3-jarig meisje rent de straat op en wordt aangereden

9
Spoedeisende Hulp AZ dicht voor grondige schoonmaak om coronavirus

Aan de Zonnebloemstraat in Suriname, ter hoogte van Telesur, is een 3-jarig meisje vrijdag door een auto aangereden. Het kindje zou de straat zijn op gerend en werd aangereden door een nietsvermoedende automobilist.

Het meisje was samen met haar vader in de auto, toen de ouder het voertuig parkeerde en uitstapte. Hij liet het kindje in de auto achter en had niet door dat ze zelf was uitgestapt en achter hem aankwam.

De peuter kwam plotseling op de openbare weg en werd geschept door een aankomende auto. Ze liep daarbij diverse verwondingen op en werd door haar geschrokken vader zelf snel naar de Spoedeisende Hulp (SEH) gebracht.

Het kindje werd ter observatie opgenomen en maakt het goed.

9 REACTIES

 1. IK zou gek worden, temeer ik kleinkinderen heb van die leeftijd, wat een shit man !!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Schuld vd vader. Hopelijk is ze niet al te gewond geraakt en groeit ze over eventuele verwondingen heen
  gemodereerd

 3. Heeft de auto géén kinderslot? Voordat je uit de auto stapt, zegt tegen je kind, papa, gaat even eruit en wacht tot ik terugkomt, niet zomaar uitstappen al vraagt je tante jou, niet doen. Kinderen en ouders moeten bewuster worden dat gevaar altijd om de hoek loert. Vaker hoor je dat ouders hun kinderen in auto laten om even boodschappen doen, ergens in het verte hoor je gevaar, want het duurt te lang kassière is te langzaam of de rij is de lang en je komt naar buiten, auto is leeg, kind spoorloos.
  (Ai at boeng ing, was het kind even te zwaar om mee te nemen naar binnen)! Ook laten ze hun auto met draaiend motor met sleutel in het contact achter om een vriend even gedag zeggen en het even wordt blo Tori en dan vergeten ze mede dat ze passagier in de auto hebben of auto is foetsie.
  Ouders zet beide achter passagiers deuren op kinderslot en ook de ramen op bepaalde hoogte instellen dat geen kind hoofd tussen past, alleen de ouderen zou de deuren van buiten kunnen openen doen.
  Baja ouders, als u uw kind in de auto wilt laten om even bij Omoe wat te kopen doe dat niet. Je weet maar nooit, er wordt gezegd dat de wereld klein is en opdat moment is jouw wereld echt te groot als je kind is verdwijnen. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden.

  Waarschuwing:
  @ beide ministeries JusPol en OW.
  Overheid let op jullie moeten wat strenger worden en mensen bewuster maken. Met reclame op televisie komen en na paar maanden harde maatregelen treffen.
  Mensen laten gauw een kind of behulpzame persoon in de auto of ze laten onbeheerd een auto met draaien motor achter.
  Vertel in jullie reclame spotje hoe groot het gevaar kan zijn. Na 3mnd zou ik als overheid in het belang van het kind zwaarder boetes uitdelen en voor draaiend motor.

  Aan chauffeurs;
  Voor draaiende motor zou ik
  mezelf en mede chauffeurs bewuster laten worden om te laten zien hoeveel giftige stoffen een auto uitstoot. Liever 1 auto minder dan 1 teveel. Waarom in de steden veel groen zijn, om aan de mensen gezuiverd zuurstof te geven. Bomen en planten nemen giftige stoffen op en geven aan levende wezen gezuiverde zuurstof.
  Bij mij is het blijven hangen als kind dat Zwartehovenbrugstraat en Maagdenstraat met bomen en planten ken, zoals palmbomen, Faya Lobi en ook een struik (naam onbekend bij mij) die had bessen en als kind gebruikte ik als doorzichtige nagellak, oh wat was ik trots, omdat als kind mocht je geen nagellak opdoen. Ik had glanzend nagels en was trots.
  gemodereerd

 4. Ook niet zo slim om een kindje in de auto achter te laten
  Ook je kinderen leren dat jij ht portier vr ze open maakt.
  Gelukkig reed de persoon niet als een gek anders was het kindje dood.
  Ook voor die persoon is het erg
  gemodereerd

 5. Het is zeer onverantwoordelijk om een kind in de auto achter te laten, ook al is het voor slechts enkele minuten.
  Stap je uit de auto, neem je kind(eren) altijd met je mee.
  Door nalatigheid van de vader had het kind kunnen overlijden na te zijn aangereden.
  gemodereerd

 6. Wat een vader ben je dan zeg, een onverantwoordelijke klootzak is het.

  [0] Geschikt
  [x] Ongeschikt
  gemodereerd

 7. @Jzwartmans,

  Je lijkt mij ongezond geobsedeerd door jouw kleinkinderen. Neem wat afstand, zou ik zeggen.
  gemodereerd

 8. Regel 1. je laat je kind NOOIT in de auto
  Regel 2. zie regel 1.
  Regel 3. als je het nou nog niet begrijpt ben je de stomste achterlijke klootzak allertijden!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.