Man met bijna 100.000 euro op luchthaven Suriname aangehouden

8
euro

Op de internationale luchthaven van Suriname is vrijdagmorgen een man aangehouden met een groot geldbedrag in euro’s. Het zou gaan om een bedrag van bijna 100.000 euro.

Volgens de Surinaamse nieuwssite Starnieuws zou het gaan om een ondernemer en wel de eigenaar van een sportschool, die op vertrek stond naar Miami.

De man werd aangehouden omdat hij geen vergunning heeft voor het uitvoeren van zo een groot bedrag. Hij is daarna voor verdere afhandeling overgedragen aan de afdeling fraude, die de zaak in onderzoek heeft.

8 REACTIES

 1. Hmmm ….als er biljetten van €500,00 tussen zitten⁉️
  Is het dan heel erg verdacht.—
  Het OM te Noord-Holland onderzoekt de herkomst van dit soort coupures graag.
  De Surinaamse justitie moet de biljetten doorsturen naar Haarlem voor een strafrechtelijk onderzoek.
  gemodereerd

 2. Als hij z’n steekpenningen heeft betaald, horen wij hier nooit meer van.

  Zeker iemand met Singh of een Lie en 2 midden strepen id naam
  gemodereerd

 3. Geef die man zijn valuta terug, vooral als het niet gestolen is. Hij heeft er wel wat voor gedaan om
  het te hebben.

  De 4 miljard US $ die ddb, ddb-gezin, boefdraad, (ex-) ndp – DNA – leden, ddb- adviseurs, die hele ndp- boevenbende, Daltons, neven Daltons. nichten Daltons, tante jenny, oom jules, abrahams, graanoogs, aloebaba, bouva, abdul, boerenveen, alibux, caldeira, enz gestolen en verduisterd hebben op buitenlsndse rekeningen, belastingparadijzen, postnusbedrijven, et cetera, et cetera, te ceterea, moet weer naar Suriname worden gehaald en al
  deze boeven en families
  moeten voor tientallen jaren worden opgesloten in De gevangenis van SB.

  Ook de domeingronden, goudvelden, goederen moeten in beslag worden genomen. Vergeet niet dat ze ook monumentale panden in Suriname die van de staat waren verkocht hebben of hebben toe geeigend.

  Ziet u wat er met Suriname en de Surinsmers is gebeurd van af 25 Februari 1980, de staatsgreep, 8 december 1982, Moiwana86, moord en verderf, Sranan Skeer, Skeer, Skeer, De njam a moni, de kon baka en de njam a moni baka, de kin baka dat baka en de njam a moni moro wreedadig baka.A gowtu nanga a valuta foe CBvS gwe, finanancien skeer, vertrap a democratische rechtsstaat, a grondwet foe Sranan, mensenrechten, mensen bang maken, bigi armoede nanga bigi ellende, dresi no de in a kondre, producten in din winkri diri, valuta no de, oom, taante, wissel, wissel, wissel, beatrix!, reagan!, casino, cambio, grote criminaliteit, bigi drugshandel foe poeri, enz

  ddb, ndp, deze grote criminelen mogen nooit meer aan de macht komen, Het was eens, maar nooit weer!. Ze horen voorgoed in de gevangenis van SB te worden opgesloten.
  gemodereerd

 4. Een goed draaiende sportschool. Enig in zijn soort. Nooit een lid gezien maar wel zo een omzet. Witwassen?
  gemodereerd

 5. Sportschool-eigenaar met 1 ton euro’s betrapt.
  De suri’s betalen dus euro’s om in vorm te blijven 😎.
  Duur abonnement hoor, want alles was maanden dicht. Hoe komt hij aan het geld.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.