Vrouw pleegt vernielingen bij ex-man na meningsverschil over aandeel woning

7
Politievoertuigen op locatie in Suriname

De politie in Suriname heeft een vrouw zaterdag aangehouden, die met een houten lat vernielingen heeft aangericht aan de auto en de woning van haar ex-man.
 
De verdachte had een knipperlichtrelatie van zes jaar met de man. Zij is ongeveer drie maanden niet meer met hem. Zaterdag is zij naar zijn woning gegaan en wilde haar kleding meenemen. Ook wilde zij hun minderjarig kind wegbrengen.
 
De vrouw heeft op een gegeven moment een meningsverschil over de woning gehad met haar ex. Zij vindt dat het huis ook van haar is. Zij nam een houten lat waarmee zij op de motorkap van zijn auto sloeg. Daarnaast vernielde zij een raam van het pand en twee beveiligingscamera’s.
 
Ook werden twee laptops door haar vernield. De man is zelf naar de politie gegaan om te melden dat zijn ex vernielingen aanrichtte.

De verdachte is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. 

7 REACTIES

 1. JA JA Weer zo knappe dombo:
  De man moet alle schade laten aftrekken van haar deeltje als de spullen van hem zijn.
  Of als de spullen van haar waren dan heeft ze gewoon pech want deze tante heeft haar eigen bezittingen stuk en klein geslagen. Leuk he in deze dure tijd…..
  Mijn advies aan deze tante is om haar eigen kop in te slaan met een stuk hout, omdat ze als een idioot te keer gaat en met een knipperlicht relatie van 6 jaar!
  Kennelijk kan ze geen afscheid nemen van de tol..e van deze man.
  A san mus deh swietie…..
  Dan moet je wel stront in je kop hebben hoor vrouw!!!
  Gewoon weggooien die troep, nog beter laten dumpen in haar inrit waar ze woont.
  gemodereerd

 2. Flower je lult een lo ka
  Jij weet dus dat die spullen van hem waren. wel laat ik je vertellen dat deze tante zoals jij haar noemt gewerkt heeft en voor al deze spullen heeft betaald. Hij heeft tegen haar gezegd kom het halen als je lef hebt. Een koalo luie donder is hij en altijd geweest. natuurlijk denk je aan tol..e, dat zal wel passen bij jouw. verbaasd me niks dat dit zo belangrijk voor je is. waarom denken mannen toch dat hun lu l zo geweldig is.
  Rowdie
  ik kan me dit best voorstellen hoor. Woede, woede dat je met je zuurverdiende centen deze spullen hebt gekocht en nu wil meneer ze niet geven. Bovendien heeft hij hun kind opgestookt tegen de moeder. Een klojo deze vent
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.