Greenheart stelt afgekeurd hout beschikbaar voor burgers Kabalebo

4

Burgers van Kabalebo kunnen afgekeurd hout afhalen dat gedoneerd is door houtmaatschappij Greenheart Group NV te Apoera. Het afgekeurd materiaal is echter nog goed bruikbaar voor de bewoners van het gebied, meldt het Burger Informatie Centrum.

De terbeschikkingstelling van dit houtmateriaal is geschied door tussenkomst van de districtscommissaris Josta Lewis en het traditioneel gezag. Zij hebben reeds anderhalf jaar geleden het verzoek ingediend bij de houtmaatschappij, om afgekeurd materiaal ter beschikking te stellen voor de gemeenschap van Kabalebo.

Greenheart Group NV is de enige maatschappij in het gebied dat zich bezig houdt met de verwerking van hout. Burgers mogen zelf het hout dat ze nodig hebben selecteren en transporteren naar huis.

4 REACTIES

 1. Eindelijk iets, waar ik blij van wordt

  Ditzelfde zou ook vd in de beslag genomen partijen moeten gelden.

  Mooi initiatief
  gemodereerd

 2. Heel veel afgekeurd hout is nog goed bruikbaar. Als de bewoners het niet gebruiken gaat het gewoon daar liggen rotten.
  gemodereerd

 3. Parels voor de zwijnen, voor degene die niet weten wat dit betekent, opzoeken (Google) en niet op Jacko lopen schelden.( Jacko scheld terug,) het liefst schiet Jacko, hij is toch gestoord. !!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.