Ongewapende straatrovers rukken tas Braziliaanse vrouw weg

6
Politie in Suriname

Een 37-jarige Braziliaanse vrouw in Suriname kreeg vrijdagavond de schrik van haar leven, toen zij plotseling door twee criminelen werd overvallen en beroofd van haar tas. Dit gebeurde op de hoek van de Masonstraat en de Tourtonnelaan in Paramaribo. 

Het slachtoffer liep over de bovenvermelde hoek, toen het duo vrij plotseling de tas van de vrouw wegrukte. Na hun snode daad renden beiden in de richting van de Mahonylaan. Volgens het slachtoffer waren de straatrovers ongewapend en waren ze in het zwart gekleed. 

De buit betreft een damestas inhoudend een mobiele telefoon, een paspoort en huissleutels. Het slachtoffer liep geen letsel op. De politie van Geyersvlijt was ingeschakeld voor onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor. 

6 REACTIES

 1. Er is al negatief reisadvies gegeven door nl aan mensen die reizen nr Su.
  Ook voor het verkeer. Dit is nooit zo erg geweest. Chan set ing. Rovers op rovers
  gemodereerd

 2. debby , heeft dat een van jou rovers jou dat verteld , dus jij vindt het goed dat de Braziliaanse vrouw beroofd is door die nietsnutters
  nou wat heeft NL reisadvies te maken met die laffe rovers hier
  en onze president Santokhi heeft ze op pad gestuurd hoe dan , nou het probleem hier in Suriname is toch de onmacht van 10 jaar paars
  gemodereerd

 3. Deze rovers hebben zeker nooit cadeautjes gekregen met Sinterklaas. Vandaar hun gewelddadige zucht naar cadeautjes. Waar Sinterklaas niet goed voor kan zijn.
  gemodereerd

 4. Jij bent een ezel. Als de regering geld vrijmaakt voor juspol dan kunnen ze iets doen. De afgelopen 2 jaar hft deze regering de politie alleen ingezet voor lockdown overtreders. En 300 agenten om beveiliging te worden bij regering en hun maatjes.
  Er is een leger die pakketten verdeeld en terreinen gast schoonmaken.
  Wie moet de criminaliteit dan aanpakken?? Jij zeker. Wat, je president is de enige die na 2 jaar ophoepelt. Wat hij vernield heeft in 2 jaar is niet weinig. Noem 5 positieve zaken die hij gedaan hft??
  gemodereerd

 5. In de Masonstraat wonen een aantal Brazilianen. Misschien een van hen die het slachtoffer is geworden.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.