Politie herkent man die tas uit auto steelt op camerabeelden

10
Politie herkent verdachte op camerabeelden na stelen tas uit auto

Een 27-jarige man is afgelopen vrijdag gearresteerd door de politie van Uitvlugt, wegens diefstal uit een voertuig. De verdachte Reynold K., maakte op dinsdag 8 februari een tas buit, uit een auto aan de Onoribolaan in Suriname.

De benadeelde was op bezoek bij familie en liet de tas, met daarin 4.400 euro, 2.000 SRD en belangrijke documenten, achter in de auto die niet op slot was.

De verdachte, die met een zwart gelakte Toyota Vitz ter plaatse was, pakte de tas uit de auto en reed weg. Hij had niet door dat zijn strafbare daad vastgelegd was met een beveiligingscamera. Op basis van de beelden herkende de politie hem.

Het lukte agenten om de verdachte op zijn woonadres op te sporen en aan te houden. Bij zijn aanhouding gaf Reynold volmondig toe dat hij de diefstal had gepleegd. De buitgemaakte documenten zijn op aanwijzing van hem teruggevonden.

Hangende het onderzoek blijft de verdachte in arrest.

10 REACTIES

 1. Als politie zou ik de eigenaar ook een boete geven. Hoor vaker dat ze hun tas met geld, documenten in de auto landen zonder op slot te doen, zo leren af. Ook voor bestuurders die even bij de winkel een auto achter laat met draaiende motor. Er moet elk jaar door de regering bekend gemaakt worden, waarvoor men een moeten kan krijgen. Auto onbeheerd achterlaten met draaiende motor, niet op slot doen en er worden spullen gestolen, kinderen achterlaten en huisdieren. Zo wordt de staatskas gespekt.
  gemodereerd

 2. Hoe dom kan je zijn om je auto niet op slot te doen . Het is toch logisch om je tas met je mee naar binnen te nemen!!!!
  gemodereerd

 3. Opgepakt goed zo, en nu gelijk tegen de muur en de 9mm k..gel regen erover heen.
  Klaar is Nico, Kees hoeft niet altijd kl..r te komen!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Wie is zo nonchalant deze tijd om geld en waarde volle spullen in de auto achter te laten? En nota bene de auto niet op slot te doen. Wel wel, eigen schuld, dikke bult. Geen medelijden met het slachtoffer.
  gemodereerd

 5. Ze moeten Reynold samen met de eigenaar van de niet afgesloten auto in dezelfde cel opsluiten, omdat beide heren de politie, die het al druk heeft, extra werk bezorgen met hun stommiteit en hebzuchtigheid.
  gemodereerd

 6. Dit is samen gepland. Wie laat zoveel geld in de auto en dan nog de autonopen laten. De politie moet verder onderzoeken. De 2 moeten elkaar kennen. Hoe weet deze meneer dat de auto open is en dat er geld en een tas daarin zitten? Hij stopt neemt de tas en gaat weg. Geen zuivere koffie!
  gemodereerd

 7. We pina? Alles is duur? Mi sref ne waka anga so foeroe moni in euro kondre. Sturen jullie een €200 voor me jere

  Al die tijd…..
  gemodereerd

 8. Hallo, niet het slachtoffer moet de schuld krijgen, maar de dader.
  Misschien heeft de eigenaar wel op de slot-knop van de afstandsbediening gedrukt, maar is het portier niet op slot gegaan. Dat gebeurt soms. Of soms druk je per ongeluk dubbel en gaat het op slot en weer open.
  gemodereerd

 9. Handen af wat niet van jou is, zo dom en achterlijk denken ze. Je moet ervoor werken. Probeer maar eens zoveel te storten op de bank, gebeurd niks en ga t maar nu eens ophalen, je betaald 15% bij de dsb. Vandaar dat de meeste ermee lopen want zelfs thuis laten liggen is gevaarlijk en je bent het zo kwijt want die 💀☠ aasgieren zitten op de loer
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.