RBTP omsingelt woning om ontvluchte rover aan te houden

3
Calix Sanfelix

Calix Sanfelix, die in december was ontvlucht uit de arrestantenbus, is vandaag in een pand aan de Christophel Kerstenstraat aangehouden. Het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) omsingelde het huis om de man aan te houden.
 
In de periode dat hij was ontvlucht heeft hij zich schuldig gemaakt aan een beroving samen met een ander. Hij bekende aandeel in die beroving te hebben. De beroving deed zich voor aan de Dalbanastraat en is gepleegd door Calix Sanfelix die gewapend was met een mes. 

Het slachtoffer zat in zijn voertuig samen met een vrouw te wachten, toen zij plotseling werden aangevallen door de verdachte, die zijn tas wegrukte. Daarbij bracht de verdachte het slachtoffer een messteek toe in de buikstreek. In de tas had het slachtoffer SRD 15.000 en sieraden bewaard.

Sanfelix was samen met een ander om de beroving te plegen. RBTP heeft die man klemgereden in een bruine auto in Paramaribo. De bruine auto was ingezet bij de beroving.

De verdachte moet een straf van vier jaar uitzitten voor een andere beroving.

3 REACTIES

  1. Snap niet dat ze deze gast niet naar de eeuwige jachtvelden stuurde. Het is een ramp voor Suriname dat hij levend is gevangen. Nu kost het de gemeenschap geld en geeft dit hem de mogelijkheid om wederom te ontsnappen en wellicht met enige zekerheid wederom slachtoffers (dus meerdere) te maken.
    Degene die hij weer tracht te beroven moet echt zorgen dat hij dat niet meer kan. Ja zelfs bedelen op krukken moet worden voorkomen
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.