Pinas Emanuel gaf positieve wending aan dag na inbraak

1
Pinas Emanuel geeft positieve wending na inbraak woning

De populaire zanger Pinas Emanuel heeft door zijn nieuwe song ‘Mi O Tang Lobi Yu’ eerder dan gepland te lanceren, een positieve wending gegeven aan dag, nadat er in zijn woning werd ingebroken

De launch van de video van de song was aanvankelijk gepland op maandag 7 februari. “Na de stress van de inbraak heb ik besloten om de dag toch een positieve wending te geven. Ik put kracht uit mijn muziek en zal in plaats van de komende week vandaag tegen 18.00 uur mijn nieuwe videoclip lanceren”, meldde hij op Facebook.

Bij de inbraak, die in de vroege ochtend van zaterdag 5 februari plaatsvond werd het dienstwapen van Pinas, die tevens penitentiair ambtenaar is, meegenomen.

Pinas zingt de nieuwe song in zowel zijn moedertaal, het Aucaans, en het Nederlands. Het lied gaat over een vriendschap tussen een jongen en een meisje die al van kleins af aan gevormd. Uiteindelijk is die vriendschap op volwassen leeftijd veranderd in een hartstochtelijke liefdesrelatie.

De clip van het nummer is in de afgelopen dagen al meer dan 13.000 keer bekeken:

1 REACTIE

  1. ‘Mi O Tang Lobi Yu’ . Hoe staat het met de Surinaamse taal? Bittere ervaring is dat. Het is slecht gesteld. Men schrijft het zoals men wil. Mijn God en mijn Jezus. Waarvoor hebben de Surinaamse deskundigen hun best gedaan om de spelling uniform te maken? Ook al valt er nog het een en ander te ontdekken qua spelling. Dan nog . Tang is geen tang meer , het is tan (zonder de G). Weet jij niet hoe je Surinaams (Sranan) moet spellen ,gelieve zich te begeven naar de sites waar wel het een en ander wordt uitgelegd. Vergeet niet , in den beginne was er het woord . Het woord schiep leven. Ongeacht welke taal je spreekt ,doe dat correct. Hoe denkt men dat een rechter uitspraak doet? In gebroken Surinaams of Nederlands of Engels of Chinees or whatsoever?
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.