Ruzie tussen broers eindigt in steekpartij 

9
De Spoedeisende Hulp in Suriname (SEH)
Archieffoto: De Spoedeisende Hulp in Suriname (SEH)

Bij een vechtpartij tussen twee broers in Suriname, heeft de ene de andere ernstig verwond met een scherp voorwerp. Ten gevolge van de opgelopen verwondingen liep het slachtoffer een klaplong op, daar één van de steken zijn longen raakte. Dit gebeurde zondagochtend rond 03.00u aan de Henry Fernandesweg.

Na de melding ging de politie van Kwatta naar de Spoedeisende Hulp. Bij onderzoek bleek dat het latere slachtoffer V.G. (31) ruzie kreeg met diens echtgenote. Zijn broer Bolly die ook erbij was bemoeide zich met de ruzie, waardoor beide broers slaags raakten.

Bolly pakte op een bepaald moment een scherp voorwerp en bracht V.G. daarmee drie steken toe. Één van de steken raakte zijn longen. Het slachtoffer werd met alle spoed naar de Spoedeisende Hulp (SEH) afgevoerd, waarna hij ter observatie in het ziekenhuis is opgenomen.

Vanwege de opgelopen verwondingen is het slachtoffer doorverwezen naar een chirurg. Hij was wel aanspreekbaar. Van Bolly ontbrak elk spoor. Hij had de plaats voor de komst van de Surinaamse politie verlaten. Aan zijn opsporing en aanhouding wordt gewerkt. 

9 REACTIES

 1. Wat heeft Bolly ermee te maken dat zijn broer en diens echtgenote ruzie hebben met elkaar? Waarom denkt Bolly dat hij een flinke vinger in de pap heeft?
  gemodereerd

 2. Ik denk dat Bolly een relatie heeft met zijn zwageres. Anders kan ik zijn gewelddadige actie niet verklaren.
  gemodereerd

 3. En wat heeft de vrouw des huize en thans zwageres gedaan toen de ruzie zo uit de hand liep.
  Waarom stond ze het toe dat haar zwager haar man gewelddaig aanviel, zodanig om letterlijk een einde te maken aan zijn leven.
  Deze debiel Bolly heeft wel gericht gestoken, poging tot moord!
  Ik snap niet wat deze debiel scheelde.
  Debiel Bolly moest zich niet gaan bemoeien met de ruzie tussen zijn broer en diens vrouw, tenzij hij op een of andere manier nauwer betrokken is haar leven.
  Wat een drama.
  Ik hoop dat debiel Bolly gauw wordt gevonden en hem een jaren lange straf boven het hoofd hangt.
  De broer zijn leven is door debiel Bolly en zijn vrouw helemaal verknalt en waarschijnlijk letsel voor het leven opgelopen.
  Sterkte aan de man!

  Ruzie maken en vechten met je echtgenoot heeft totaal geen zin…. gaat het niet dan gewoon scheiden en weg ermee.
  Er zijn meer zielen dan kerken!
  Dit is een klassiek voorbeeld waar je kunt zien dat frustraties in een huwelijk helemaal geen zin heeft om bij elkaar te blijven.
  Een ieder moet weten dat hun eigen geluk en gezondheid voor gaat, dan alles wat er nog bestaat op de wereld….
  Het leven is veel te mooi en leuk om verminkt voor het leven door je partner door het leven te gaan.
  gemodereerd

 4. Als er met elkaar gepraat word tijdens meningsverschillen inplaats van geslagen of gestoken,vallen er woorden en geen doden en gewonden.Sommige Surinamers hebben een totale mentaliteitsverandering nodig!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.