Dronken bestuurder verleent geen voorrang en veroorzaakt aanrijding

7
Auto Surinaamse politie

De politie van Uitvlugt heeft in het weekend het rijbewijs van een 22-jarige bestuurder ingevorderd. F. S., van beroep piloot, zou in beschonken toestand deel hebben genomen aan het verkeer.

Hij veroorzaakte op zaterdag 19 februari rond 06.30u, een aanrijding op de kruising gevormd door de H.J Van Ommerenstraat en Selly Fernandesweg in Suriname.

S. verleende geen voorrang aan zijn tegenligger met als gevolg de botsing. Beide wagens liepen hierdoor materiële schade op. De politie van Uitvlugt bracht de dronken bestuurder over naar het bureau ter ontnuchtering.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is zijn rijbewijs ingevorderd. 

7 REACTIES

 1. Even klagen bij Mr M. Nibte, en hij is weer buiten en achter het stuur!
  Voor het zelfde geldt had hij, een paar mensen dood gereden.
  Ik vind het heel jammer dat zichzelf niet te pletter heeft gereden.
  En hij is piloot, ik hoop niet bij KLM of ergens anders, werkt want hij is
  in staat om in dronken toestand, in de cockpit te stappen die vuile
  hond!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Dat is niet slim geweest. Gelukkig is hij niet achter de stuurknuppel in de cockpit is gekropen. Of misschien wel, wie zal het zeggen. Want anders kan hij achter een spelcomputer nog gaan vliegen als piloot of malloot.
  gemodereerd

 3. Jacko , hij kan van een Surinaams vliegbedrijf zijn , want 80 % krijgt wel salaris , maar hoeven niet te vliegen , ja dan lonkt naar drank en ze zien hun auto en denken in de cockpit te zitten , ze moeten buiten zijn rijbewijs ook zijn vliegbrevet innemen.
  gemodereerd

 4. Met 22 jaar heeft deze brokken piloot niet genoeg vlieguren om in een grote kist te vliegen . En gelukkig ook . Hij zal voor Gummels vliegen of heeft zijn pa een vliegtuig voor hem gekocht. In Amerika koop je ze al vanaf Us 30.000 met het jaarlijkse keurings certificaat . Of voor rond de Us 12.000 maar dan is de kans groot dat het toestel nog geen jaarlijkse keuring heeft gehad.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.