Hoefdraad verschijnt niet op zitting verzetzaak en moet de cel in

34
Hoefdraad wil wet aanpassen zodat hij niet meer aangeklaagd kan worden
Gillmore Hoefdraad, ex-minister van financiën in Suriname.

De voortvluchtige ex-minister van financiën in Suriname, Gillmore Hoefdraad, is vandaag niet verschenen bij de behandeling van zijn verzetzaak. Dit betekent dat het verzet vervallen is verklaard en hij voor 12 jaar de gevangenis in moet.

Hoefdraad was in december op zijn verjaardag (17 december) veroordeeld tot 12 celstraf door het Hof van Justitie. Op 24 december tekende hij verzet tegen dit vonnis aan. Bij verzet moest Hoefdraad voor het Hof van Justitie verschijnen, maar hij bleef vandaag weg.

Dit betekent dat het verzet vervallen is verklaard en de vordering van het Surinaamse Openbaar Ministerie is toegewezen. Het vonnis van 17 december moet nu worden uitgevoerd en hoefdraad moet de cel in.

Dat zal voorlopig niet gebeuren omdat hij nog steeds voortvluchtig is.

UPDATE: Hoefdraad heeft in deze verklaring laten weten dat hij wel in beroep gaat tegen de uitspraak van de rechtbank.

34 REACTIES

 1. Boefidraad, Pé A Moni Dé?(2x repeat)

  Boefdraad, Pé A 4 miljard US-$ Dé? 3 x (repeat)

  Boefdraad, Pé A 4 miljard Moni Dé? ( repeat)
  gemodereerd

 2. Geef de CIA of de MOSSAD opdracht om deze lafaard op te sporen en naar Suriname over te brengen. Van mijn part schieten ze hem aan flarden want hij heeft genoeg tijd gehad om zich te melden. Maar daarvoor is hij te laf natuurlijk.
  gemodereerd

 3. Hoefdraad verschijnt niet en zal mijn inziens ook niet ergens opduiken. Het enige wat nu rest is uitzoeken door wie de advocaten van Hoefdraad betaald worden. Andere mogelijkheid is de advocaten in gijzeling nemen en laten bekennen omdat ze met hun handelingen een verdachte in bescherming nemen en de rechtsgang belemmeren. Hoop doet leven maar ik denk dat dit een ijdele hoop is want het zou best kunnen dat Hoefdraad allang onder de zoden ligt ergens in Broko Bakka. 😠😠😠😠
  gemodereerd

 4. Beste klokkenluiders en vrienden van Suriname,

  laten wij Interpol, de regering Santokhi en vooral het volk van Suriname helpen.
  Foto’s van ’s werelds grootste volksoplichter en bankrover Gillmore Hoefdraad zijn beschikbaar.
  Laten wij deze foto’s met de veroordeling zoveel mogelijk verspreiden via social media en alle andere mogelijke kanalen.
  Van de Surinaamse media en journalisten heb ik weinig verwachtingen dat zij hun bijdrage zullen leveren om Hoefdraad op te sporen.
  Daarom beste vrienden van Suriname doet Para Express weer een beroep op jullie. Laten wij Hoefdraad uit zijn hol roken, deze klootviool mag toch niet vrij uitgaan !

  Oproep: help Gillmore Hoefdraad opsporen en opjagen !

  Wie maakt de beste opsporing verzocht / most wanted bericht en krijgt de meeste likes.

  Jij doet toch ook mee.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 5. ROGB, waar is Hoefdraad hij was voor jouw en voor de Nationale Dieven Partij ( NDP ) de juiste man op de juiste plaatst. Misschien wordt er over week in OCER zijn verblijfplaats bekend gemaakt. Beste NPDers komen jullie ook in OCER misschien wordt de gestolen gelden daar gedeeld.
  gemodereerd

 6. Volgens mij maakt de Surinaamse overheid, ook geen extra moeite om
  Boefdraad te traceren, Boefi is goed ergens ondergebracht door zijn
  Baasje. Het land is totaal naar de knoppen, ik heb een idee dat er binnenkort
  een burger oorlog komt ( tussen van kiezers van NDP ABOP EN VHP.)
  En wie krijgt er gelijk ……. juist, Stef Blok !!!!! Het is gewoon een roverhol geworden sinds 1975. Er zijn in Su veel jonge Academische Dames / Heren waarom staan die niet op, en het tij laten keren ??? Alle huidige zakkenvullers vervangen, door mensen
  met hersens!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 7. EXCUSES!
  In dd koptekst las ik in eerste instantie vetzak. Bij nader inzien gaat het om de verzetszaak.
  @Para Express
  Goed initiatief!
  Misschien legt hij de 450 miljoen naast een vuilemmer.
  gemodereerd

 8. Dit is werk voor MI-6, MOSSAD, CIA, DGSE.

  Als hij hoort dat één van deze organisatie door Chan in de arm wordt genomen komt hij binnen 24 uur te voor zijn, dood of levend.

  zijn advocaat gaan allemaal zich als vrouw vermommen en gaan met mini rokjes en rode hoge hakken door de straten van Paramaribo lopen, om niet herkent te worden als zijn advocaat. Aan hun mannen stem en grote voeten en grote handen zullen ze wel door de mand vallen.
  gemodereerd

 9. was er ook maar 1normaal persoon die dacht dat deze schijthond die ons land naar het ravijn bracht zou komen opdagen ik schrijf normaal persoon dus geen idioot of als je liever wil die go olo als pony. deze zal natuurlijk zoals altijd afgeven op de huidige regering en even voor alle schijn erbij zeggen dat het onder de imbecielen van de ndp niet best was. Niet best, me go
  zo lang boefdraar niet verschijnt en dat zal nu zeker ook noooit meer gebeuren zal de ndp hem als schijt in hun broek met zich meedragen. en dan nog zijn er idiooten die met ndpvlaggen waaien. Boefdraad, adhin pamisser en al die anderen hebben tientallen miljoenen en wat krijgen de vlaggenwaaiers= 50 srd, haaha hoe achterlijk moet je wel niet zijn
  gemodereerd

 10. Hoefdraad….een typische paarse rioolrat. Net als de rest van die criminele organisatie NDP en zijn laffe aanhang stem en klapvee. Een grote muil maar een ordinaire lafaard die met de staart tussen zijn criminele poten op de vlucht slaat. Deze volgevreten speknek is te dom om te beseffen dat hij nu vogelvrij is verklaard en binnenkort opgepakt gaat worden.
  gemodereerd

 11. Volgens mij is G .Boefdraad ergens nog in Su, maar hij kan niet meer door de deur.
  Hij heeft zich volgevreten, het enigste manier om hem uit huis te krijgen is, een grote hijskraan. Maar het dak moet eerst gesloopt worden want, hij is moddervetter
  geworden.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 12. Mooie titel van WKN.

  Boefdraad verschijnt niet op zitting (VERZET -ZAAK) moest VETZAK zijn.
  Ik vraag me af, of hij nu nog zo breed grijnst. Hij en Bouta lacht het domme
  volk uit, kijkt maar op de foto (inzet)

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 13. hoefdraad moet de cel in , hoe dan jullie weten niet waar deze grootste crimineel zich ophoudt wat een uitspraak , iemand zei hier al pak die advocaten aan , ( een is al opgehaald door covid ) dus rechter laat covid zijn werk doen om al die andere advocaten te laten zeggen waar hoefdraad zich begeeft , is die volksverrader boven de grond of onder de grond .
  gemodereerd

 14. Panli 11 februari 2022 Bij 19:27
  Hij is al lang vermoord door DDB.
  =====================
  =====================
  Op de vlucht?
  gemodereerd

 15. zullen de kopstukken van de ndp nog op 26 nog een feest geven , zo ja dan kan het kloppen dat hoefdraad vermoord is door de ndp en onder de zoden ligt ,
  je kon al zien deze week in de DNA dat ze nerveus waren , bouva en die parmessar waren zenuwachtig met hun betoog , ja mensen ze voelen nattigheid en gaan ook snel de cel in
  gemodereerd

 16. Nu moet de Pg haar speciale arrestatieteam opdracht geven om dhr ( van sommigen hier op WKT mag je geen Hoefdraad geen dhr noemen) Hoefdraad op te halen bij Bouterse. Geen loesbere meer, naar Boma met die man. Het recht heeft gesproken, er mag geen onderscheid gemaakt worden door vrouwe Justitia.

  Wat gebeurt er met de ministers die betrokken zijn of waren in de deal met de HPSG group, wie is verantwoordelijk voor deze financiële debacle. Wordt dit nog onderzocht door onze ijverige Pg of wordt het net als met “andere” politieke zaken steeds maar vooruitgeschoven. Jip en Janneke
  gemodereerd

 17. op papier is hij verantwoordelijk ,klopt maar er zitten meerder er achter! waarom wordt ex pres niet hierover aangesproken en de complete gang van de paarse partij ,allemaal hebben hun zakken gevuld ,en nu opkomen voor de arme burger ,politiek su is een lachertje en zal altijd zo blijven …..
  gemodereerd

 18. Ze weten precies waar hij zit maar Chan heeft waarschijnlijk afspraken gemaakt met de vorige regering vandaar dat hetzelfde liedje doorgaat het ledigen van de staatsk6
  gemodereerd

 19. Hij zal wel ergens in colombia op een hacienda zijn super de luxe omringd door prachtige jonge dames genietend van de meest luxueuse gerechten en drankjes. Misschien weet niermala waar hij is.
  Anyway. Hij lacht ons uit uit. Want wij betalen no moer voor 10 jaar roverij.
  gemodereerd

 20. Politici uit de kamp van de NDP zullen zoals gebruikelijk een totaal andere draai aan geven, bijvoorbeeld dat het een politiek proces is en dat soort bla bla bla. De komende jaren moet mijns inziens veel geïnvesteerd worden in onderwijs, omdat een dom volk gemakkelijk gemanipuleerd kan worden. Het zijn vooral de mensen met heel weinig opleiding die achter partijen als de NDP en ABOP lopen.
  gemodereerd

 21. Dit was sheriff uren lang aan het bespreken met braVo op Leonsberg.

  Hadden wij soms een andere uitkomst verwacht vAn deze fiasco?
  gemodereerd

 22. Buitenlandse moord commando’s?lol Israël is in Su om Su een paar basis digitaLe, airwaVe spion technieken te leren, eN om Su en de omliggende landen van dichterbij te bespioneren. Komt nog bij kijken dat Su goedkoop grondstoffen en de rest vh land verkoopt. Ik hou ook van aanbiedingen id uitverkoop.
  gemodereerd

 23. Hij komt pas boven water als Nibte zijn verdediging op zich neemt maar ze weigert steeds.
  gemodereerd

 24. Meneertje is boos! Kun je je voorstellen.

  Hij geeft antwoord via zijn advocaat. (Dbsuriname).
  Als je echt onschuldig bent, dan was je aanwezig bij de verzetszaak.
  Het is wel moeilijk reizen vanuit Cuba als je op de opsporingslijst staat.

  Met alle hedendaagse vernuftigheden zou je wel verwachten, dat iemand foto’s dropt op social media. Een chica of chico mag ook.
  gemodereerd

 25. Is er eigenlijk al een beloning uitgeloofd voor Bouterse en Hoefdraad?

  Net zoiets als vroeger in het Wilde Westen…

  Iets met €500.000 beloning per persoon, dood of levend!

  Dit kan de staat makkelijk betalen als al de eigendommen van deze ratten worden verkocht en al hun buitenlandse bankrekeningen worden bevroren.

  Denk dat er zat mensen zijn die gaan babbelen en tot actie overgaan!
  gemodereerd

 26. @Cornelis,

  Heeft God een molen? Waar staat het? Ik wil op bezoek om het te bezichtigen. Misschien kan ik een tip geven hoe het sneller kan draaien.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.