Jason Pinas verbonden aan nieuwsdienst LIM FM

23
Jason Pinas verbonden aan nieuwsdienst LIM FM
Jason zondag in de studio bij LIM FM - beeld (c) LIM FM

Journalist Jason Pinas is vanaf nu verbonden aan de nieuwsdienst van LIM FM, het nieuwe radiostation van Clifton ‘Limbo’ Limburg in Suriname. Dat is afgelopen week in een live uitzending bekend gemaakt.

Een paar dagen geleden liet Jason nog aan NRC Handelsblad weten dat hij al maanden thuis zit en nog steeds niet kan werken, omdat hij zich niet veilig voelt. Dat lijkt nu te veranderen.

“Jason Pinas is vanaf vandaag bij de nieuwsdienst van LIM”, zei de voormalig perschef van de Surinaamse ex-president Desi Bouterse en ex-directeur van het Nationaal Informatie Instituut (NII), in de live uitzending.

Limburg voegde eraan toe dat hij vanaf het begin al in gesprek was met Pinas. “Vanaf het begin heb ik contact met Jason, het is dus niet zo dat we na het incident met de vp, Jason gevraagd hebben om hier te komen”, aldus Limbo.

23 REACTIES

 1. Nu hij gaat werken voor Limbo, de voormalige perschef van DiDiBri, komt Jason meteen minder sympathiek en betrouwbaar over in mijn ogen.
  gemodereerd

 2. Er zijn veel apparatuur bij de STVS verdwenen waar deze Limbo werkzaam was. Waar zou het terecht gekomen zijn?
  gemodereerd

 3. Alweer een allochtoon die de boel flest.
  Nina J, je schrijft alleen maar leugens met je ‘maandenlang’ en ‘meest bedreigde journalist’, pffff.
  NRC, dit klopt niet, politiek aangestuurd.
  Bah!

  Zolang de veroordeelde moordenaar van prominente journalisten niet vast zit, zijn álle suri journalisten in gevaar! Komt hij terug dan hebben jullie een probleem.

  Limbo is on-in-te-re-sant!
  gemodereerd

 4. 10 jaar geleden kocht Limbo Telo bij mae op de pof!! De kapper aan de Zwartenhovenbrugstraat heeft dit ooit gezegd

  Na 10 jaar bij de veroordeelde Drugscrimineel tevens Moordenaar op de schoot is Limbo een vermogend persoon geworden.
  gemodereerd

 5. Zo zoekt deze journalist bescherming want zoals een ieder weet wordt Limbo in bescherming genomen door NDP omdat hij NDP proclameert.
  Door deze move zal Pinas waarschijnlijk niet onpartijdig zijn en onbevooroordeeld in zijn stukken.
  een journalist behoort te weten dat:
  De eerste plicht van de journalist is de code van Eerbied voor waarheid en voor het recht van het publiek op waarheid is.
  Bij het nakomen van deze plicht zal de journalist opkomen voor de volgende twee beginselen: vrijheid in verantwoord bijeenbrengen en publiceren van nieuws, en het recht van fair commentaar en kritiek.

  De vraag is aldus indien Pinas hieraan kan voldoen als ondergeschikte van Limbo die de NDP vaandel draagt
  gemodereerd

 6. De vraag die je je kan stellen is, wordt Jason Pinas op een zijspoor gezet,… is het een nieuwe job (om hem zoet te houden) en… is hij nog wel journalist????
  En rara…waarom haalt de ndp de kolen uit het vuur voor de abop, zouden zij achter de schermen een deal hebben gemaakt??
  gemodereerd

 7. Jason pinas is ook zo’n paarse redi musu.
  Hij maakt misbruik van onze democratische rechtsstaat.
  Liegen en bedriegen dat zijn deze didibri’s van plan te doen.
  Met hun radiostation.
  gemodereerd

 8. Nu komt die dikke vette paarse rat met een eigen radiostation. Pe a moni komopo? Onderzoek nu regering. Want de anti propaganda campagne vanuit ocer en leonsberg zal fullspeed worden opgevoerd. Mek deng nak panja, die paarse djamoe edes.
  gemodereerd

 9. Ineens is NRC niet goed op deze Forum ik heb gemerkt zodra het om deze Coalitie gaat van Chan/Brunswijk,en zodra je kritisch bent dan ben je helemaal niet goed bezig je mag niet kritisch zijn dan ben je gelijk aangestuurd door de NDP 😂😂😂😂😂😂😂😂😂.
  gemodereerd

 10. When money talks bullshit walks.
  Deze jason is onderdeel vn n grotere geheimzinnige samenzwering tegen de huidige regering. Er broeit iets en chan is in een winterslaap gedompeld.
  gemodereerd

 11. Ai famiri, velen hebben de weg van journalist pinto al jaren geleden afgelegd.
  When money talks, it talks loudly and very clearly. So clear that it soothes your conscience or makes it disappear.

  Gado de wi fesi mang
  gemodereerd

 12. Mooi hoor. Nu krijgen we echt nieuws. Al de tv stations en radiostations en nieuws site lijken een soort poppenkast. De pip aan de hand en jij praat. Regering houd de pop. Geen enkele informatie van nut. Ik wil nieuws. De waarheid. .niet de voorgeschoten leugens
  gemodereerd

 13. Jason pinas wel wel wel ik had dit all Lang doooor mie bé taking toe nu gaat Suriname zien Wie Jason pinas IS bij limbo bent je veilig 🤣🤣🤣🤣ai boi Jason pinas wel luister oe AB Joe door je kon niet op straat jé piep baka gordijnen bam bam ie daa limbo wel boi rot op jere ik was eens met jouw maar nu zie ik Wie je ben
  gemodereerd

 14. pinas , jij hebt je zelf verraden , nu jij verbonden bent met de nieuwsdienst van die ndp zender lim fm , en uitgerekend bij die ndp papzak limbo , nou pinas je was gewoon al een paarse , en dat de lijfwachten van de vp jou hebben aangepakt is dus goed , wij hoeven die beelden die zijn opgenomen dat ze jou pakten niet te zien, jij bent een landverrader
  gemodereerd

 15. mensen hebben jullie gelezen dat onze minister van volksgezondheid ramadhin ook bij limbo is geweest bij lim fm om daar uitspraken te doen , u heeft zich ook verraden , dus sluit u aan bij de ndp en verlaat de vhp , u bent ook een landverrader
  gemodereerd

 16. Als abonnee vh NRC mag je in Holland de krant op de vingers tikken @kale
  Dus als nina jurna rommel schrijft, mogen we de krant erop attenderen.

  Doe iets aan je analysevermogen.
  gemodereerd

 17. debby , jij houdt alleen maar van fake nieuws , nou dan zit jij bij lim fm goed , hier in Suriname op de 91,7 fm , maar in Nederland moet je kijken op internet limburg su , of misschien is dat ook fake
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.