Auto eindigt op z’n kop na aanrijding met lijnbus

2
Auto eindigt op z'n kop na aanrijding met lijnbus

Bij een aanrijding tussen een lijnbus en een personenauto in Suriname, is deze auto vanmorgen rond 10.30u midden op straat op z’n kop terecht gekomen. Een minderjarig meisje werd gewond afgevoerd met de ambulance.

De lijnbus reed over de J.A. Pengelstraat en de personenauto over de Verlengde Gemenelandsweg, richting de Kernkampweg. Bij de kruising van deze twee wegen ging het mis en ontstond er een zware botsing waarbij een meisje gewond raakte. Ze werd met een ambulance naar de SEH vervoerd.

Beide bestuurders van de voertuigen bleven ongedeerd. De schade aan de auto is aanzienlijk. Het is nog niet duidelijk hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden. Vermoedelijk heeft een van de partijen door rood gereden.

De politie van bureau Nieuwe Haven was ter plaatse en heeft de zaak in onderzoek.

De schade aan de lijnbus, een minderjarig meisje werd naar de SEH vervoerd.

2 REACTIES

 1. Keek toevallig gisteren naar het programma is idioten op de weg op TV,
  99,99 % van de zg Surinaamse automobilisten past precies in dat beeldje!
  Wat een stelletje oelewappers man.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.