
  En wij willen ook een veilig Suriname.
  Wij gaan hier nooit alleen naar een winkel of naar de stad , wij dragen gewone kleren en goud of zilver hebben we niet , ook geen nep , en ’s avonds zie je ons niet op straat.
  gemodereerd

 7. Saka saka’s. Denken dat die trieste wegen daar, racebanen zijn, terwijl na 1 baan. Niet eens 3-4 banen. Justitie en de bestuurder vd dienstwagen verantwoordelijk stellen, en er een dikke schadevergoeding uit halen.

  Off topic gebeuren: Waar men vol van zit, daar zweemt men dagelijks over. Als je het over niets anders kunt hebben….. obsessed
  gemodereerd

 8. directeur zonder bedrijf 22 februari 2022 Bij 13:41
  “santokhi is de grootste schande van suriname, nog groter dan bouta.
  nog steeds heeft hij hem niet opgepakt.
  daarom kan en zal het nooit wat worden met suriname”
  ==========================================

  Hahaha, whahaha, whahaha…en dat uit de koker van een directeur zonder bedrijf.
  Ik lig helemaal dubbel….
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.