dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieInbrekers halen woning op klaarlichte dag overhoop

Inbrekers halen woning op klaarlichte dag overhoop

-

Does Travel - naar Suriname

Criminelen hebben afgelopen maandag in een woning aan de Wilhelminaweg in Suriname, ingebroken en alle vertrekken overhoop gehaald. Dit gebeurde op klaarlichte dag.

In gesprek met Waterkant.Net zegt Narin, één van de huisgenoten, dat niemand ten tijde van de inbraak thuis was. Hij was die dag rond 08.00u van huis vertrokken en kwam rond 16.50u thuis aan. Zijn vrouw was rond 12.30u uit huis vertrokken.

Hij vermoedt daarom dat de inbraak tussen 12.30u en 16.00u is gepleegd. Toen hij thuis kwam in de middag ontdekte hij de inbraak.

De daders hebben shutter glazen uit de voegen gelicht en via die ontstane opening toegang tot de woonruimte gekregen. De inbrekers maakten een geldbedrag in euro buit. Volgens Narin hebben de inbrekers het pand eerst goed geobserveerd en daarna toegeslagen.

De politie van Lelydorp heeft de aangifte opgenomen en heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. De straffen zijn te mild, sommige worden zelfs naar huis gestuurd met een waarschuwing. Iemand die een hele interieur van een sloopt, wordt naar huis
    gestuurd omdat hij bereid is de schade te betalen. Wel als ik de benadeelde was
    hoefde hij niet te betalen, ik rekende wel persoonlijk met hem af! Het recht systeem in Su is totaal krom, het is alsof de politie en de rechters bang zijn om criminelen te veroordelen.

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES