Ontvluchte arrestant klemgereden door RBTP

4
Ontvluchte arrestant klemgereden door RBTP

Antforney Mac Rooy (foto) is zaterdag aan de Indira Gandhiweg in Suriname, ter hoogte van de Vierkinderenweg klemgereden en aangehouden door het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP). Hij is een van de drie arrestanten die op 18 december was ontvlucht uit het cellenhuis Uitvlugt.

De man zat in voorarrest, toen hij samen met Leandro G. en Bobby Brown is gevlucht. Zij forceerden de deur van de celkamer en daarna ook het plafond. Via het dak zijn ze verder gevlucht. 

Het Regio Bijstandsteam Paramaribo heeft hem zaterdag 19 februari na goed speurwerk opgespoord en aangehouden. De auto waarin Mac Rooy zat, is in beslag genomen.

Mac Rooy was aangehouden voor de diefstal van een tas inhoudende SRD 21.000, een Nederlands paspoort, een pinpas en een mobiele telefoon op 26 mei vorig jaar.

Leandro G. is intussen weer achter de tralies. De politie is nog bezig met de opsporing van Brown. 

4 REACTIES

 1. Ach jee, ze hadden de methode van DDB moeten toepassen, hij is tijdens
  de vlucht in zijn rug geschoten! Nu moeten de arme belasting betalers deze
  nietsnut te vreten geven. Een 9 mm kogel kost bij grote afname uitgerekend
  0,35 € cent p/stuk, bij 10.000 stuks 0,20€ cent p/st. Relatief gezien is het nog goed-
  koper, dan deze nietsnutter 1 jaar vast te houden. Ach we hebben te maken met een
  slappe beleid van de regering, hoe ze de Criminaliteit aanpakt !! Ik had hoge verwachtingen van de Pres, maar zijn aanpak is in mijn ogen niet voldoende genoeg, wat de Criminaliteit bestrijding beleid betreft! Erger nog: hij doet er geen klote aan,
  de boeven doen wat ze willen, het wordt toch met archiese ogen bekeken.
  het land is totaal naar zijn moer geholpen door de vorige regering, en nu nog verder
  geholpen door de huidige regering! En Stef Blok wordt verweten naar zijn uitlatingen,
  ten aanzien van het Surinaamse beleid.

  sari tori tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Wie betaald de kosten die zijn gemaakt in de cellen huis? Als de auto van een van dieven zijn, zou ik de auto verkopen en daarmee verrekenen en alle kosten betalen. Zijn de kosten hoger dan de opbrengst.
  De deurwaarde en de Rechter legt een beslag op hun bezit, huis, sieraden of inkomen. Bij de verkoop van de auto moet de O.W. een andere kenteken nummer uitgeven om de koper te beschermen. Bij de veiling verkoop van de auto wordt alleen online gedaan zodat de koper onbekend blijft voor de dieven en handlangers.

  Suriname moet met harde maatregelen komen ook bij corrupte ambtenaren. Suriname moet de wetten van Emiraten invoeren voor alle dieven, moordenaars, verkrachters, corrupte ambtenaren, illegale goudzoekers en wapenhandelaren.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.