Gemaskerde en gewapende rovers plegen woningoverval op klaarlichte dag

12
politie-ter-plaatse-bezig-met-onderzoek
Politie ter plaatse (archief)

Vier gemaskerde en gewapende criminelen hebben maandagmorgen op klaarlichte dag, een roofoverval gepleegd bij een woning van een ondernemer aan de Manfowroestraat. Daarbij werden twee arbeiders overvallen.

In gesprek met Waterkant.Net zegt de 47-jarige eigenaar M.B., dat hij ten tijde van de overval niet thuis was. Wat hij van de arbeiders vernam is dat er omstreeks 11.15u een voertuig voor de woning stopte. Vier gemaskerde en gewapende mannen stapten uit de auto en renden het erf op.

De vijfde verdachte was de bestuurder. Hij bleef achter in de auto. 

Beide arbeiders zaten in de garage toen zij werden overrompeld en beroofd. De woning stond open waarbij de daders haast alle vertrekken overhoop haalden. Ze sloegen de slaapkamerdeur van M.B., die op slot was kapot en namen daaruit twee waardevolle horloges en een box van het beveiligingssysteem mee.

Ook een mobiele telefoon van een van de arbeiders is buitgemaakt. Na de daad verlieten de rovers de plaats met de gereedstaande auto. De politie van Geyersvlijt heeft de aangifte opgenomen. Van de daders ontbreekt nog elk spoor. 

12 REACTIES

 1. Dus ff…. ze nemen de box mee en dat is ’t?? Jammer hoor!! Echt sari tori, if u know what I mean!!
  gemodereerd

 2. Beroving is schering en inslag..elke dag weer is er nieuws over beroving en overval!!! Het zou veiliger moeten worden onder Santokhi…maar niks is minder waar!!! Het lijkt erger geworden te zijn!! Suriname Roversnest!!
  gemodereerd

 3. @doktervis,

  Heb je weleens afgevraagd tot welke groep de rovers behoren?????
  Men is bezig om het Santokhi moeilijk te maken waardoor in 2025 de NDP weer aan de macht komt met ABOp en ronnie als mini-ster president. Haiti in wording !!!!
  gemodereerd

 4. Deze soort M.PP moeten ze ook op klaarlichte dag, in het opbaar terecht gesteld worden!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. In de DNA maakt niemand zich druk. Waarom zouden ze, ze zitten veilig en verdienen 5 jaar lang geld door gewoon op de bank te zitten. En als zaken de spuigaten uitlopen, hoor je altijd weer dezelfde naam. Er is 10 jaar lang door het bevoegd gezag geplunderd en geroofd. Een bepaald deel van de bevolking gaat dat voorbeeld volgen en is een vloek geworden voor de samenleving. Waarom het niet daarover hebben teneinde te zoeken naar een oplossing?
  Maar nee,.. de Surinaamse mentaliteit is altijd met de vinger wijzen naar dezelfde persoon. Komt nog bij dat als je als volk een moordenaar hebt gekozen als president, je van dat volk ook geen hoge verwachtingen moet hebben. Not only a Failed State but also a damned state!
  gemodereerd

 6. De kiem voor al deze berovingen is gelegd tijdens 10 jaar NDP wanbeleid. Een bepaalde groep werd zo hard gepamperd, dat ze nooit zijn opgevoed met de waarde dat een mens hoort te werken voor zijn brood. Hen werd geleerd dat wie een wapen heeft, de macht heeft en alles kan doen. Dat zien wij nu meer en meer terug.
  gemodereerd

 7. Datra visie , het wordt erger omdat de paarse leider toch direct na zijn verkiezingsnederlaag in ocer het volk toe sprak , en zij toen mensen grijpt de wapens en ondermijnt de nieuwe regering , en je kan dat fragment nog vinden op You Tube , nou die aanhangers hebben geluisterd en daarom is er nu nog elke dag inbraken , berovingen , en Santokhi kan niets doen , het lijkt wel of er iemand hem dagelijks bedreigd , en die minister van juspol slaapt , soms zegt hij wat , maar nietszeggends , dus de criminaliteit zal verder toenemen zolang justitie en politie slapen.
  gemodereerd

 8. Ik kom voortaan hier hengelen. Volgens mij zijn er genoeg bakvisjes om te vangen.🤭🤭🤭
  gemodereerd

 9. Son sma te den typ je si den etniciteit direct. Ja. Wat?

  😅😂🤣😂😅🤣 taal gebruik slecht jere. Den skrifi lek fa den e taki. Wan typefout a no wan leesfout. Te mi da wroko dan me reageer mi ne let op, dan me mek omen typefout. Vooral fa mi spellingscontrole no sab Sranan, a feti soms maar toch a tekst foe mi no de lek son sma.

  En dan me bedoel den porpoe kleur obsessed sma. Dan wat, noh🤣🤣🤣🤣
  gemodereerd

 10. @ WAT

  wat wil je dan met een onontwikkelde volk, 98,99%ze geloven alles wat
  er gezegd wordt. Dat zijn de aanhangers, van een bepaalde politieke
  partij. Chan is de President van het land, maar in feite heeft NDP & ABOP
  voor het zeggen. Chan is gewoon een marionet en niet anders, zelfs de
  Hindustanen hebben nu een hekel aan hem.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.