Burger biedt verontschuldigingen aan dc Winter van Coronie

7
Burger biedt verontschuldigingen aan dc Winter van Coronie

De districtscommissaris van Coronie Maikel Winter heeft vrijdag een gesprek gehad met de heer René Donk, de boze burger die vorige week in de media beweerde dat de burgervader een perceel kwestie in zijn nadeel zou hebben beslecht. Ook beschuldigde Donk de dc ervan dat hij steekpenningen zou hebben aangenomen.

Een gesprek hierover vond gisteren plaats onder leiding van advocaat mr. Joan M Nibte op het commissariaat te Coronie en werd gevoerd op initiatief van de inspecteur 2e klasse en waarnemend ressort Commandant van Coronie Eric Macrooy en dc Winter zelf.

Tijdens het gesprek hebben zowel de heer Donk als de dc hun zegje gedaan. Naar voren is gekomen dat de onenigheden die veelal te wijten zijn aan de boedelproblematiek, zijn geïdentificeerd. Er zal een aanvang gemaakt worden met de oplossing daarvan.

De heer Donk heeft zijn welgemeende verontschuldigingen aangeboden voor de beledigende en onware uitlatingen door hem via de media gedaan jegens de dc.

De dc heeft de verontschuldigingen geaccepteerd en zal werken aan de verdere ontwikkeling van het district.

7 REACTIES

 1. Mooi district. District commissaris dan ben ik bang dat u nooit mooie districten heeft gezien.
  gemodereerd

 2. Frisse zaak, de burger is niet te beroerd om zijn verontschuldigingen aan te bieden vanwege een mogelijke verkeerde inschatting van een situatie. Ook zeer fris dat de DC Winter dat geaccepteerd heeft en van daaruit verder gaat. Ergens langs de weg, moet er dan wel een raakvlak ontstaan, waardoor zaken naar tevredenheid worden opgelost. Dit is voorwaar een schitterend voorbeeld hoe het ook anders kan . De president van familie en vrienden, zou hieruit een voorbeeld kunnen ontlenen. De president Chan van familie en vrienden , raakt geïrriteerd als je hem vragen stelt. Hij is helemaal niet zo vriendelijk als hij doet voorkomen. De president van familie en vrienden , de heer Chan is intelligent, echter, allerminst een wijze man. Laat hij in de lering gaan bij de heer Winter. Het is weliswaar altijd zomer in Suriname.
  gemodereerd

 3. Meneer Donk heeft u ballen dat u zo terug krabbelt? Ja u heeft ballen maar die zijn opgedroogd.
  gemodereerd

 4. Mag J.Nibte weer haar werk doen als advocate , ze was toch geschorst wegens foute rekeningen bij een cliënt.

  Deze burger zat dus wel fout en op het laatst begreep hij dat , hij is in ieder geval wel een vent die verontschuldigen aanbied aan de DC Winter van Coronie.
  gemodereerd

 5. paki-rat-igri , wat een verhaal zeg , je hebt je alleen vergist in de president naam , jou verhaal gaat over president bouterse , want die zit vastgenageld in je eierschaal
  gemodereerd

 6. Papa Jantje uit Livorno 12 februari 2022 Bij 12:03
  Meneer Donk heeft u ballen dat u zo terug krabbelt? Ja u heeft ballen maar die zijn opgedroogd.

  jij bent precies het probleem van suriname
  ondanks alle bewijzen en feiten volharden in je eigen domme gelijk die kant noch wal raakt.
  je fout toe geven is niet terug krabbelen…. het laat zien dat je een echte vent bent die zijn fout toe wilt geven
  en niet zo’n mislukte domme kronto zoals jij
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.