‘Lolo Bal’ van Tekisha Abel niet meer op YouTube te zien

11
Gewaagde clip van Tekisha Abel voor nummer 'Lolo Bal'
Screenshot Tekisha Abel's videoclip 'Lolo Bal'

De gewaagde videoclip voor het nummer ‘Lolo Bal’ van Tekisha Abel uit Suriname, is niet meer op YouTube te zien. Bij het opvragen van de clip krijgen bezoekers van het video platform de melding ‘video unavailable‘ te zien. Ook op het kanaal van Tekisha zelf is de clip weg (foto onder).

Een jaar geleden zorgde de Surinaamse dancehallartiest voor opschudding op social media toen ze deze video lanceerde. De clip leidde tot verwoede discussies en was een dag nadat deze op YouTube was geplaatst, al meer dan 100.000 keer bekeken.

“Het nieuwe virus heeft ons verplicht thuis gezet. Maar gezelligheid en vertier met elkaar mag ons niet ontnomen worden. Vandaar dat we ‘Valentine 2021’ extra aandacht zullen besteden aan onze partners. Geef dus je presentje in Natura!“, zei Tekisha op Facebook bij de launch van de veelbesproken video.

YouTube heeft vorig jaar 92 miljoen video’s verwijderd. Volgens het grootste videoplatform ter wereld hadden de filmpjes een inhoud die in strijd was met de richtlijnen. Er kwamen bijvoorbeeld pesterijen, geweld of seks in voor. Tekisha was niet bereikbaar voor commentaar.

UPDATE: Tekisha heeft bevestigd dat de videoclip is verwijderd. “Ik heb mijn video zelf verwijderd. Ne’ krooi ook en ook alle foto’s van Facebook en Instagram. Een officieel bericht hierover zal ik zelf plaatsen voor de fans. Be blessed all“, zegt de zangeres hierover.

De radio edit is nog wel online:

11 REACTIES

 1. Ze mag de bal rollen hoe ze het hebben wilt. Haar clip is geen aanwinst voor de opkomende jeugd. Als ouderen hebben wij met z,n allen een opvoedkundige taak en zeker ten opzichte van de volwassenen van morgen. Leuke clup voor een bleu movie. De lolo bal mag ze haar kroost voorschotelen.
  gemodereerd

 2. Echt hé, geen respect voor de opkomende jeugd. Iemand met de verkregen normen en waarden houd rekening met zijn omgeving.
  gemodereerd

 3. ouders van tegenwoordig voedden hun kinderen niet op
  dat laten ze op alle punten over aan anderen
  waarom denk je dat het zo’n zooitje is in de wereld met al die mentaal gestoorde idioten?
  gemodereerd

 4. Nooit gehoord gelukkig, niet mijn type muziek. Maar sinds wanneer verstaat YouTube Surinaams, een taal die niet eens in google vertaling te vinden is?

  Na wan sma klage mek den poer eng. Of het heeft met de eigenaarschap vd masters te maken. Moni dingen, hoe dan ook
  gemodereerd

 5. Dit soort muziek en clips was afgelopen periode in die tien jaar van Watje zn vriend Bouta normaal geworden en is er heel veel moreel verval ontstaan. Veel hoeretenten rezen als paddestoelen uit de grond. De krant was een open forum voor dat soort reclame in die tijd met name een bepaalde krant vooral. Dus de jeugd heeft tien jaar herspoeling gehad en die abob mensen, veel althans kennen ook niet echt fatsoen en behoorlijk gedrag. Maar dit is een begin!
  gemodereerd

 6. Bij een ordinaire vrouw past ook ordinair taalgebruik. Zo nu weer je hut in.
  gemodereerd

 7. Gelukkig, geen aanwinst voor de jeugd . Weg met die ordinaire rotzooi. Nu de overige bands nog aanpakken.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.