Man dringt woning buurvrouw binnen om haar te verkrachten

9
vrouw

De politie in Suriname heeft een man zaterdag in verzekering gesteld, wegens huisvredebreuk en poging tot verkrachting. De 41-jarige man drong de woning van zijn buurvrouw binnen en probeerde haar te verkrachten.

Hij hield de aangeefster aan haar beide armen vast. Door hevig verzet lukte het haar om zich los te rukken. Ze maakte lawaai waardoor de verdachte het hazenpad koos. De politie van Munder werd ingeschakeld die de man A.J. aanhield. 

Bij de voorgeleiding bekende de man in de woning van de aangeefster te zijn geweest om te vragen of er in de nacht een auto thuis bij zijn vriendin komt. Hij ontkent de poging verkrachting met klem.

Na afstemming is A.J. in verzekering gesteld. 

9 REACTIES

 1. Voorbedachte raden. Hij had een mislukte plan van aanpak gemaakt. Ik ben benieuwd als voor een plan om gepakt te worden er dan wel een gevangenisstraf mogelijk is/staat.
  Wel een plan gemaakt, maar ik heb erin opgenomen dat ik gepakt wordt voor de daad/verkrachting plaats vond. Dus me Too heeft niet plaats gevonden.

  De daad is dus niet uitgevoerd. Wel huisvredebreuk. Kan de poging tot verkrachting bewezen worden?

  Ter zijde, er wordt veel ophef gemaakt over Me Too, maar de vraag is, is dit niet overdreven? Want zo oud als de wereld bestaat vinden dit soort zaken plaats in de wereld. Je mag niet zo maar aan derden, cq vrouwen/mannen, kinderen, et cetera zitten, maar is men niet een beetje te ver door geschoten? Mensenrechten bestaan, maar wat zijn de rechten van mannen/vrouwen, kinderen, de mens? Wat ik hoorde en las dat als je naar vrouwen/mannen/kinderen kijkt je ook al daarvoor vervolgd kan worden. Niet ik keek rechter, het waren mijn ogen. Ik was met mijn gedachten heel ergens anders bij en dat ik daarvoor wordt beschuldigd kan daarom niet. Ik zag die vrouw dus niet.
  gemodereerd

 2. De porno-industrie heeft de mensen wijs weten te maken dat seks het ultieme geluk is. Al die ongelukkige Surinamers pogen nu via geweld aan hun geluk te komen.
  Vergeten moet niet worden dat het de moeders zijn die hun zonen opvoeden. Of ze goede waarden en normen ze meegeven is de vraag.
  gemodereerd

 3. Het tweede gedeelte van mijn 1 ste posting is er om een beeld te krijgen hoe mensen tegen het geweld van vrouwen aankijkt en hoe mannen in een hoek worden gezet.

  Ik wil zien hoe Surinamers naar het me too nieuws kijken en van vinden.
  gemodereerd

 4. nipte krijg hem vrij , zij krijgt pedofielen vrij en verkrachters en moordenaars ook , wie is zij
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.