Politie zoek twee mannen vanwege overtreding vuurwapen wet

7
Politie zoek twee mannen vanwege overtreding vuurwapen wet
Lachman (l) en Lie-Pauw-Sam - Foto's Korps Politie Suriname

De Surinaamse politie heeft vandaag twee opsporingsberichten naar buiten gebracht en vraagt het publiek uit te kijken naar deze twee mannen. Het gaat om Rayan Sharvan Lachman en Dimitri Lorenzo Lie-Pauw-Sam. Laatst genoemde is een zoon van de bekende doodgeschoten August Adjoeba alias Segebai.

De 19-jarige in Nederland geboren Lie-Pauw-Sam wordt er volgens het Korps Politie Suriname van verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan deelneming aan een criminele organisatie, heling en overtreding van de vuurwapenwet.

De 28-jarige Lachman wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan deelneming aan een criminele organisatie, heling en overtreding van de vuurwapenwet en de wet verdovende middelen meldt de politie.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de Afdeling Justitieel Interventie Team te Paramaribo op de telefoonnummers 08746304, de Command Center op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

7 REACTIES

 1. Zeker is die tata daar gedumpt door z’n ouders die andere prioriteiten hebben. Hoe verwacht je dat zo iemand slaagt in a leven?

  Pref a 28 jarige e gie a goede voorbeeld, a mek misbruik foe a trawang eng verborgen trauma. Gebeurd te vaak in Suritje
  gemodereerd

 2. Dimitri Lie Pauw Sam is uit het juiste hout gesneden; vader: Segebai, drugscrimineel.
  Grootvader: R. Lie Pauw Sam, arts die milieu vernietigende gouddelver/golddigger werd in het Binnenland i.p.v.. een gerespecteerde huisarts te zijn in de stad, omdat hij het salaris van een arts te min vond. Lie Pauw Sam junior viel duidelijk niet ver van de stammen van zijn stamvader en vader..
  gemodereerd

 3. Ik heb een vraag aan de heer Lachman. Behoren de oren alleen aan hem toe of deelt hij die met de jongeman Lieuw Pau Sam?
  Aan de jongeman…kijk wat met je vader gebeurd is. Op straat geliquideerd. Dan moet bij jou toch het verstand gaan werken?
  gemodereerd

 4. @ Papa Jantje uit Livorno

  Nee zijn oren behoort alléén van hem, en zo is hij makkelijk traceerbaar.
  En bovendien gebruikt hij ze bij harde wind, (storm) om te zeilen.
  Dan is hij nog sneller om te vluchten voor de politie!

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.