Stichting Betheljada ontvangt donatie van vriendenorganisatie

3
Stichting Betheljada ontvangt donatie van vriendenorganisatie
Vertegenwoordigers van The Friends en Eric Achaibersing te samen met Marion Oron, zorgmanager van Stichting Betheljada.

De vriendenorganisatie The Friends en Eric Achaibersing hebben de Stichting Betheljada in Suriname, woensdagochtend blij gemaakt met een donatie. Het gaat om diverse spullen die door enkele vertegenwoordigers van de vriendenorganisatie aan zorgmanager Marion Oron werden overhandigd (foto).

De zorgmanager was heel blij met de donatie, daar volgens haar alles tegenwoordig duur is en alle hulp voor het kinderverblijf welkom is. De pampers bijvoorbeeld komen goed van pas, daar er een grote behoefte aan is. Ook kunnen zij niet altijd de juiste afmeting pampers voor de kinderen vinden.

Arthur Alberg die samen met The Friends en Eric Achaibersing het woord mocht voeren, zegt aan de redactie dat zij elk jaar een paar tehuizen in kaart brengen die een screening ondergaan. Uit eindelijk wordt er maar voor één gekozen die een donatie krijgt.

Er is dit jaar voor Stichting Betheljada gekozen omdat de dubbel gehandicapte kinderen in deze pandemie veel aandacht en zorg nodig hebben.

Mario overhandigd een presentje aan de organisatie.

De donatie is tot stand gekomen door een benefiet voetbalwedstrijd die zij onderling hebben georganiseerd. Dit keer is de focus gelegd op verbruiksartikelen en schoonmaakbenodigheden.  Uit dankbaarheid gaf de Stichting de organisatie een presentje. De initiatiefnemers Meester Wouter en Eric Achaibersing zullen het goede doel blijven voortzetten. 

3 REACTIES

  1. kijk debby hier in Suriname helpen wij elkaar , en dat zonder de tussenkomst van de regering , dus geef geen kritiek op deze regering , de vorige regering bemoeide zich er mee en beloofde de instanties financieel te helpen , maar bemoeien wel maar niet financieel , alles voor hen zelf
    gemodereerd

  2. Neen de vorige regering onder leiding van de fascisten moet de miljoenen kostende Delano Bouterse High Way aanleggen. Ik zie nooit een auto gebruik maken van die weg. Maar hij staat er wel want het geld kwam niet uit de zakken van de fascistische ndp beweging.
    Daarom NOOIT meer fascisten aan de macht !
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.