Gevecht bij rouwzitting: agente lost schoten in de lucht

6
Politie in Suriname

Een agente in Suriname heeft in de nacht van zondag op maandag 14 februari twee keer met haar wapen in de lucht moeten schieten, om vechtende partijen op andere gedachten te brengen. Dit gebeurde aan de Vredeslustweg ll.

Uit het politioneel onderzoek blijkt dat in de weg, niet ver van de woning van agente, een singi neti was gehouden, waarbij een vechtpartij uitbrak. De agente die het gevecht zag gebeuren, pakte haar dienstwapen en vuurde daarmee twee schoten in de lucht af.

Nadien verlieten de vechtersbazen de plaats. Toen de ingeschakelde politie van De Nieuwe Grond op het adres arriveerde was er gen spoor van hen te bekennen. Het onderzoek duurt voort. 

6 REACTIES

 1. O, wat is Suriname toch veranderd. Op begrafenissen en alles daaromheen moet toch vrede en vergeving heersen?
  Gelieve daarom de naam Vredeslustweg te veranderen in Woedelustweg om dit feit nooit meer te vergeten
  gemodereerd

 2. In Suriname is er door 10 jaar wanbeleid en economisch verval een nieuwe ras ontstaan. Deze hebben voor niemand respect, niet voor levenden en ook niet voor de doden.
  Normen en waarden hebben ze niet/kennen ze niet.
  Het woord zegt, ‘want zonder beleid gaat een volk verloren’
  gemodereerd

 3. Zo respectloos, wat zijn dit voor idioten. De Surinamers zijn hun fatsoen gelijk met de opkomst van Bouterse en Brunswijck verloren. Om dit land weer op de rails te krijgen , zullen we minstens twee generaties moeten afschrijven. Heel triest allemaal.😥😢😭
  gemodereerd

 4. Boesskowtoe , je zegt het en het klopt wat je zegt , dit nieuwe ras zal zich nog snel uitbreiden , of wordt de minister van JusPol nou eens wakker , hij onderneemt niets , wel agenten bevorderen , dom , die agenten moeten eerst het nieuwe ras verdelgen , en dan kun je ze bevorderen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.