Meer dan 300.000 SRD en 4.000 USD buitgemaakt bij Datsun Suriname

6
Datsun Suriname

Inbrekers hebben afgelopen nacht flink huisgehouden bij Datsun Suriname aan de Wagenwegstraat. Er zou meer dan SRD 300.000,- en USD 4.000,- buitgemaakt zijn.

Vernomen wordt dat het geld in een kast was bewaard. De daders zijn via het dak het pand binnengedrongen. De inbraak werd vanmorgen ontdekt en gelijk daarna werd de politie in kennis gesteld.

De politie van Centrum heeft de zaak in onderzoek. 

6 REACTIES

 1. Wat ik niet snap, ze bewaren geld wel gemakkelijk in kast.
  Vroeger had je cassette en je kon dat bij de bank deponeren. Ook na stuitingstijd
  gemodereerd

 2. Hoe kant dat. Geld in een kast bewaren of een lade. Nog nooit gehoord van een kluis die je ook nog in de vloer of aan de wand kan inmetselen. En hebben ze ook geen inbraakdetectie. inside job? Huizen en zaken in Suriname zijn slecht beveiligd. Geen goede sloten en alarmering die alleen afgaat als vals alarm en niemand meer oplet.
  gemodereerd

 3. De criminaliteit wordt met de dag erger en erger maar de overheid doet geen ene
  rotmoer ertegen. Bouta zei eens het volgende: ”al brand Suriname ik slaap lekker”.
  Santokhi zegt dit niet: maar hij doet hetzelfde, Santokhi denkt ook alléén aan zich
  zelf. De rest kan hem ook geen flikker schelen, zijn geld wordt maandelijks op zijn rekening gestort, en de rest lekker de pest! Zienderogen gaat het land helemaal
  naar de kloten, door waanbeleid van de regering die geen haar beter is dan de
  vorige. Kort samen gevat het is gewoon een poppenkast regering, een kopie van de vorige.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Jacko het verschil tussen bouta en Santokhi is heel groot , bouta is een massamoordenaar , bouta is een dictator , bouta is een drugsdealer , bouta is een dief , bouta heeft ons land financieel vernietigd en noem alles maar verder op , al deze verwijten tegen bouta kan je niet bij Santokhi neerleggen , maar wij vinden Santokhi ook geen daadkrachtige president wel met woorden maar niet met daden , stel eens voor dat bouta toch de verkiezingen in 2020 had gewonnen , nou dat zitten we nu hier in Suriname allemaal verplicht chinees te leren , ja van jong tot oud , wang snee wang , zie het verschil
  gemodereerd

 5. Waarom is dat geld niet in een super beveiligde kluis, of in een kluis in de bank (lees goed, mi no tak pot eng tap ie rekening)

  Waarom laat je zo’n groot bedrag liggen, in dat pand? Wie weet van dit bedrag? Juist, insight job.

  Ik ben jullie zat
  gemodereerd

 6. JUISTE TEKST:

  Waarom is dat geld niet in een super beveiligde wand of vloer kluis, of in een kluis in de bank (lees goed, mi no tak pot eng tap ie rekening)

  Waarom laat je zo’n groot bedrag liggen, in een pand, waar je niet aanwezig bent? Wie weet van dit bedrag? Juist, inside job.

  Ik ben jullie zat
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.