Agent ziet auto over de kop slaan en springt in goot om te helpen

6
Agent springt in goot om te helpen nadat auto over de kop slaat
Ook het Korps Brandweer Suriname werd ingeschakeld om assistentie te verlenen.

Deze auto is afgelopen nacht op z’n kop in de goot langs de Welgedacht C-weg in Suriname geëindigd. Een politieman die toevallig daar reed, sprong gelijk in de goot om hulp te bieden.

Het gaat om een eenzijdig verkeersongeval dat voor 04.00u plaatsvond op bovengenoemde weg. Het voertuig raakte ter hoogte van pand nummer 36 van de weg en belandde op z’n kop in de goot.

De politieagent reed achter het voertuig en aarzelde geen seconde. Hij sprong in de goot en trof één persoon aan en gaf hem instructies om de deur open te maken. In eerste instantie beweerde het slachtoffer in gesprek met de agent, dat hij niet de bestuurder was.

Na te voelen in het water kon de agent geen tweede persoon vinden en schakelde de Surinaamse brandweer in voor assistentie. Toen de brandweer ook niemand kon vinden, gaf de man toe dat hij alleen in het voertuig zat.

De bestuurder werd naar politiepost De Nieuwe Grond overgebracht in verband met het verdere onderzoek. Het voertuig werd door een sleepwagen weggesleept.

Agent springt in goot om te helpen nadat auto over de kop slaat

6 REACTIES

 1. Wat voor reden zou hij / zij weer opgeven, ingevette stuurwiel, lekke band kapotte rem
  telefoon gesprek appen in slaap gevallen ???? Erger nog blow job, te hard gereden ????
  1 ding is duidelijk, voorlopig 1 Idioot van de weg minder, hopelijk tijdelijk!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Jullie hebben het niet over het heldhaftig optreden van de politie agent die zijn gezondheid op het spel zet om een burger te redden!!
  gemodereerd

 3. ‘In eerste instantie beweerde het slachtoffer in gesprek met de agent, dat hij niet de bestuurder was. …..Toen de brandweer ook niemand kon vinden, gaf de man toe dat hij alleen in het voertuig zat.’

  Je laat dus de brandweer komen zoeken naar iemand die er niet is, terwijl jij gewoon meteen kon zeggen: ‘ Aaai meneer de agent, ik heb als een mongool gereden. Dank dat u mij zo snel uit het wrak heeft gered’.
  Kostbare tijd van de hulpdiensten en geld van de samenleving heeft dit stukje stommiteit gekost. Lekker laten betalen ervoor…..

  Wat ik zeker niet wil vergeten te zeggen; petje af voor de agent, die niet aan de kant is blijven wachten op de brandweer, maar gewoon daadkracht heeft getoond. Mogen meer agenten (en burgers) een voorbeeld aan nemen….
  gemodereerd

 4. De agent deed zijn taak , een echte agent , maar die bestuurder met zijn verhaal moeten ze nog een keer zijn koppie onder water houden wat een loser.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.