Henk Aviankoi niet te spreken over verspreiden fake bericht

4

DNA-lid Henk Aviankoi is niet te spreken over onderstaand fake bericht over hem, dat de afgelopen dagen via social media wordt gedeeld. In het bericht wordt beweerd dat Aviankoi ‘zich gepakt zou voelen door zijn partij, de VHP en z’n zetel terug wil geven’. De tekst daarbij luidt:

…Henk Aviankooi vraagt vergiffenis aan eenieder die heeft overtuigd om op VHP te stemmen. DNA Lid van de VHP Henk Aviankooi voelt zich gepakt door de VHP. Tegenover onze nieuwsdienst bevestigen diverse bronnen dichtbij hem dat hij helemaal niet wordt gehoord binnen de VHP fractie. Hij heeft ook geen toegang tot de partij voorzitter tevens president van Suriname. Ook tijdens fractie overleg heeft hij ook geen stem. Voor hem is het duidelijk dat de ghetto bij de VHP niet aan bod komt. Hij overlegt de zetel terug te geven aan de partij…

Aviankoi zei vandaag tegen de Surinaamse krant Times of Suriname, dat niets in het gedeelde bericht klopt en noemt het fake news. Hij zegt dat hij juist heel dichtbij de president is en geen enkel probleem heeft met de VHP en VHP fractie. De VHP-parlementariër noemt het bericht helaas onderdeel van het politiek spel.

En dat het om een politiek spel gaat wordt duidelijk op Facebook. Daar is namelijk te zien dat onder andere Rendell Feller, het bericht onder zijn duizenden vrienden heeft gedeeld met de tekst ‘schaakbord torie‘. Op de Facebook pagina van Feller is ook te zien dat hij de aangekondigde NDP manifestatie in Ocer flink aan het promoten is.

Feller werd in augustus vorig jaar in verband gebracht met een voice-bericht, waarbij leden van de NDP werden opgeroepen tot een protestactie bij de krijgsraad. Hij werd door de politie aangehouden en naar het bureau ter voorgeleiding afgevoerd. Na te zijn verhoord werd hij heengezonden.

4 REACTIES

 1. Mijnheer Henk Aviankoi , het fake nieuws komt van die vette ndp-er feller , nou nu ziet U wat een rotzooi de ndp is , en die ndp dna leden lachen U ook nog uit , maar binnenkort heeft niemand meer last van de ndp , ze hebben hun eigen graf al gegraven.
  gemodereerd

 2. Grappig dat Sranansma no mang filter san na fake news anga satire, terwijl dat na deng enigste communicatie stijl
  gemodereerd

 3. Het niveau van de Nationale Dagu Partij is weer eens goed duidelijk. Liegen, bedriegen, fake news, haatzaaien.

  Volk van Suriname,
  kijk uit voor de paarse slangen !
  Helaas lijken ook coalitiepartners gevoelig te zijn voor het ophitsgedrag van de paarse profeten.

  Valt het niet op dat alleen de VHP wordt aangevallen ! ABOP wordt de hemel ingeprezen, omdat ze de enige potentiele partner is van de Nationale Dagu’s. PL is gewaarschuwd. En de NPS wordt als zwakke en ondergewaardeerde partij uitgemaakt terwijl ze wel degelijk functies toegewezen hebben gekregen. NPS moet wel eerlijk zijn en weten dat VHP en NPS de enige partijen zijn die Suriname tot ontwikkeling kunnen brengen. NPS moet zelf ook in de spiegel kijken en beseffen dat zij minder zetels hebben dan ABOP. NPS doet er dus goed aan om kritisch te zijn maar zich niet te laten beinvloeden door de paarse pestkoppen.

  De Nationale Dagu’s vallen alleen de VHP aan omdat deze partij de enige partij is met ballen.

  Blijf gefocust op het doel.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 4. De NDP probeert uit alle macht de raciale kaart te spelen en van de VHP een puur Hindoestaanse partij te maken door de niet-Hindoestaanse VHP’ers te beschamen opdat ze de partij verlaten.
  Verdeel en heers politiek dus van de NDP. Bovendien kwalijk door iemands persoonlijke reputatie aan te vallen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.