47-jarige vrouw overlijdt plotseling op het werk 

6
brandende kaars RIP

Een 47-jarig vrouw is vandaag plotseling op haar werk overleden. Dit incident deed zich voor aan de Hadji Sultan Kallanweg in Suriname.

De vrouw genaamd Lydia P., zou aan haar collega hebben verteld dat ze zich niet lekker voelde. Kort hierna viel ze flauw. Ze sloeg met haar gezicht tegen de rand van een tafel en viel vervolgens op de grond.

Haar werkgever schakelde terstond een ambulance, maar het ambulancepersoneel merkte na aankomst dat de vrouw geen polsslag meer had. De politie van Livorno die ter plaatse arriveerde, schakelde een arts in. 

Volgens de bevindingen van de arts is de vrouw hoogst waarschijnlijk aan de gevolgen van een hartinfarct overleden. Het gaat niet om een bedrijfsongeval.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is haar lichaam afgestaan aan de nabestaanden.

6 REACTIES

 1. Het gaat niet om een bedrijfsongeval.

  Oja?
  Wie in Suritje is een goede arbeidsrecht advocaat? A san dat e besta in a failed state?

  A sma fadon nak eng ede, ma a zaagsel foe werkgever e bigin dek eng sref in, BEDRIJFSONGEVAL. Had ze verplicht gevaccineerd moet zijn voor werk hmm?
  gemodereerd

 2. Erg triets. Hetzelfde soort geval had het leven van een viendin van mij genomen. Zij was slechts 34 en had drie kinderen.
  gemodereerd

 3. Stress op stress. Slechte voeding, geen medische voorziening. Krijg je dit.
  Er zijn al een paar gestorven aan hart infarct.
  R.i.p.
  gemodereerd

 4. Hoogstwaarschijnlijk aan de prik. Dit soort gevallen komt tegenwoordig erg veel voor. Vooral bij mensen die een of meer spuitjes nodig vonden.
  gemodereerd

 5. rowdie, kwakzalver , kun jij dit medisch onderbouwen, zoniet hou dan je snavel, en jij beledigd de nabestaanden van deze vrouw, ben jij van de vorige club, zal wel aan al jou reacties te zien
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.