Minister Somohardjo bezoekt wekelijks ander kantoor Bureau voor Burgerzaken

6
Minister Somohardjo elke week naar ander kantoor Bureau voor Burgerzaken

Minister Somohardjo van Binnenlandse Zaken (BiZa) in Suriname, is een landelijk veldbezoek gestart aan de verschillende Bureaus voor Burgerzaken (BvB) van het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB). Dit pop-up officeconcept werd voor het eerst op vrijdag 11 februari toegepast, waarbij de bewindsman zijn eerste stop maakte bij BvB Kwatta.

Het is de bedoeling om elke vrijdag een ander BvB-kantoor aan te doen. Met deze serie bezoeken wil minister Somohardjo dichterbij zijn personeel staan en rechtstreeks met de burgerij in contact komen.

Het groter plaatje hierachter is dat elke burger die het kantoor binnenstapt, op maat wordt bediend en bovenal tevreden en voldaan weggaat. Het unieke van dit meet-the-people en pop-up officeconcept is dat de bewindsman direct aanspreekbaar is voor de samenleving en alles wat besproken moet worden, zonder dat er een formele aanvraag voor audiëntie ingediend hoeft te worden.

Hiermee geeft de bewindsman gehoor aan de roep vanuit de samenleving en pakt hij dit soort momenten aan om rechtstreeks contact te hebben met de burger. Er wordt bij elk BvB-kantoor ook een ideeënbus neergezet voor klachten, problemen en ideeën vanuit de samenleving. Dit moet passen binnen het verbeteren van de dienstverlening. Deze wisselwerking tussen de samenleving en de BvB’s, zal volgens minister Somohardj tenslotte leiden tot de positieve ontwikkeling die de minister nastreeft.

De volgende stop van de minister is op vrijdag 18 februari bij CBB Combé.

6 REACTIES

 1. Elke vrijdag zal meneer Somo op stap gaan naar bureau burgerzaken met een paar leuke secretaresse. Leuke job hoor.
  gemodereerd

 2. Sang dati. Alleen “mensen die op Somo ” lijken om de tafel !! De “Stille Kracht” volgens
  Louis Coprerus is aan het werk !!!
  gemodereerd

 3. Hij blijft rondkijken tot hij zijn ware gevonden heeft. Blijkbaar zat ze/hij niet bij BvB Kwatta.
  gemodereerd

 4. Roep vanuit de samenleving? Dat hij deze snoep uitjes declareert? Na a volk aks eng, dus a no sab eng wroko, na sma moes teig eng?

  Veel beloven maar weinig geven, doet de gekke Surinamers in vreugde leven.

  Wan leiman je kies altijd, want a waarheid altijd de in a lei. Lees en luister goed!
  gemodereerd

 5. wat is er gek aan werkbezoek , ja voor jullie hier boven logisch want jullie weten niet wat werken is , onze werkgever hier had heel veel werken , en hij kwam ook geregeld langs op werkbezoek op die werken , zo maakte hij ook kennis met zijn werknemers en kon ook zien of alles op dat werk in orde was , zo niet dan werd er overlegd en dan ging het later goed , dus een werkbezoek is in orde
  gemodereerd

 6. a no mie , we wisten al dat jij een racist bent , maar jij ziet het wel goed geen a no mie soort te bekennen , want die werken niet
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.