Negen laptops buitgemaakt bij inbraak op school

8
laptops
Foto slechts ter illustratie.

Bij een school aan de Gronfolostraat in Suriname is er ingebroken door onbekenden. De inbraak werd vanmorgen ontdekt. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat er in de ICT ruimte is ingebroken, waarbij 9 laptops zijn weggenomen.

De schoolleiding bevestigd de inbraak aan de redactie maar wil geen verdere informatie verstrekken, wegens het onderzoek dat nog in volle gang is. De politie van Bureau Nieuwe Haven werd gealarmeerd die de aangifte ter plaatse kwam opnemen.

Of de bewaking iets van de inbraak heeft opgemerkt, is nog niet duidelijk. De politie heeft de zaak in verder onderzoek.

8 REACTIES

 1. Snappen de heren inbrekers niet dat door hun handelingen zij de toekomst van Suriname blokkeren of moeten zij zo nodig hun automatiseringsachterstand wegwerken.
  Vergeet niet dat de jeugd van vandaag onze toekomst van morgen is. Blokkeer hun ontwikkeling niet en breng die computers terug. En het onderwijs in Suriname verdient reeds geen schoonheidsprijs.
  gemodereerd

 2. Jammer dat er geen trackers in de 💻 💻 zitten. Hoe goed waren ze beveiligd?

  Verzekering?
  gemodereerd

 3. ‘Money no de’ wordt geroepen. Prima. Houdt dus is in dat er geen budget voor preventief beleid is. Maak in ieder geval dusdanig strenge, repressieve, wetten zodat niemand het in zijn hoofd überhaupt haalt om iemand zijn spullen te stelen.
  Zonder geld kan je dit bereiken, puur beleidsmatig!!!
  gemodereerd

 4. deze klootzakken denken niet aan de toekomst van Suriname , ze kregen opdracht om deze dingen te stelen , zelf weten deze gasten niet wat een laptop is
  gemodereerd

 5. Helers moeten ook heel zwaar gestraft worden.
  Er zijn heel veel helers in Suriname.
  Als er geen helers zijn zal er ook minder van die dieven zijn.
  Een heler is ook iemand die af en toe gestolen spullen koopt.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.