Omgekomen bromfietser (45) verleende geen voorrang aan automobilist

3
Overleden bromfietser (45) verleende geen voorrang aan auto

De man die zaterdagavond in Suriname om het leven kwam na een aanrijding met een personenauto aan de Welgedacht B-weg, is de 45-jarige bromfietser Sanjay Kalloe. Hij zou geen voorrang hebben verleend, blijkt uit het politioneel onderzoek.

De 38-jarige bestuurder van de auto S.T. reed over de Welgedacht B-weg komende vanuit de richting van Indira Gandhiweg en gaande naar die van de Magentakanaalweg, terwijl de bromfietser in de tegengestelde richting reed.

Het slachtoffer kwam van het werk. Ter hoogte van zijn woning sloeg hij rechts af om vervolgens in een inrit te gaan. Hierdoor doorkruiste hij echter het verkeer met als gevolg de aanrijding met de aankomende auto.

Door de klap kwam de bromfietser in de goot langs de weg terecht en overleed ter plaatse. Zijn bromfiets brak in twee stukken zoals op de foto ook te zien is.

Met het heengaan van deze bromfietser is de verkeersbarometer gestegen naar 8. Het lijk van Kalloe is ter obductie in beslag genomen. De politie van Verkeersunit Regio Midden is belast met het onderzoek.

3 REACTIES

 1. Ik dacht dat je voorrang krijgt en geen voorrang neemt. Wanneer gaat het doordringen bij autobestuurders in Suriname dat bromfietsers en fietsers het zwakke partij zijn in het verkeer. Wanneer gaat dit doordringen bij de beleidsmakers in Suriname en de minister die over het verkeer gaat.
  Een man die na arbeid naar huis gaat, naar zijn gezin. In een onbewaakt moment, misschien was de man moe, had andere problemen in zijn hoofd heeft de man de oversteek gemaakt naar zijn huis en gezin. En dit met deze noodlottige afloop. Hoe hard heeft de auto wel niet gereden om de bromfiets in 2 stukken te laten splijten?? Niks geen voorrang verlenen. De autobestuurder heeft de man doodgereden. Het gezin beroofd van zijn kostwinner. Ongelooflijk.
  gemodereerd

 2. sing sing wat lult jij , die bromfietser heeft toch ook ogen in zijn hoofd , dus geef niet direct de autobestuurder de schuld en dat hij de bromfietser bewust heeft dood gereden , en wacht het onderzoek van de politie af , en kom dan pas met een reactie , misschien ligt alles anders zoals jij beweerd
  gemodereerd

 3. sing sing hoe weet jij dat hij een gezin heeft , en kostwinner is en waarom geeft jij de beleidsmakers de schuld , en jij begrijpt niet wat voorrang verlenen is of voorrang nemen en het is donker 23:30 , een ongeluk gebeurt meestal in een tel , jij weet toch wat dat betekend , in een seconde wel of geen voorrang
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.