Bewaker mishandeld en gekneveld achtergelaten 

1
Politie in Suriname

Twee rovers hebben een 27-jarige bewaker maandagochtend gekneveld achtergelaten. Dit gebeurde bij een loods van NV Granaat aan de Martin Luther Kingweg in Suriname. Het slachtoffer dat aanspreekbaar was, klaagde van pijn en werd met een visum naar de Spoedeisende Hulp verwezen. 

De bewaker werd rond 01.00 uur overvallen. Hij had de wacht en nam plaats in zijn auto nadat het hard begon te regenen. Kort daarna verschenen twee gemaskerde en gewapende mannen bij zijn voertuig. Zij sleurden de bewaker uit zijn voertuig en brachten hem slagen en trappen toe.

Onder bedreiging van een jachtgeweer werd het slachtoffer beroofd van zijn geld SRD 2.750,- en een mobiele telefoon. Nadien werd de bewaker gekneveld achtergelaten in een tent. 

Ook blijkt dat de daders ervandoor zijn met goederen die in containers op het terrein waren geplaatst. De sloten daarvan zijn geforceerd. De politie van Paranam heeft de aangifte opgenomen. Het onderzoek duurt voort.

1 REACTIE

  1. Slagen en trappen. Ik lees niets over bloed, ziekenhuis observatie, dus me veronderstel dat eng anga eng mattie o prat a buit?
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.